![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gündelik sıradan işlerde bile keyif alabileceğim bir yan bulabildiğim için şükrediyorum :) Her konuya daha eğlenceli daha keyifli yaklaştığım için şükrediyorum :) Neşeli olduğum için , her yeni günün yeni fırsatlar, yeni heyecanlar getirdiğini hissettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım bütün güzellikler için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her dakika için Rabbime binlerce şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yapılması gereken işlerden keyif almayı seçtiğim ve bunu başarabildiğim için Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni mp3 üm e dokunabildiğim için şükürlr ossun =) daha iyisi sizlerin olsun ;) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yine nefes alabiliyorum, şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün yıllık izin alacağım harika bir güne neşeyle keyifle uyandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi sevdiğim için şükrediyorum :) Bir dilek tuttum ve gerçek oldu :) mutlulukla, sevgiyle şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir gün daha. Güzel güne sağlıkla gözlerimi açtım, sevdiklerimde açtı, mutluyum, huzurluyum. Şükürler olsun Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Pırıl pırıl gülen gözleri, pamuk gibi yumusacık elleri, baldan tatlı diliyle, kendine hayran bırakan minik komşuma sıkı sıkı sarılabildiğim ve onu doyasıya öperek güne başlayabildiğim için Sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel güne sağlıklı,zinde ve dinç uyanabildiğim için, Sevdiklerimle hayatın daha da güzel ve farklı olabildiğini görebildiğim ve hissedebildiğim için, Zamanında işimin basında olup işimi bana sevdiren bir işverenim oldugu için Sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün sahip olduğum ve olacağım herşey için şükrediyorum,Konuşabildiğim için,görebildiğim için,yürüyebildiğim için ,yatağımdan sağlıklı kalkabildiğim için,mükemmel bir aileye sahip olduğum için,güzel bir işim olduğu için,sevgime sevgiyle karşılık veren bir sevgilim olduğu için,hayata mutlu gözlerle bakabilidğim için,duyabilidiğim için,insanları sevdiğim için,çevremde sevilen bri insan olduğum için,temiz kalpli ve iyi niyetli olduğum için,bolluk içinde olduğum için,hayatın bana verdiği tüm güzellekleri görüp yaşabildiğim için en önemlisi yaşamanın ne kadar güzel bir şey olduğunu bildiğim için ve nefes alabildiğim için,kendimi telkin edebildiğim için,aklımı kullanabilidğim için ,güzel bir kadın olduğum için,dinime,bayrağıma,vatanıma,inançlı ve duyarlı bir Türk vatandaşı olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurlu bir çalışma ortamında işimi ifa edebildiğim için Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve sıhhatli olduğum için şükürler olsun... Mutlu olduğum için şükürler olsun... Bolluk ve bereket içinde olduğum için şükürler olsun... Varolduğum için şükürler olsun... Kendimi seviyorum...Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve sıhhatliyim elhamdülillah şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve sıhhatli olduğum için kendimi iyi hissettiğim için mutlu olduğum ŞÜKREDİYORUM. ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun kendimi iyi hissettiğim ve mutlu olduğum için şükrediyorum şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mucizelerle dolu bir tatil geçiriyorum.her şey için binlerce kez şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükrettikçe, şükredecek seyleri arttırdıgına ve sükreden insanlar tanıdıgıma Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyiyim mutluyum, sağlıklı ve neşeliyim bolluk ve bereket içindeyim ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz klasik kaçacak ama gerçekten bugün bir ailem ve evim olduğuna şükrettim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Umulmadık anlarda acılan umut kapıların için, Sonsuz Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailemle daha çok vakit geçirdiğim için ve bunu isteyerek yaptığım için şükürler olsun derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyi bir tatil geçirdiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailem yanımda çok şükür.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım hep güzelliklerle dolu günler için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anı yaşamayı ve farkında olmayı basarabildiğim için Şükürler olsun Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Varlığıma şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve dünya tatlısı bir oğlum olduğu için , anne olabildiğim için ne kadar şükretsem azdır. Rabbim sana şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun. şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun. çocuklarım sağlıklı olduğu için şükürler olsun.y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum, tüm ihtiyaçlarımı kendim karşıladığım, anne olduğum ve anneliği hakkıyla yerine getirebildiğim için Rabbime binlerce şükürler olsun. Güne yine başladığım ve doya doya nefes alabildiğim için ve daha birçok şey için şükürler olsun. 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne keyifle uyanıp, kendimi dinç ve dinamik hissettiğim için, Sağlığım yerinde olduğu için, Mutlu, güleryüzlü insanlarla karsılasabildiğim için, Ailemle birlikte yaşayıp, onların varlıgını yakından hissedebildiğim için Şükürler Olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Birbirimize çok bağlı sevgi dolu bir ailem olduğu için şükürler olsun.kiss3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni günü umutla beklediğim için, kendimi mutlu hissettiğim için şükürler olsunnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarın yni bir umut olduğu için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mükemmel bir tatil yapıp evime dönebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Görebildiğim Koklıyabildiğim Dokunabildiğim için Hamd olsun. Binlerce şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir gün geçirdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hatalarımdan arınabildiğim için Allah'a şükürler olsunsmil56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |