![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, kimsem o olduğum için şükrediyorum. Tüm deneyimlerim, ilişkilerim, çevremdeki her türlü güzellik için şükrediyorum. Karşılaştığım her iyi davranış, yaşadığım her sevgi an'ı, her türlü besleniş için ve doğanın bana verdiği ilham için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki soframda yiyecek bir lokma ekmeğim içecek bir bardak suyum var ..Hamd Olsun..Rabbime.. Allahım olmayanada benim soframdakinden daha fazlasını nasip etsin.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
ohh..birde keyifli bir sohbetle yiyeceksen yemeğini..deyme keyfine.. Allah kimseyi sofrasında yanlız bırakmasın..derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne keyifle uyanabildiğim için, hazırlanıp gidecek bir işim olduğu için, sevdiklerim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel sabah için, güzel bir haftaya iyi bir başlangıç yaptığım için ve işe gelip çalıştığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hepinize, herkese günaydıııınnn, Sağlıklıyım, mutluyum, ruhum genç, sevgiyle, sevinçle doluyum, Bugünleri görebildiğime şükrediyorum..... Şükürler olsun böyle güzel bir ülkede, böyle güzel insanların arasında yaşıyorum.... Şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala cevremde neseli insanlar oldugu icin sukurler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızlarla beraber güzel bir akşam geçirdiğimiz için daha pozitif olduğum için enerji dolu olduğum için yarına umutla bakıp bu günü yaşadığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kainatın kusursuzluğu ve mükemmel uyumu için, Yaratıcıma şükrediyroum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her zaman sevgileriyle ve gerekli zamanda destekleriyle yanımda olan tüm dostlarım için şükürler olsun..http://img697.imageshack.us/img697/8691/msn525ld.gif |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evrenin bana verdiği bu yaşama sevinci ve bugünümü dolu dolu yaşatan, yarına umutla bakmamı sağlayan, bitmek tükenmek bilmeyen bu enerji için şükrediyorum. Yetişmediğim yer kalmadı. http://www.medicabg.com/spa/images/spa.jpg Bir de canım arkadaşlarım ve ailem için şükrediyorum, hepsi iyi ki varlar... Dünyanın dört bir ucuna yetişmeyi hedeflemiştim, işte oldu... Çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat yaşanacak kadar güzel olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uzun zamandır yurtdışında olan ağbimi bu gün göreceğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hafif nezle oldugum icin sagligimin kiymetini anlayabiliyorum ve ahh diyorumm::) sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için,sağlıklı olduğum için iyi bir işim ,eşim ve oğlum olduğu için yaşadığım tüm zorluklara rağmen dayanabilme gücü verdiği için allahıma şükürler plsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aileme kavuştuğum için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevebilme yetisine sahip olduğum için, çevremdeki tüm güzel insanlar ordusu için, ailem ve yaşadığım bu güzel ortam için şükrediyorum. Sabah uyandığımda her güne yenilenmiş, arınmış ve mutlu başlayabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimdeki dinmeyen heyecan korkutsada varlığına şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun cok guzel bir gun olacagi icin gunesin essiz pariltisini enerjisinle birlikte icimde hissedebildigim icin ve tum sorunlarimi kolayca cozebildigim icin Sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstanbul'a döndüğüm, boğazı vapurla geçerken yüzümde o muazzam rüzgarı hissedebildiğim, dalgaları, köpükleri seyredebildiğim, doğduğumdan beri aşık olduğum bu şehre kavuştuğum için şükürler olsun. Öyle güzelsin ki İstanbul... Su damlası gibisin maşallah. Ne yaparsan yap çirkinleşemiyorsun gözümde, 1453'e şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz :) boyle guzle şukreden arkadaşlarım olduu ıcın şukurler olsun...şukurelr olsun ki bedne ıcımdkeı huzurla şukredıyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hala hayatta olduğum ve sağlıklı nefes alabilidğim için Şükrediyorum..şükürden öte Hamd olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uzun zamandır görmediğim ağbimi gördüğüm için, büyük ağbiminde bu perşembe gelecek olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün nenem hala daha yaşadığı için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün hastaneye yatırdığımız neneciğim hala daha hayata şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hala yeni umutlar olduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı oldugum için, sevgi ısıgı saçan güzelliklerle karşılasabildiğim için, Mutlulugum için Şükürler olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz doktorumun bana verdiği güzel haberler için şükürler olsun Yaradanıma... hamdü senalar olsun alemlerin Rabbine c.c. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz oglumun basina hala kotu seyler gelmedigi icin, sukurler olsun allahim sana... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta olduğum için, şükredebildiğim için ve ailemin benim için en büyük hediye olduğu için şükrettim....superxy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz huzurlu güzel enerji dolu bir güne uyanabildiğim için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün yağmur yağdırdığı için Rabbime şükrettim.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geç saatlere kadar da olsa çalışacak bir işim olduğu için şükürler olsun. Huzurlu ve eğlenceli bir iş olduktan sonra gerisinin ne önemi var değil mi??? |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Muhteşem bir iş ortamım ve melek gibi iş arkadaşlarım olduğu için... Yüzbinlerce şükürler olsun... Hepsini çok çok seviyorum! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün ağbimi göreceğim şükürler olsun değerli dostlara sahip olduğum için şükürler olsun |
senin için çok sevindim...bengusucumgirlhaha |
Çok sevindim Bengüsu, Hasret bitti demek. Birlikte çok güzel vakit geçirmenizi dilerim. İyi ki varsın canımmmm cat56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün sahip olduğum bu hayata, sağlığıma, sağlıklı kalması için çok çabaladığım ruhuma şükrediyorum. Alıp vediğim her nefese, içtiğim suya şükrediyorum... Şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nenem hala daha yasadığı için şükürler olsun :((( |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ah Elccy, nenen hala yaşadığı ve bu kadar düşünceli, güzel kalpli bir torunu olduğu için şükürler olsun. Ne kadar güzel... İçimi ısıttın sabah sabah... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |