![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarım arttığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yorgun bir günün ardından yeni güne dinç ve dinamik uyanabildiğim için Binlerce Kez Şükürler Olsun Allah'ım sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz heheheh mutluyum hemde çok şükürler olsun.. va harika bir kandil geçirdim.. tüm gece dua eettim şükürler olsun allahım.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım ve nefes alıp verdiğim için şükürler olsun...Varolduğum için şükürler olsun. rahat ve bolluk içinde yaşadığım için şükürler olsun. hayatımdan memnun olduğum için şükürler olsun. hiçbirşeyden şikayet etmediğim için şükürler olsun. kendimi çok iyi hissettiğim için şükürler olsun. kendimi sevdiğim için şükürler olsun. kendime aşık olduğum için şükürler olsun. kendime hayran olduğum için şükürler olsun. hiçbirşey canımı sıkmayı başaramadığı için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne umutla başlayabildiğim için, her şey yolunda olduğu için, çocuklar sağlıklı olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey ve herkes ne güzel olduğu için şükrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıgımla, neşe dolu bir güne başlayıp, vermiş oldugun nimetlerin için Sana Binlerce kez şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Miss gibi bir hava olduğu için beni heyecanlandırdığı için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz elim kolum ayağım bütün uzuvlarımın varlllğıı için Rabbime binlerce şükürler olsun... hepsi tam hepsi sağlıklı elhamüdülillah=) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ilk defa mandalina suyu içiyorum::) şükürler olsun tavsiye ederm çok hoş=)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun bir arkadas bana derdini acti.onunla dertlendim.agir bir yuku oldugunu gorunce kendi dertlerimin ne kadarda degersiz olduklarini farkettim.aslinda derdi dert yapan benmisim.gercekten sukrettim.binlerce sukurler olsun rabbime. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun bi arkadas bana iyi bi ders verdi |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun cook bunalmistim.sevdigim bi arkadasa ugradim azicik dertleseyim diye.benden once o basladi soze.onu dinledikce dertlendim.gercekten derdi buyuktu.kendim soze baslayamadim.cesaret edemedim.cunku benim derdim dert degilmis.fazla rahatlik depresyonuymus benimkisi.allahima sukrettim.vakit gec olmadan aklimi basima getirdigi icin.binlerce sukurler olsun su anki aldigim nefese. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün yeni umutlarla başladığım güne, aldığım her nefese, sevdiklerimi gördüğüm her güne şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bazen düşünüyorum; bize sonsuz olduğu söylenen evrende, milyarlarca galaksi, milyalarca yıldız, milyalarca gezegen akıp gidiyor. Hadi uzayı bıraktım, bu masmavi gezegende; aynı toprak, aynı su ve aynı havayı kullanarak yaşayan milyarlarca canlı var. Bir sürü farklı türe mensup, milyarlarca canlı. Başımı nereye çevirsem farklı bir mükemmellik. Bu gün varolmaya şükrediyorum. Yokluktan yaratılıp da, bu mükemmel düzenin içine doğarak geldiğim için YARATICIMA şükrediyorum. Hiçliğin içinden, çıkıp bu kusrusuz gezegene geldiğim, hayat bulduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün evlilik yıl dönümümüz. Mutlu ve mükemmel olduğu için sonsuza kadar şükürler olsun.............. 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün değilde hastanede ameliyattan son gözümü ilk actıgım ana şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz eski dostlarla harika bir hafta sonu geçirdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredecek bir çok şeye sahip olduğum için minnettarım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun yılllardan sonra dedemi ve anneannemi gördüğüm için Sana binlerce kez şükrediyorum Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kriz anında olduğum halde duygularımın farkında olup kontrol edbildiğim içn çokk şükürr!!dunk56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünkü işlerimin hepsini bitirdim şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çözdüm artık şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun bekledigim mujdeyi aldigim icin sana sukurler olsun yarabi.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala ve hep sorunluyum galiba.. bunada sukur... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için, yanımda olan güzel dostlar için ailemin bana verdiği destek için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutlu, umut dolu, hedefi net olan insanlar karşıma çıkardıgın ve maddi manevi her türlü ihtiyacımı karşılayan bir işim oldugu için Sana binlerce kez Şükrediyorum Yüce RABB'İM. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gunaydin, nasilsiniz diyebilecegim dostlarim oldugu icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedeflerime çok yaklaştığım için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Annem,babam ve kardeşlerim sağ olduğu için çok şükür bir hastalıkları olmadığı için Binlerce Kez Şükürler Olsun Allahıma |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne yeni bir başlangıça yeni hedeflere ulaştığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz * Her sabah uyandığımda; önce sağ ayağımı, sonra da sol ayağımı yere koyup ayağa kalktığım için şükrediyorum. * İki elimle yüzümü yıkayabildiğim için şükrediyorum. * Kahvaltı da, masada olan her şey için binlerce kez şükrediyorum. * Hayat ile uyum içinde yaşadığım için şükrediyorum. * Hayatı paylaştığım eşim için şükrediyorum. * İşe gittiğim için şükrediyorum. * Çalıştığım, hedeflerime ulaşmak için çabaladığım için şükrediyorum. * Arkadaşlarım, dostlarım için şükrdiyorum. * İşten çıkıp eve geldiğim de yediğim her akşam yemeği için şükrediyorum. * Dinlenmek, uyumak için iki ayağımı da yerden kaldırım yatağıma uzandığım için şükrediyorum. Selamlar |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederim. Her gün sahip olduğumuz ama fark edemediğimiz güzellikleri yakalamamızı sağlıyor. Selamlar. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hergünden çok daha farklı olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gerçekten çok şanslısın Yaseminist, Ben de bana hatırlattıkların için şükrediyorum. Çok teşekkürler Sevgiyle kal |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta olduğum için, Sabah erken kalkmama sebep işim olduğu için, Bir aileye sahip olduğum için,şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |