![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarım da olsa aklım olduğu için şükürler olsun Rabb'im sana :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarım da olsa aklım olduğu için şükürler olsun Rabb'im sana :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 956kŞükürler olsun anda mutlu,huzurlu,bolluk ve bereket içerisindeyim,sağlıklıyım,seviyor ve seviliyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz smil56Şükürler olsun anda mutlu,huzurlu,bolluk ve bereket içerisindeyim,sağlıklıyım,seviyor ve seviliyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kimsenin hakkını yememek için uğraştığımdan dolayı şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sürem uzatıldığı için şükrediyorum :) Çok mutluyum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ağrısa da dişlerim var ve böyle ağrıyan zamanlarda dişlerimin kıymetini anlıyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnatla olsun diye direttiğim duamda suanda neden olmamasını bana gösterdiği için Mevlama şükrediyorum... Beni seviyorki bana neden olmaması gerektiğini gösteriyor... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnatla olsun diye direttiğim duamda suanda neden olmaması gerektiğini bana gösterdiği için Mevlama şükrediyorum.Beni seviyorki neden olmaması gerektiğini gösteriyor... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün akşam kendime güven eksikliğimin olduğunu fark ettiğim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimle olabildiğim için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimle barşık olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmenin ne güzel olduğunu öğrettiğin için Rabbim sana şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Varoldugum icin sukrediyorum. Ve uzerimden tozlarimi attigim ve amaclarimi parlattigim icin sukrediyorum. Icimde nedensiz, sirf yasadigimden belki, hissettigim sevinc icin sukrediyorum. Hayatimi olumsuz etkileyen sabit fikirlerimi biraktigim icin, mutlulugu artik tek bir seyle ve tek insanla baglantilandirmadigim icin, cevremdeki tum guzel insanlarin degerini anladigim ve onlardan keyif almayi ogrendigim icin coook sukurler olsun. Kendimi surekli gelistirmem gereken bir isim oldugu icin ve zamanimin somurtup oturacak, hep yas tutacak kadar degersiz olmadigini anladigim icin sukediyorum. Daha fazla vakit kaybetmedigim icin, gecmis ve gelecegin pesini birakip bugunu onsemenin zevkine vardigim icin, ailem, sagligimiz, agaclar, cicekler, pirasa, hava... ve bana verilen her turlu nimet icin binlerce kez sukrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, sinirlendiğim bir durum oldu. Ve ben sinirimi kontrol etmeyi başardım. Bunun için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, sinirlendiğim bir durum oldu. Ve ben sinirimi kontrol etmeyi başardım. Bunun için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dolu dolu yeni bir günüm olduğu için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz fırtınanın içinde dinginliğide görebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok sevdiğim dostlarım , kardeş olduklarım ve sağlıklı bir ailem olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne güzel haberlerle ve gülümseyen dostlarımla başladığım için, güne gülümseyerek başlayabildiğim için, hayat süprizlerle dolu olduğu için şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün gidip bazı işlerimi halledeceğim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gülümseten güzelliklerin, gülümsemeyi seven bir ben oldugum için Şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne gülümseyerek başlayabildiğim için, arkadaşlarımdan güzel haberler aldığım için, telefonum hiç susmadığı için şükürler olsun. Beni destekleyenler olduğu ve ben onları çok ama çoooooook sevdiğim için şükürler olsun. Aldığım her nefese şükürler olsun:)) http://stewartargo.files.wordpress.c...ling-earth.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her türlü imkanım olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hepinize merhabalar... Yeni üye olsam da 1,5 yıldır sitedeyim.Burada olmayı seviyorum. Birşey sormak istiyorum. Şükretmeleriniz gerçek mi?Yani gerçekten içinizden mi yaşıyor sunuz? Yaşadığım ana kadar çok azdır herhalde şükretmem... Zor bir hayatın ardından gelen toparlanma yılları sonrasında hissiz,donuk ,uyuşmuş bir beyin ve kalp;şu anda beni tanımlar. Şükretmenin-hamdetmenin nasıl bir duygu olduğunu hatırlayamıyorum. Paylaşımlarınızı bekliyorum. Sevgiler. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Tabi ki gerçek eğer empati kurabiliyorsan şükretmeye de başlayabilirsin , hatta zorluklar yaşadıysan şu an onların olmamasına da içten bir teşekkür edersin. Teşekkür şükürden gelir bence... Mesela şu an bir hastane odasında ve çaresiz bir hastalığın olabilirdi, çok ağrı çekiyor olabilirdin ve hastalığın çok acı veriyor, ilaçlar bu acıları dindiremiyor olabilirdi . Çok sevdiklerini toprağın altına vermek zorunda kalmış olabilirdin , onlar hasta olabilirlerdi, hapishanede ve kimsesiz olabilirdin , ölüm ve çaresiz hastalıklar dışında her şey için şükredebilirsin çünkü her şeyin bir çözümü var. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım tüm sağlıklı mutlu günler için, beni seven arkadaşlara ve aileye sahip olduğum için, zorlukların üstesinden gelmemi sağlayan güç için şükürler olsunn.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni anlayan dostlarıma,beni anlamayan döşmanlarıma bana beni gösterdikleri için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyileşmeye başladığım için ve dişim yüzünden tekrar yemek yiyebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana her ağzımı açtığında dalga geçer gibi gülen aşırı egoist kıza ister istemez laf soktuğum için ve o da ağlıycak kadar bozulduğu için şükürler olsunnnn... :D Allah'tan geliyo Allah'tan :D biliyorum böyle düşünmem yanlış ama bilerek yapmadım :D Gerçekten Allah'tan geliyo. ne kadar ağlatmıştı o beni :D bundan sonra aramızda böyle bişey geçmez inş :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana her ağzımı açtığımda dalga geçr gibi gülen aşırı egoist ve ukala olan kıza ister istemez laf sokup acayip bozulduğu için şükürler olsuuuuunn... :D böyle olmasını istemezdim ama gerçekten Allah'tan geldi Allah'tan.. :D o beni ne kadar çok ağlatmıştı. bumerang yasası işte :D neyse inş bundan sonra aramızda böyle bi sorun yaşanmaz :D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ehliyetimi aldığım için ve tatlı bir kızım olduğu için şükrediyorum. |
Ehliyetimi aldığım ve tatlı bir kızım olduğu için bir kez daha şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı mutlu bir hayat yaşadığım için binlerce kez şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir oğlum olduğu için şükürler olsun , Rabbim cümlenin evladınını içinde de bizim yavrumuzu bize bağışlasın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gören gözüm için duyan kulağım için yazan elim için yürüyen ayağım için seven ve yaşatan kalbim için hayat dolu oğlum için BİNLERRCE ŞÜKÜR... O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüreğimde hala yaşamı duyumsayan çarpıntılar olduğu için, heyecanım sürdüğü, pozitif beklentilerim bana güç verdiği için şükürler olsun. Her geçen gün biraz daha güçleniyorum, her geçen gün biraz daha yenileniyorum. Çok şükür yaşıyorum. Doya doya yaşıyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün iyi uyudum çok dincim bomba gibi:) çok şükür... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |