![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığın ne kadar önemli olduğunu bikez daha anlayıp sağlıklı olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiklerimi görebilme ve duyabilme imkanina sahip oldugum icin sükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün daha güzel ve sevecen olduğum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yapacak çok şey olduğu için şükürler olsun............ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz morelim cok iyi oldugu icin sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat bana her gün güzel yüzünü gösterdiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta yalniz olmadigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gördüğüm rüya gerçek olmadığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklimin varligina ve kullanabilme yetenegime sükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dunyaya geldigim gune sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bitmek bilmeyen okuma, öğrenme arzuma şükrediyorum, kendimi salıvermediğim için Şükürler Olsun!... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Üşüyebildiğim için şükrettim. Sahip olduğum beş duyu için de şükrettim. Bu hava da sığınabilecek bir evim olduğu için de şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz böyle bir annem olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz _jenny_'nin rüyası gerçek olmadığı için şükürler olsun khkh56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
teşekkürlerry789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne uyandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gülebildiğim için şükürler olsun...partysmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalığı keşfettiğim ve olaylara bakış açımı değiştirebildiğim için Allah'a şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni güne başlayabilddiğim için şükürler olsun..:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şimdiye kadar yaşadığım her şey için şükürler olsun, olumsuz diye bi şeyin olmadığını anlamamı sağladığı için şükürler olsun, tüm hayatımı kucaklıyor, seviyor ve sahip çıkıyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni yıl'a çok az zaman kaldığı şu günlerde, yeni olasılıkları, yeni mücadeleleri, yeni güzellikleri, yeni dostlukları, yeni kitapları kucaklayacağım için sevinç duyuyorum, Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu yıl öğrendiklerim için ve yeni yılda öğreneceklerim için şükürler olsun. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uyuyabildiğim için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım güzellikler için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükür ettikçe şükür edecek ne çok şeyim olduğunu farkediyorum buna da şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatı dolu dolu yaşadığım için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün yaptığım hatalardan ders çıkardığım ve yeni birşeyler öğrenebildiğim için şükürler olsun. Güneş yine doğduğu için şükürler olsun. Bu güneş hem içimde(umut ışığım) hem de dışımda(gün ışığım) olan güneş. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz affedebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnanmaya devam edebildiğim için şükranlarımı sunuyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bir seneyi daha huzurla gecmise gonderdigim icin sukurler olsungirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evimde beni bekleyen bir ailem oldugu icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz y789 2012 `nim ilk gunune erisebildigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 2012 ye kahkalarla girdiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni yılda huzurlu mutlu sağlıklı olduğum için şükürler olsun...:) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |