![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz klavyeye dokunacak parmaklarim oludgu icin sukuruler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uyanıp kahvaltı yapabildiğim için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yazdiklarimi okuyup, bana cevaplariyla umut veren dostlarim var, sukurler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağsalim eve gelip annemi babamı görebildiğim için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yürüyebildiğim içim şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çirkin insanlardan allah beni uzat tuttuğu için şükürler olsun.... black wind fire and steel..... guitar |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yağan karları izleyebildiğim için, soğukta olsa yeni bir güne sağlıklı bir şekilde başlayabildiğim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni ve güzel bir güne uyandığım için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güneşi ve masmavi gökyüzünü bugün de gördüğüm için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tanrım! beni bu kadar mükemmel yaratabilmek için bazı kullarını es geçmişsin yaa buna değmiş, teşekkür ederim sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendim oldugum icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyi biri oldugum icin sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi bu kadar çok sevdiğim ve mükemmel bir insan olduğum için şükür olsunn=)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailem oldugu icin, onlarla bugün vakit gecirebildigim icin, onlari ziyaret edebildigim icin, onlarla görüsüp konusabildigim icin, onlari sevdigimi söyliyebildigim icin, onlara sarilabildigim icin, onlarin hayatimdaki yerlerinin cok önemli oldugunu hissettirebildigim icin sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir gune yine baslayabildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aglayabildigim ve rahatladigim icin sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugune ``merhaba`` diyebildigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes aldığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işte sitede en sevdiğim köşelerden bitanesi herşey için şükürler olsun bukadar şükredeni hep bir arada gördügüm içinde şükürler olsun hemde çok kezgirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir isim oldugu icin sukurler olsungirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Farkindaligi farketmemi sagladigi icin Rabbime sukrediyorum.. : ) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herkes ve herşey için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tamamen sağlıklı olduğum için şükrettim:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bir güne daha gözlerimi açtım çok şükür.... Ve bu günü' dolu dolu yaşama isteğiyle doluyum çok şükür.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatıma girmesine izin verdiğim insanlar, ayrı ayrı harika oldukları için teşekkür ederim 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz oğlumu işimi kendimi bukadar çok sevebildiğim için şükrediyorum her durumda hayattan zevk alabilmeyi bildiğim için şükrediyorum çok şükürler Rabbim ben şükrettikçe sen güzellikleri arttırdığın için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim verdigin her nimet icin sana binlerce binlerce binlerce kez sükrederim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey içinnn... aileme sahip olduğum için... sağlıklı bi bedene sahip olduğum için... aslında herşeye sahibiz... sahip olmadığımız hiç bir şey yok... yeter ki onların kıymetini bilelimm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Seçim yapabilme hakkım olduğu için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşama sevincim için, her yeni güne daha da güçlenerek başladığım için, Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Durmadan sikayet etmekten ve hep olumsuz seyler konusmaktan uzak oldugum icin sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailem icin, sevdiklerim icin hayatimda ki tüm güzellikler icin sükrederim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir ailem oldugu icin sukrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle güzel bir güne uyanabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olaylara bakış açımı değiştirebildiğim için şükürler olsun...:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yüzümü yüregimi güldürdügün icin sükürler olsun Rabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzellikleri görebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebildiğim için şükrettim |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |