![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün güzel geçmeye başladığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun güne güzel başladım mutluyum huzurluyum sağlıklıyım... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükretmenin gücünü hissettiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe mutluluğum ve huzurum daha da arttığı için şükürler olsun yine güzel bi gün beni bekliyo |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün dün beklediğim iyi haberin gelişine, kızımın tahlil sonuçlarının temiz hatta tertemiz olmasına şükrediyorum ve her zaman bunun için şükretmeye devam edeceğim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce olduğu için şükürler olsun şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her gece yatmadan önce oğluma "bugün ne için şükredelim" diyerek, ona her gün yaşadığı güzellikler için şükretmeyi öğrettiğim için, İşlerim yoğun olduğu için ve işlerime odaklanabildiğim için, Bana güvenen, beni seven ve işlerini bana teslim eden tüm müşterilerim için, Her zorluğun içerisinde bir kolaylık olduğunu keşfedebildiğim için, BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendime yettiğim ve kimseye muhtaç olmadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hepimiz süperiz arkadaşlar, her geçen gün farkındalıklarımız arttığı için ve birlikte geliştiğimiz için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şer de bir hayır vardır ' ı yeniden yasayarak öğrendiğim için şükürler olsun..hipotroidi şerrinden sonra bu site ile tanıstığım için şükürler olsun.bir bebeğim var,hayatta ve sağlıklı daha ne olsun.Allah' a binlerce kez şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hediyelerin en güzeline, yaşama sevincine sahip olduğum için, Yüce Rabbim'e sonsuz Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugünde mutlu ve huzurlu geleceğimden umutluyum güzel günler beni bekliyo şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aslında bugün herşeye şükretmek istiyorum şükrettikçe mutluluğum artıyo çünkü şükürler olsun ya kendimi seviyorum ve ben değerliyim sevip seviliyorum şükürler olsun pozitif olan herşeyi kendime çekiyorum şükürler olsun allahım sana sizlerde iyiki varsınızzzzzz |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım,gördüğüm hissettiğim,akıl sağlığım kısacası her şey için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başımın agrısı gectigi için, saglıklı oldugum için, sevdiklerimin başarılarını alkışladıgım için, sahip olduklarım için, şükürler olsunnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün yine taptaze bi gün ve ben bütün güzellikleri kendime çekiyorum şükürler olsun mutluyum huzurluyum en çok ta şunun için şükrediyorum başkaları için değil kendim için yaşıyorum sonsuz şükürler olsun isteklerimi adım adım gerçekleştiriyorum tüm güzellikler bizimle olsun iyiki varsınız |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok güzel bir güne günaydın diyebildiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz umudum hep varolduğu için bugün yine çok güzel bi gün olduğu için kendim için bişeyler yapabildiğim için ve kendimi çok sevdiğim için şükürler olsun ve iyiki burdayım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kickbox antremanında bugün de dayak yemedim ya şükürler olsun :) inşallah haftaya da aynen devam eder :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hava güneşli olduğu için ve o güzel ışıkları içime dolduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevmenin ve sevilmenin hazzını yaşatan bir kalbe sahip oldugum için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün erken kalktım ve kendimi çok mutlu hissediyorum şükürler olsun ve bugünümün çok güzel geçmesini diliyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiklerim yeni hayatına alıştı çok şükür onlarla guru duyuyorum. güzel haberlerini ve alkışlamayı seçiyorum. herkesi seviyorum ama kendimide tabiii sevgiyle.....çok şükürrrrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne güzel duygularla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istediğim güzellikte yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi çok iyi hissettiğim için, yapılacak bir çok işim oldugu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz babam yanımda olduğu için binlerce kere şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün çok güzel bir gün olduğu için isteklerim yavaş yavaş gerçekleşmeye başladığı için aşık olduğum için kendimi ailemi çok sevdiğim için hep iyi olanı pozitif olanı tercih ettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu siteyle tanıştığımdan beri mutluluğum hayata bakışım, yaşama sevincim gittikçe arttı. artık sadece ve sadece bilincimde ve bilinçaltımda güzel, mutlu düşüncelere yer veriyorum. şükürler olsun. darısı herkesin başına smil56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce güzel olmaya başladığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne olursa olsun hep kendim olduğum için başkalarına göre yaşamadığım için kendimi ailemi sevdiğim için ve sevgimi gerçekten hakeden birileri olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herkese günaydın :) Bugün aldığım her nefes için..Hayata bakış açımın değiştiği için..Mutlu..huzurlu..sevgi dolu..berektli..bolluk içinde bir güne başladığım için..her ne kadar sevdiğim insanla ayrı olmamıza rağmen..bu kısa ayrılık sürecinde bir şeyleri daha iyi anlayıp..Bu kez hatasız mutlu bir beraberliğimiz olacağı için Allahıma şükürler olsun diyorum :)))) Umarım yeryüzündeki her insanın her canlının mutluluk dolu birgünü olur..:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz rahat nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Koşullar her ne olursa olsun, insanı en fazla güçlendiren şey şükür duygusudur |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne başlayabildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz anlatılmaz bir mutluluk duygusu ile güne başlayabildiğim için Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah sabah kendini bilmez densizin biri sinirimi bozduğu halde, kendimi toparladığım, kendimi kontrol edebildiğim ve öfkemi yenebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için şükrediyorum. Rahatça yemek yiyebildiğim ve yediklerimden tat alabildiğim için şükrediyorum. Evime güneş ışığı girdiği için şükrediyorum. Beni seven bir eşim olduüu için şükrediyorum. Yine kendisini çok sevdiğim bir eşim olduğu için şükrediyorum. Her zaman bana yol gösteren bana destek olan bir ablam olduğu ve varlığını yanımda hissettiğim için şükrediyorum. Hayatta bazı şeyleri farkedebildiğim ve bunları farketmemde bana yardımcı olan herşey için şükrediyorum. Evreni hissedebildiğim için şükrediyorum. Gözlerim gördüğü, kulaklarım duyduğu için ve yürüyebildiğim için şükrediyorum. Rüya görebildiğim için şükrediyorum. Sağlıklı düşünebildiğim için şükrediyorum. Hayatımdaki olaylardan ders alabildiğim ve bu olaylar beni daha da olgunlaştırdığı için şükrediyorum. İnsanlara yardım edebildiğim için şükrediyorum. Bu sayfayı keşfettiğim için şükrediyorum. Güzel şeyler paylaşan insanların yazılarını okuyabildiğim ve içlerindeki güzel şeyleri hissedebildiğim için şükrediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |