![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlık düşünebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm ısrarlara rağmen sigara denen pisliğe başlamadığım için şükürler olsun Rabb ime khkh56khkh56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz büromuzdaki çiçekleri farkettim bugün, yere düşen bir yaprak vesilesiyle. onlarında canlı olduklarını, ortama kattıkları rengi ve havayı hissettim yürekten. onlara su verdim su verirken de yürekten telkinde bulundum, çünkü bazıları epey bakımsız kalmıslardı. sabahın ve bu koca günün en güzel sürprizleri oldular bana Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Düşünce gücü ve duyguları kullanarak, doktora gitmeden iyileşebildğim için şükrediyorum O0guitarsevincliy789happy6gulensmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir haftaya başlayabildiğim için, seven dostlarım olduğu için, sağlıklı olduğum için, şükrettikte şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
bende aynısını kabul ediyorum şükürler olsun yarabbim bizi iyi insanlarla karşılaştırdığın için.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günaydınn arkadaşlarr yaa sizler süpersiniz gerçekten.sizlerele tanıştıgım için çok mutluyum.bu site iyiki var yeniyim burda sabah sabah huzur buldu içim.evet aslında sükredecek çok şeyimiz var.yaşadıgımız her saliseye sükürler olsun.dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyosunuz ve ertesi gün herşey mükemmel.degişik bir duygu.sadece o anın geçecegini düşünüp strese girmemek sabretmek ve allaha havale etmekk.gerisi geliyo.herkese güzel huzurlu ve mutlu bir gün olsun.herkesi seviyorum.benden nefret edenleridee.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yepyeni bir güne sevgiyle başladığım için şükrediyorum. Yakında memleketime gideceğim için şükrediyorum. Eğer istersek her ayrılığın kavuşma anı olduğu için ve bende sevdiklerime sarılabileceğim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey güzel olmaya başladığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz boğazım acımasına ve keyfimin olmamasına rağmen, buradaki şükür mesjlarını okudukça kendime geldiğim için şükürler olsun. sizlerede teşekkürler arkadaşlar. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün çok güzel birgün olacagı için şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne, harika bir şekilde uyandım. İstediklerimi yapacak enerjimde var, Şükürler Olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedefimi gerçekleştirmek üzere adım attığım için, Yeni dostlar edinip hayatıma renk kattığı için, Sağlığım yerinde olduğu için, Çok şükür…………….y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıkla yeni bir güne daha uyanabildiğim; sevdiğim dostlarımla yine birarada olabildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz seven dostlarım olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyiliksever arkadaşlarım artmaya başladığı için şükürler olsun girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni sevgiyle büyüten bir aileye sahip olduğum için şükürler olsun.. Değerimi bilen ve takdir eden insanlar arasında olduğum için şükürler olsun.. Birlikte keyifle zaman geçirdiğim bir aileye ve dostlara sahip olduğum için şükürler olsun.. Sevdiğim,beni mutlu ve tatmin eden bir işim olduğu için şükürler olsun.. Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne sağlıklı ve enerjik başlayabildiğim için, su an basında bulundugum bir işim oldugu için, sınırsız kullanma hakkına sahip oldugum sevgi duygularım için, Sana binlerce kez Şükürler olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailem ve ben sağlıkla güne başlayabildiğimiz için, Verdiğin nefese, Kimseye muhtaç etmediğin için Tanrım Şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her zaman ve tamamen güvende olduğum için, hayatın akışına güvenmeyi öğrettiğim için şükürler olsun yarabbim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için, çocuklarım sağlıklı olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi sevip onayladığım için şükürler olsuny789 |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkına varabildiğim,sahip oldugum her şey için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağ salim atlattım şükürler olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eskisi gibi yürüyebildiğime, pek bir sağlık sorunum kalmamasına, birkaç vefalı dostum oldugunu öğrenmeme... ;) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevmediğim insanlara karşı bile içimden "seni seviyorum " diyebildiğim için ve ben kendim iyileştikçe onlarda iyileştiği için, bunu fark edebildiğim için şükürler olsun rabbime. herkese kucak dolusu sevgiler ve hayatta bol şanslar... blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum ve en sevdiklerim hayatta olduğu için tüm sahip olduklarım için Allaha sonsuz şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün bir şansım daha olduğunu öğrendiğim için ve beni her daim destekleyen ailem için şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her zaman bir şans vardır :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarımın varlığı için ve bu siteyi keşfettiğim için Mevlama şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde.. mutlu bir ailem var.. şükürler olsun tanrım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Akşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım... |
|
bize verdiği bütün nimetler için şükürler olsun... |
sağol canım benim.bende sizleri seviyorum.iyi ki varsınız.y789 |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun.. Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun...y789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |