![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yola Devam yıkıldığın her an yokolmadığına şükret kalk aynalara bak yorulduğun her an kolay ölümden vazgeç kalk gökyüzüne bak yüreğine güneş koy yüreğine bulut koy yüreğine yıldız koy yola devam sen zamansız yürek yakan hayatı yalan dolan olmadın hiçbir zaman ağla hiç kimseler duymadan sevdiğine doymadan kendini unutmadan kalk kendine bir bak bu sabah bu şarkıyı dinledim ...sözleri benim ruh halimi anlattı....bugünkü şükrüm bu olsunsuperxy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bereket yağdığı için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evet,bende bengusu gıbı bugun ben ve sevdıklerım saglıklı uyandıgı için................ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim,düşünebildiğim,okuyabildiğim ,sevebildiğim vede sevilebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiiklerim yanımda ve çok mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey ama her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her an gelip beni bulan iyi yürekli ve candan insanlar için şükürler olsun:))) "Allah iyilerle karşılaştırsın", diye sürekli bana dua etmiş olan bir anneye sahip olduğum için de şükürler olsun. Böyle bir dünyada bu kadar temiz kalpli, bu kadar candan ve bu kadar sevgiyle dolu insanı bir arada bulmak herkese nasip olsun inşallah:))) Sana şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzellikleri görebilen gözlerim, hissedebilen bir kalbim olduğu için, Sağlıklı bir bedene,akla ve ruha sahip oldugum için, Şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu konu olduğu için şükürler olsun. Çünkü bana şükretmem gereken şeyleri hatırlatıyor. Teşekkür ederimmm... girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için binlerce şükürler olsun.Mükemmel bir eş-iş-ve çocuğa sahip olduğum için şükrediyorum allahıma...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hatalarımı bana gösterip farkettiren kendimi düzeltme ,yenileme fırsatı veren rabbime şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim herkesi bu kadar özel kıldığı için,bedenime bu günde hayat verdiği için , varlığıyla kalbime çicekler açtırdığı için şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşeyın yolunda oldugu bır gun oldugu için.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dinginlik ve sakinliği damarlarıma kadar hissedebildğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz etrafımda beni mutlu eden arkadaşlarım olduğu için teşekkür ediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarım için şükrediyorum. Yalnız bırakmayan dostlarım için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni şeyler öğrenebildiğim için ve Rabbımın mucizelerinin sonsuz olduğu için bana yardım ettiği için şükrettim Beni sevdiği için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için, yaşamanın anlamını kavrayabildiğim için Şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun... bolluk ve bereket içinde yaşadığım için şükürler olsun. mutlu bir aileye sahip olduğum için şükürler olsun. şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsunttli3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatın çok kısa ve tek sefere mahsus geri dönüşü olmayan bir yol olduğunun farkındayım, ve bu her türlü hayali sıkıntı görüntülerini bilincimden fizyolojimden silmemi sağlıyor ve bana sonsuz bir güç sağlıyor, bunun için çok şükür yaradana.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bulunduğum noktaya, karşıma çıkan süprizlere, beni yönlendiren ve destekleyen evrene şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz konuşabiliyorum , görebiliyorum,duyabiliyorum, yazabiliyorum,yürüyebiliyorum çok şükür ............... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükür listemde çok şey var.Ama ana temel sağlıklıyım bütün vede tamım.Şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı,bütün ve tamım.Şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredecek bir sürü vasıflarım, deneyimlerim olduğu için şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şans meleklerimin her zmaan benimle olduklarını hissettirdikkleri için teşekkür ediyorum : ) : ) ben çok şanslıyım.. meleklerim iyiki varsınız iyiki benimlesiniz.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaradanımın verdiği tüm nimetler için şükrediyorum. Beni sevdiği için şükrediyorum. Benım de O'nu sevebıldıgım ıcın şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutluluk diyarına düştüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklım için ,sağlığım için ,beni seven ailem ve dostlarım için,hayatımda ki herşey içinnn şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımdaki herkesin bir aynam olduğunu farkettiğim için şükrediyorum. hoşlandığım sevdiğim insanlar benim güzel yanımı, hoşlanmadıklarım değiştirmem, geliştirmem gereken yanım olduğunun farkında olduğum için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm sevdiklerimle sağlıklı, mutlu ve huzurlu olduğumuz için şükürler olsun. Bugüne huzur içinde uyanabildiğim için, şansım açıldığı ve yaşadığım her anın kıymetiğini anladığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım beni unutmadığın için şükürler olsun.. Ailem ve dostlarım olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım beni ve diğerlerini unutmadığın için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiklerim yanımda olduğu için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedeflerime adım adım yaklaştığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüce Rabbimin bize sunduğu güzel nimetler için.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gecenin gündüzü sürekli takip etmesi gibi kendisini bulmam için sürekli fırsatlar çıkaran sen benimsin ben senin Rabbinim diyen ve beni hayırlı şeylerle buluşturan Rabbime sonsuz şükrediyorum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM. |