![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çalışabilecek gücüm ve sağlığım olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendim olduğum için şükürler olsun..iyiki varım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ben su an sahip oldugum hersey icin sukrediyorum : ) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun bir insana yardimci olabildigim icin sukurler olsun...sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım güzelliklerin farkında olduğum için şükürler olsun...ttli3 ttli3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz En çok kendimi seviyorum manyakmıyım neyim :)) ama nihayet kendi değerimi anladığım kendimi sevmeyi öğrendiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dünyadaki güzellikleri gören gözlerim olduğu için çalışabilecek ellerim olduğu için koşabilecek ayaklarım olduğu için binlerce kez şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni anlayıp desteleyen arkadaşlarımın varlığı için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ÇOKKK GÜZELL Bİ GÜNEE UYANDIMM BUGÜNN HAVA O KADAR GÜZEL Kİİ GÜNEŞŞ ODAMDAN İÇERİ VURUYODU. NE GÜZEL SICACIK. wink77 ALLAHIM YAŞADIĞIMI HİSSETTİRDİĞİNN İÇİNN SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNN...NE KADARR GÜZELL Bİ DUYGUYMUŞŞŞ...SENN ÇARESİZLERİNN ÇARESİSİNN YARABBİMM...SEN KİMSEYE TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ YÜKLEMESSİN... ŞÜKÜRLERR OLSUN SANA...96kl |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah uyanınca üşüdüm, önce yüzüm buruştu ama sonra üşüyebildiğim için şükür ettim bedeninin bir bölümünü hissetmeyen insanları düşününce hissedebilmek muhteşem bir şey allahım sana şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip oldugum hersey icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın önüme çıkardığı sınavlara, sınanmalara, engellere şükrediyorum, çünkü Nietzche'nin de dediği gibi; "beni öldürmeyen şey güçlendirir", Şükürler Olsun!... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün sağlıklı olduğum için şükür ettim en çok sağlıklıyım, gücüm kuvvetim var çalışabilir kazanabilirim bu eşsiz lütuf için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alip verdigim icin sukrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayalini bile kuramayacagim kadar guzel bir anne babaya sahip oldugum icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugune yine olumlamalarimla baslayabildigim icin SUKURLER OLSUN.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün bu başlık altında yazı yazabildiğim için şükürler olsun. Demek ki hala hayattayım y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz "Ey nimet sahibi olan kimse, şükret. Şükredene Tanrı nimetini artırır..!" -Kutadgu Bilig'den- |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun kendime ``Gunaydin`` diyebildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
O da bir nimet y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı kararlar alabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu süper gün için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz duş alabildiğim, duş jeli kullanabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz verdigin tüm güzellikler icin sükürler olsun.. ailem icin sükürler olsun.. sevdiklerim icin sükürler olsun.. olumlu düsünceler icin sükürler olsun.. güclü olabilme yetenegim icin sükürler olsun.. basarim icin sükürler olsun.. varligim, mutlulugum ve huzurum icin sükürler olsun.. maddi ve manevi zenginligim icin an be an, gün be gün sükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Verdiği bütün şeyler için Allah'a şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Açtım penceremi şakır şakır yağmur yağıyor hava buz gibi yağan yağmura şükür ettim hayat çok güzel ya dünya güzel bi yer yaşamak harika şükürler olsun bu güne ve aldığım nefese.. Ve allahım bu havada dışarıda olan ve üşüyen herkesin yardımcısı olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sukretmeyi ogrenip hep sukrettigim icin sukrediyorum : ) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutheşem gün batımını fark edebildiğim için şükrettim. (Bu akşam üzeri bulutlar ve gök yüzünün rengi muhteşemdi.) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Muhtesem bir ailem oldugu icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım için yaratıcıya şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şuan var olan her şey için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herseye inat ve herkese inat olumlu düsüncenin gücüne inanabilme azmimi yitirmedigim icin sükrediyorum.. YASASIN OLUMLU DÜSÜNCE u859 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz SAHİP OLDUĞUM HERŞEY İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımda ki bütün iyi şeyler için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni seven bir ailem oldugu icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne için şükretsemm ne için şükretsem o kadar çok kii nerden hangisinden başlasamm mesela bu gün cuma günlerin şah'ı iki gün tatil yaşamasam nasıl görürdüm Cuma'yı bi şükür buna sonraa muhteşem arkadaşlarım var sanırım öğle yemeği ısmarlayacaklar bana :)) sabah yine Adele - someone like you dinleyebildim çünkü duyabiliyorum başka başkaa hayat güzel en büyük şükür de bunun için öğrenebildiklerim için eskiden olsa niye ben diye ağlardım şimdi "niye ben" olduğunu anlayabildiğim farkındalığıma şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün yaşadığım için şükrettim. kendimin ve sevdiklerimin sağ oldukları için şükrettim. şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |