![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnşallah kaybetmem bu durumumu :) Serbest bırakabildiğim ve çekim yapabildiğim için şükrediyorum. Şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun sağlığım yerinde... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve mutlu olduğum, çevremdekileri de böyle görebildiğim için şükürler olsun. Bir de buraya yazamadığım bir şey için daha şükürler olsun.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kızımın doğumgününü kutladığımıza şükrediyorum. İyi ki varmış... İyi ki varsınız.. sevincli actionsmile |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyileştiğim için şükürler olsun. Sağlıklı olduğum için şükürler olsun. Neyi istesem alabilecek güçte olduğum için şükürler olsun. Aşkım bana aşık olduğu için şükürler olsun. Ailem olduğu için şükürler olsun. Bedenim sağlıklı olduğu için şükürler olsun. Bu siteyi bulduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey her kesin gönlünce olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her sabah 5'te kalkmayı alışkanlık edindiğim için, Sabahları mutlu bir şekilde uyanabildiğim için, Zamanımı iyi bir şekilde yönetip, işlerimi zamanında teslim edebildiğim için, Yüreğimi açabileceğim dostlarım olduğu için ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Böyle mutlu olduğun ve şükür edebildiğin içn ; ve banada şükür edebileceğimi öğrettiğin için bende bugün buna şükrediyorumyrl78 |
Süpersin, çok teşekkürler y789 Başka bir insana şükretmeyi öğretmiş olmak ve daha kapsamlı düşünürsek, "ilham olmak" çok hoş bir duygu blissy Şimdi daha da mutlu oldum, mutlu olabildiğim için ve mutlu olmalarını sağlayabildiğim dostlarım için şükürler olsun, iyi ki varsın art56art56 |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünnnnn deeeeee ne için şükredeyim. Buldum:) çok güzel bir işim olduğu için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir gün her şey yolunda şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah uyandıgımda kendimi dinç,dinamik ve çook enerjik hissettiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun bu günede saglıklı uyandığım için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün Güneş doğduğu için; doğan Güneş'i görebildiğim için Şükürler olsunn, Rabb'imm sanaa. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki bu kadar güçlüyüm şükürler olsun ki her fırtınanın ardından dimdik durmasını öğreniyorum allahıma sonsuz şükürler olsun ki hatalarımı görebiliyor ve onları düzeltme imkanı buluyorum şükürler olsun ki benim sevgimi hakeden birileri var onları ve sizleri çoooooooook seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün kendimi iyi hissettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kabuklarımı kırdım.Duvarlarımı yıktım.Ardına saklandığım her şeyi bir kenara bıraktım.Artık hazırım yaşamın bana sunduğu tüüüümmm güzellikleri almaya. KENDİMİ SEVİYORUM EY DÜNYAAA http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._1452642_s.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükür güzel dostluklara sahip olduğum için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uyandım bir sabah, sürpriz yaptılar bana, kimsiniz dedim onlara, sevgi,sevinç,mutluluk dediler bana, ne istiyorsunuz dedim onlara, ev arkadaşları arıyormussun dediler bana, açtım kapımı ardına,buyur ettim odalarına, Sahip oldugum dostlarım, sevdiğim ailem ve tanıdıgım güzel insanlar için Şükürler Olsun. Sizleri seviyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bilgisayarıma format atabildiğim için, Bilgisayarım inanılmaz derecede hızlandığı için, Bu süper güneşli günde oğlumla birlikte muhteşem bir gün geçirdiğim için, Uzun zamandır aradığım fakat bulamadığım kitapları bulduğum ve aldığım için, Bilgisayarımın hızlanmasıyla, kendi enerjimin de hızlandığını hissettiğim için, Kendimi süper enerjik hissedebildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işim gucum olduğu ıcın..sağlıklı olduğum için...dıkkat cekebılcek guzlelıkte olduğum için...canım sıkıldığında arabama atlayabıldığım için...canım bır annem olduğu ıcın..merak edıldığım için...aşk duygusunu tadabıldığım ve daha şiddetlısını tadacagım için...sonsuz kere teşekkurler allahım... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz önume cıkan her zorlukta daha da guclenebıldığım için...her duştuğumde bıkmadan yılmadan ayaga kalkabıldığım için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz cesaretimi toplayıp dişçiye giidip dişlerimi yaptırdığım ve tedavi güzzel ve çok kolay rahat geçtiği için şükürler r olsun . artık bütün dişlerim sağlılklı ve inci gibi. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 4. sayfaya kadar okuyabildim gerisini açamadım:) zaten 60 küsür sayfaymış.. şükürler olsun erken görebildim:) Rabbim sağlıkla ve huzurla çok az imtihan ettiği için ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz konuyu başlatan arkadaşa şükranlarımı sunuyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz :)))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükür defteri fikrini öğrendiğim için de şükürler olsun. aklımıza geldikçe yazabileceğimiz ve ne kadar da zengin olduğumuzu farkedebileceğimiz motivasyonu artırıcı bir fikir şükür defteri fikrini çok tuttum. bir nevi günlük ama hep olumlu şükran dolu kayıtların olacağı bir defter hiç insanı daha pozitif kutuplara çekmez mi elbette sihirli bir defter olur insan için. erken uyanmak çoğumuz için işkence olabilir ama biri yazmış demişki.hergün erken uyanıp gidebileceğim bir işim olduğu için şükrediyorum.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güneşli bi gün bugün. insanın içini neşeyle dolduruyor. şükürler olsun. herkese bol neşeli sağlıklı günler . s456 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kardeşimin doğum günü o doğduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tam da bugun kızımın tahlil sonuçlarını alacağımız gün..böyle sıkıntılı bir günde çekim yasası denilen şeye inanmaya başladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyiki bu siteye üye olmuşum şükürler olsun ki birini seviyorum o benim hakkımda ne düşünüyo bilmiyorum ama hayırlısını diliyorum allahtan |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun huzurluyum. şükürler olsun mutluyum. şükürler olsun hakikate ulaşamasam da mutluluktan elzem olduğunun farkındayım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne başladığım için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |