![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Merhabalar herkese; * Bu topraklar da doğduğum için * Bu topraklar da yaşayan biri olduğum için * Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün, fedakarlığın, dostluğun dolu dolu yaşandığı; "GEL, HER NE OLURSAN OL YİNE GEL" diyerek insanları kucaklayan bir kültürün üyesi olduğum için şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi kanatlarımı actıran,beni bugünlere getiren Canım Ailem için Sana Sonsuz Şükrediyorum Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz merhabalar, tatli sakiz cigneyebildigim icin.. sukurler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Daha çok yaşayacak yarınlarımız olduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ağustos ortasında tam biz çatı onarımını bitirdikten sonra bu sabah yarım saat ağır bir yağmur yağdı. Bir gün önce yağsaydı evin içine girilemezdi herşey mahvolurdu. Yağmurun çatımın bitmesinden sonra yağdırğın için sana binlerce kez şükürler olsun tanrım. Senden korkmuyorum çünkü seni çok seviyorum, çünkü benim için kötü birşey düşünmediğini hep biliyorum.Sana hamd ediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu siteyi bulduğum için ve bu siteyi bulduktan sonra telkinleri dinleyip bugün huzurlu bir şekilde telkinlerin kuş ve akarsu sesleriyle uyandığım için artık huzur dolu ve kendi öz güveni birisi olma yolunda olduğum Yaradana şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün aylardır arızalı olarak yatan motorsikletimi düşünce gücümü onarım için olumlu yönde kullanarak onu faal edebildiğim bu güce bu sağlığa bu yetiye sahip olabildiğim için sana minnettarım tanrım.Sana sonsuz teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.Bana gülümsediğini hissedebiliyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Silerim içindeki huzue ve mutluluk katlanarak artsın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz annemle babamın varlığı için binlerce şükürler olsun... birlikte olabilmek ve gülebilmek ne kadar güzel http://img2.blogcu.com/images/b/u/r/...ayi7k6aile.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendi varlığım için,sağlığım için şükrettim. şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükrettim. sevdiğim sevildiğim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni bir güne sağlıklı,neşeli başlayabildiğim için, Yeni insanlar tanıyıp, yeni arkadaslar edindiğim için Şükürler olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün düşünebildiğim, algılayabildiğim, yorumlayabildiğim, sezebildiğim ve kendimi koruyabildiğim için... Kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim için şükrediyorum. Annemle babama beni böyle yetiştirdikleri için şükrediyorum... Allah verdiği aklı almasın arkadaşlar! blissyblissyblissyblissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bir de bugün "Irkçı" bir ülkede doğmadığım için, köleliğe göz yuman atalarım olmadığı için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükretmek gibi bir güzel nimetin farkında olup, YARATICIMA şükredebildiğim için, defalarca şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şeyi görebilecek gözlerim, duyabilecek kulaklarım, hissedebilecek bir kalbim, gurur duyduğum bir vicdanım ve derdimi anlatabilecek bir dilim olduğu için şükürler olsun. Akıl, beden ve ruh sağlığım için şükürler olsun. Bunları paylaşabildiğim dostlarım olduğu için şükürler olsun. Ve sahip olduğum adalet duygusuna şükürler olsun. Tanrım şükürler olsun. Anneme ve babama şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz birşeyler için çabalayabildiğimiz için şkrler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Birbuçuk ay önceme bakınca şu an kendimde fark ettiğim olumlu düzelmelerim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'ım yarattığın ve bizlere sundugun güzelliklerin ve bu güzellikleri farkeden ruhum,kalbim,gözlerim,ellerim sayısız nimetlerin için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bolluk, bereket, cömertlik, kardeşlik, hoşgörü dolu bu aya ulaştığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımın en güzel tarafı olan arkadaşlarım için teşekkür ediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatimdaki tum guzellikler, maddi manevi sahip oldugum hersey, saglik, mutluluk ve bu guzel hayatta aldigim herbir nefes icin binlerce kez sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımda mutluluğu, neşeyi,eğleceyi, enerjiyi yeniden bulduğum, güne ışıl ışıl, cıvıl cıvıl başlayabildiğim için şükürler olsun. Doğru zamanda bu siteyi bulduğum, sizinle tanıştığım, sayenizde olağanüstü bir hızla iyileştiğim için şükürler olsun. Tanrım çevremde hep harika insanlar olacak kadar şanslı olduğum için şükürler olsun. Şükürler olsunnnn.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki çalışacak bir işim ve bunu yapabilecek sağlığım var... özür dilerim lütfen beni bağışla seni seviyorum ve teşekkür ederim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi diye bir şey olduğu için şükürler olsun... Herkesi ve herşeyi seviyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün için değil her zaman şükrediyorum; Sağlığım,varlığım,işim,ailem,sevdiklerim için Tanrıma sahip olduğum güzel aileme beni sevgi ve güven içinde büyüten anneme ve babama yanımda olup her zaman her konuda beni destekleyen,seven Eşruhuma Komşularıma ve hayata... İyiki varım ve iyiki varlar..iyiki varsınız... y789 Sevgi ve ışıkla kalın O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki; Sağlıklıyım sevdiklerimleyim Huzurluyum bolluk içindeyim neşeliyim eşimleyim ailemleyim sevgiyleyim iyiliklerle ve güzel insanlarla sarılıyım...O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailemin sevgi ışıgı altında aydınlanabildiğim için, Kalpleri sıcacık sevgi dolu insanlar tanıdıgım için, Yüreğime merhamet ve şefkat sunan tüm kulların için, Şükürler olsun Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevinclisevinclisabırla iftarı bekleyebildiğim için şükürler olsunsevinclisevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz orucumu tutabildiğim için ve ibadetlerimi tam yapabildiğim için... şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki; Sağlıklıyım ve huzurluyum Seviliyorum ve seviyorum huzurluyum mutluyum bolluk içindeyim gülebiliyorum işim var evime yemek götürebiliyorum yürüyebiliyorum ailem var yemeğim var suyum var terliyorum sıcağı hissedebiliyorum şükür ki yaşıyor ve tüm bunları yapabiliyorum.. O halde iyiki varım.. şükür ki varlığım benim için bir onur ve çevremdeki herşeyde bana birer hediye... ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İşlerimi bitirdim şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı mutlu ve huzurlu olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne umutla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki işimde çok başarılıyım... ve şükürler olsun ki Mesut amcanın sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ziyaret edecek, birlikte gülüp, eğlenecek, dertleşecek dostlarım olduğu için, muhteşem bir dost çemberiyle sarılı olduğum için, hep iyi insanlarla karşılaştığım için şükrediyorum. Çok şükür mutluyum ve mutluluğumu paylaşabiliyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurla yeni güne gözlerimi açabildiğim için, Geleceğimi hazırlayan bir işe sahip oldugum için, Hedefim oldugu için, Sana çok şükür Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurla yeni güne gözlerimi açabildiğim için, Geleceğimi hazırlayan bir işe sahip oldugum için, Hedefim oldugu için, Sana çok şükür Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Işık ve umut dolu yepyeni bir güne başlayabildiğim için şükürler olsun.............. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |