![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey çok güzel ve yolunda gittiği için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz huzurluyum sukurler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum pozitif enerji için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün çok koştummblissydüşüp yaralanmadığım için şükürler olsun128956 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir güne, ben ve sevdiklerim sağlıkla, neşeyle gözlerini açtı. Şükürler olsun Rabb'im sana... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah daha mutlu daha neşeli olduğum için şükrediyorum :) Güzel şeyler hissettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Penceriye açtığımda gördüğüm tüm güzelliklere... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Piknikte arkadaşlarımla çok eğlendim çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat bana hep güzel süprizlerle döndüğü için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir gün, bir kez daha görüyorum bütün gerçekleri bir bir. Dün sevdiceğimle mesajlaşırken uyumuşum ben ::) İyi ki hayatımda ve benimle o biriciğim. Onu bana verdiğin için teşekkür ediyorum Yüce Mevla'm. Onun için ve bana gösterdiğin doğru yol için, şükürler olsun sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu anki konumda olduğumuz için eşim ve ben şükrediyoruz. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Affetme meditasyonunu bilgisayarıma kaydedebildiğim için şükrediyorum :) Belgin hanım ve Özlem hanım'a ; nazik, ilgili, anlayışlı ve yardımsever oldukları için çok çok teşekkür ederim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mübarek gecenin güzelliğini, huzurunu yaşayabildiğim için, Mübarek gecede sevdiklerimin Kandilini kutlayıp, kandilimi kutlayan güzel insanların varlığı için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimdeki gücü farkettiğim için şükürler olsun.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin farkında olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey içim şükürler olsun,hepimiz Allah'ın birer kuluyuz.Başımıza gelen herşey bizim için hayırlıdır.Sonsuz kere şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükretmeyi bilen insanların arasında olup yaradılanı hakikati farkedip bilip bildiğimi uygulamak için yaradıldığımın farkına varabildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklımı başıma toplamama yardım eden sizler gibi dostlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım olduğu için Allah'a şükürler olsunn ::) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretetikçe daha güzel şeyleri hayatıma çektiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tükrük ve gözyaşı salgılayabildiğim için şükürler olsun. ( Ercan Kaşıkçı'nın 'Yürek Bilekten Güçlüdür' kitabında okuduğum bir şeydi bu. Kanser tedavisinin sonrasında yapay tükrük için sürekli olarak milyarlar harcadığını, suyun olmadığı hiçbir yere gidemediğini ve bu maddeyi piyasada da bulamadığını yazmıştı. Beni çok etkilemişti çünkü her zaman bunun iğrenç bir şey olduğunu düşünürdüm, şimdi şükrediyorum, çok şükür. Ve gözyaşı salgılayamadığı için gözlerinin kuruduğunu ve bunun da çok ciddi bir sorun olduğunu yazmıştı, ağlamanın da iğrenç ve utanç verici bir şey olduğunu düşünürdüm.) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya sağlıka başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gecemin güzelliğinde sabaha erken ve mutluluk veren müthiş duygularla uyandım, güzel temenniler aldım Değerlimden, gün boyunca günümün dolu dolu geçmesini seçtim ben, Şükürler olsun Yüce RABB'İM, hayat çok güzel. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Muhteşem güne şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailemi çok seviyorum şükürler olsunki onlar benim ailem |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sürekli başa dönüp baştan başlasamda... kendime çogu kez kızsamda.. şükredicek bişeyler görmeye kendimi zorladığım için şükrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aaaa mesala karım açıktı ve birazdan çıkıp annemim mis gibi yemeklerinden yiycem için ve annem olduğu için ve herşeye ragmen artık garip bi huzur hissettiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükür edebilecek kadar imanım olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aooooooooooo yeni fark ediyorum.. yüz başı olmusum bennnnnnnnnnn şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu kadar düzeyli ve dolu dolu bir siteyi bulduğum için şükrediyorum actionsmile |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun, biliorumki nefes aldığım sürece herşey yeni bir fırsattır. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailem ve dostlarım olduğu için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Su an burada bulunabildiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum herşey için şükürler olsun,Allah bugünümüzü aratmasın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evim,ailem,dostlarım için şükürler olsun iyi ki bu siteyi allah karşıma çıkardı bunun için de şükrolsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Akışkanlar mekaniğinden kaldım :( ama diğer derslerimi geçebildiğim için Şükürler Olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda olan her şey için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz rabbim bana verdiğin bütün güzellikler için sonsuz şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ALLAHIM BUGÜNDE HAYATTA OLDUĞUM İÇİN SANA ÇOK ÇOK ŞÜKREDİYORUM.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |