![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İneğimiz menekşe doğurdu..! Nur topu gibi bie buzağımız oldu çoook şükür..956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Karnı aç olan kediyi doyurduğum için şükrediyorum :) Onu izlerken aldığım keyif , doyum ve mutluluk için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaz mevsiminde yağan bereket damlaların için Sana Şükürler Olsun Yüce RABB'İM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu an huzurluyum herşey yolunda şükrolsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgi dolu yüreğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hala yaşayacak ömrüm ve yapacak çok şeyim olouğu için sonsuuuuzzzz şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz biraz önce çocuklarımla konuştum.mutlu ve keyifli oldukları için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüce Allahımın verdiği bütün nimetler için,elim ayağım sağlam gözüm görüyor kulağım duyuyor aklımın yerinde olduğu ve hala GÜLÜMSEYEBİLDİĞİM için BİNLERCEKEZ ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz değerli olduğum için şükrediyorum, varlığımla bu dünyaya, çevreme yarar sağladığım için şükrediyorum :) değişim sürecimde sürekli olumlu insanların hayatıma girmesine şükrediyorum, hergün teşekkür ediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Ne güzel değil mi sevgi dolu bir yüreğe sahip olmak:) Sevgiyi hissedebilmek..ve onu sunmak :) çok hoşuma gitti, paylaştım :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz onca yağmurdan sonra yazın bahar gibi bir havadayız şükürler olsun çok mutluyum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şeye rağmen hayat güzel olduğu için şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sukurler olsun hayallerime cok yaklastim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çalışabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya yeni umutlarla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve neşe dolu olabildiğim için, Güne zinde ve dinç uyanabildiğim için, Sorumluluklarımı gerçeklestirebilcek gücüm oldugu için, Ailem ve sevdiklerimle birarada olabildiğim onların mutlulugunu görebildiğim için, Nefes alabilmenin bize verilmiş en güzel nimet oldugunu farkedebildiğim için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün mutluluk telkinini hoparlöre verip yatmıştım, ilk defa kulaklık değil, annemde gelip yanıma yatmış gece yarısı ( bu durumda o da dinlemiş oldu) Sabah inanılmaz mutluydu, görünce şaşırdım. Dez avantajı şuydu ki sabah sabah ahtapot gibi yapışıp öperek uyandırdı beni. Annemden kaçmam 10 dakikamı aldı girlhaha Onu böyle mutlu görebildiğim için şükürler olsun Yüce Rabb'im 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir oğlum olduğu için, kimseye muhtaç olmadığım için, doğan günü görebildiğim için, mutlu bir yuvam olduğu için... Rabbime Çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi bildiğim bileli hayal ettiğim , düşünceli, anlayışlı bi sevgiliye nihayet sahip olduğum için şükürler olsun O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mükemmel br oğlum olduğu çn şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi çok seviyorum ve hayatımdaki herkesi herşeyi çok seviorum.. şükürler olsunnnn... iyiki varlar iyiki varsınız:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Annem babam ve kardeşlerimle birlikte olduğum için Şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olması gereken çoğu şeye sahiibim diye düşünüyorm,ve kendimi çok sanslı hissediyorm.ailem dostlarım hepsini çok sevyrm onlara sahip olduğum için şükürler olsun <3.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gülümseten, huzur veren güzelliklerini farkedebildiğim için, Sıcacık bir yuvamız oldugu için, Hayatıma renk getiren, varlıgı ile mutlu kılan Değerlim için Sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat her şeye rağmen seni doya doya yaşayacağım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz değişimi hissedebildiğim daha iyisne göz dikebilme cesaretini gösterdiğim için kendimi kutluyorumblissy işte bunlar için şükürler olsun 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu siteyi bulduğum için sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün tatile giriyorum şükürler olsunnnnnnnn..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu cumada ben tatile giriyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Doğan güzel güneş, gönlüme yeni umutlarda doğurdu, şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bizlere verdiği bütün güzellikler için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey için çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımdaki yeni fırsatlar için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzelliklerin, sürprizler halinde gelmesini hissedebildiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel süprizlerle yaşadığım hayat için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz guitarşükürler olsun aldığım her bir nefesime girlhahaşükürler olsun bana sunulan bolluk ve berekete sahip olduğum tüm kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum956k956k956k.şükürler olsun sağlıklıyım ve ben bunlara sahibimO0O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz k8908şükürler olsun aldığım her bir nefese, sağlıklıyım,huzurluyum şükürler olsun bolluk ve bereket içindeyim sonsuz kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.guitarşükürler olsun hayattayım yaşıyorum.happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun.. Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |