![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz layıkıyla yerine getiremesem de ... istediğim kıyafeti alabiliyo olduğum için şükrettim. Bu sıralar bazı şeler olsa da daha kötüsü olmadığı için şükrettim. aldığım teklifi başarıyla teslim edebildiğim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şöyle bi düşündümde şükredicek ne çok şeyim varmış.. şükürler olsun ..y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün ve hergün nefes alabildiğim,yürüyebildiğim,görebildiğim,duyabildiğ im için şükür ediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz önyargılarımı silip atmaya karar verdiğim için, sokakta yağmurun açığa çıkardığı toprak kokusundaki nefisliği tadabildiğim için, ufacık bir çiçek kocamaaaann bir kayayı delerek güneşe kavuşablidiği için, gülebildiğim için, insanlar bana artık sen ne kadar mutlusun dedikleri için, yüzümdeki tebessüme bir anlam geldiği için, sevebildiğim için, sizlerle birarada olduğum için, bazı şeylerin değerini geç de olsa anladığım için şükürler olsun Rabb'ime. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi sevdiğim için, hayatı en güzel şekilde yaşamayı hakettiğim için, kendimi geliştirmeyi ve yaşamımı çok güzel bir şekilde sürdümeyi seçtiğim için, her şeyin en iyisine layık olduğum için, yaşadığım olumsuz şeyleri affettiğim için kendimle ilgili tüm her şeyi sevgi ile kucakladığım için, hergeçen gün daha mutlu olmayı seçtiğim için, kendimle gurur duyduğum için, Sevgili Allah'ımın bana müthiş güç ve sevgi karşımını aşıladığı için ve bende bunları kabul ettiğim için Allah'a şükrediyorum Bütün herşey mükemmell sizlerde mükkemmelsiniz bende öyle ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşeye rağmen nefes almanın bile eşsiz bir nimet oldugunu, yaşamanın tüm zorluklara rağmen doyurucu oldugunu, ailemin ve beni seven tüm insanların varlıgı, hedeflerime bu gün bir adım atma basarısını gösterebilme gücüne sahip oldugum için, BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz annem bu gün daha iyi olduğu için, kendimi iyi hissettigim için, binlerce kez şükürler olsun.y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun süpriz haberler aldıgım için, şansımın hep açık oldugu için ,sevdikleriminde şansının bol olmasını diledigim için, saglıgım için,herşeyde bir hayır vardır diyebildigim için,tüm ihtiyaçlarımın bolca oldugu için yani nefes alabildigim için ŞÜKÜRLR OLSUN.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşamımdaki tüm güzellikler için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğimi mutlu gördüğüm için şükürler olsunnn956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiğim içinn şükürler olsunnn sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmeyi bildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığıma,sıhhatime,güvende bir hayat yaşadığıma, çok sevdiğim,herşeyim olan ailemle birlikte olabildiğim için, iş konusunda hedeflerime ulaşma gücüne sahip oldugum için BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana sunulan kataloğun yelpazesinden istediğim bir tanesine karar verme becerim için şükürler olsun. Dileklerimden sonra umutsuzluğa kapılmadığım, bu yüzden de cevap alabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım ,nefes aldığım,sevdiğim,sevildiğim için şükürler olsun şükrediyorum şükrettikçe şükredeceğim şeyler artıyory789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükürler olsun herşey güzel olduğu için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için, farkındalıklarımın arttığı için, hayallerimin gerçekleştiği için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HERŞEY GÜZEL GÜZEL DÜŞÜNMEYİ BİLDİGİM İÇİN, SAHİP OLDUKLARIM İÇİN,SAGLIKLI OLDUGUM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eşimin ameliyatının iyi geçtiği için yoğun bakımdan çıktığı için, Güzel Allahımın eşimi yeniden hayata ve bizlere bahşettiği için şükürler olsun. Hayırlı evlatlarım eşim, dostum, akrabam, güzel insanlar olduğu için benim yanımda oldukları için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı loduğum için, farkındalıklarım arttığı için, yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim'in bizlere bahşettiği tüm güzellikleri bedenimde barındırabildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN. Sağlıklıyım, mutluyum,huzurluyum, varolan herşeyi,herkesi çok ama çok seviyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsunki istediğim herşeyi gerçekleştirme gücüne sahibim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım için sükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel şeyleri görüp öğrenmeye hala fırsatım olduğum için,nefes alabildiğim için Allahın bana hala şans verdiğini bildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün bütün arkadaşlarıma yeni yıl mesajı çekip onları mutlu edebildiğim için,harika bir yeni yıl gecesi geçirdiğim için, farkındalığımın 2 kat daha fazla arttığını anlayabildiğim için şükürlerrrr olsunnn. ama bu akşam yeni yıl kutlamasına giderken otobüste ağlayan bir kadın gördüm çok üzüldüm inşallah o da bir an evvel mutluluğa kavuşur ve yüzü güler.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 2010 u görebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürki budalayım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 2010 u görebildiğim için harika bir vücuda sahip olduğum için bana hayatta yaşayabilme şansı verdiği için yürüyebildiğim için kollarım olduğu için gözlerim gördüğü için tüm vücudumdaki en ufak zerreme kadar her yerime şükrediyorum akıllı olduğum için bu siteyle tanıştığım için şanslı olduğum için kendimi sevdiğim için Allah'a şükürler olsun seni seviyorum Allah'ım |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Toplam 1 Eklenti bulunuyor. fiziksel bedenim sağlam ; Allaha çok yakınım artık !!!! şükürler olsun Allahı seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığıma,sıhhatime,şükretme gücüne sahip oldugum için, hayatımın anlamı olan canım ailemin varlıgı için,yanımda oldukları için, eşsiz güzelliklere sahip dostlarım için, hayallerimin tazelendiği koca bir yıla girdiğimiz için, BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sitemize kavuştuğumuz için, dışarı oldukça soğuk sıcak bir yerde olduğum için , güzel dostlarım olduğu için , çocuklar gribi hafif atlattığı için şükürler olsuny789 |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsn sitemize girebildiğimiz için. şükürler olsun ki bi dostumun iyi haberlerini alabildiğim için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür sağlıklıyım çok şükür bu havayı soluyorum çok şükür sevdiğim insanlarla çevrili hayatım çok şükür girlhahaf678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi özel hissettiğim için, çocuklar ve eşim iyi olduğu için, harika dostlar için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrediyorum bi işim bi ailem bi sevgilim ve beni seven insanlar olduğu için şükrediyorum bu ülkede yaşadığım için şükrediyorum bu siteyi bulduğum ve çekim yasasıyla tanıştığım için şükrediyorum güzel olduğum için şükrediyorum. y789 değerim bilindiği için şükrediyorum anlayışlı biri olduğum için ve çevremdede anlayışlı geniş görüşlü insanlar olduğu için şükrediyorum her zaman derdime derman olacak kişi ve fırsatlarla karşılaştığım için şükrediyorum akıllı zeki , sabırlı, alçak gönüllü , insanları ikna edici kabiliyette biri olduğum için, öğrenmeyi seven biri olduğum için şükrediyorum bu konu iyiki açılmış ve buraya yazabildiğim için şükrediyorum. 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz EN ÇOK DA ; DOĞULU OLSUN BATILI OLSUN, SİYAH OLSUN BEYAZ OLSUN NEREDE YAŞARLARSA YAŞASIN İNANCI , GÖRGÜ GÖRENEĞİ, NASIL OLURSA OLSUN İNSANLARI SEVİYORUM. DİNİ , IRKI , DİLİ NE OLURSA OLSUN HERKESİ ALLAH YARATTIĞI İÇİN SEVİYORUM. HERKESİ HERŞEYİ SEVİYORUM. O0 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |