![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünkü tüm kızgınlığıma rağmen bu sabah o insanlara yine sevgiyle yaklaşabildiğim için,sağlıkla uyandığımız için,çocuklarımın sağlığı ,aklı yaşamları için ,donatıldığım herşey için sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mücadele sonundaki ışık için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tatile girdiğimiz için şükürler olsun................ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sagligim ve aldigim iyi haberler icinmusic45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı mutlu ve huzurlu olduğumuz için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her ne kadar kız arkadaşımdan ayrılsam morelim bozuk olsada , hayatımda bir takım olumsuz süreçler olsada, bana göz el kol ayak ve çeşitli minetler verdiği için şükürler olsun ya rab. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendime güvenim yerine geldiği için,beni seven bir ailem ve arkadaşlarım olduğu için,beni destekleyen bir annem olduğu için ve bu siteyi görüp hayatımı yeniden şekillendirdiği için şükürler olsun...:D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi dolu bir dünyada yaşadığımız için şükürler olsun......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kocaman bir güne daha başlayabildiğim için şükürler olsun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne uyandığım, güneşe uyandığım, sağlıklı ve huzurlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum ve nefes alabildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi sevdiğim için,beni seven insanlar olduğu için,görebildiğim için , nefes alabildiğim için, yemek yiyebildiğim için, müzik dinleyebildiğim için,çalışabildiğim için,huzurlu olduğum için,şu an gördüğüm güneş için,hayvanlar için,köpekler için,kuşlar için,herşey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel güne, bu kadar keyifli başlayabildiğim için şükürler olsun. Her günümüz bir öncekinden güzel olsun inşallah :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gülerken gözlerimin içinin de güldüüğü için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayat sürprizlerle dolu olduğu için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Artan şansım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendi başıma kararlar alabildiğim için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim ve verebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Öğrendikşerim için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hissettiğim bu mutluluk için şükürler olsun!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımıza yeni şeyler girdiği için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel geçen günüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle muhteşem bir sabaha uyandığım, güneş ışıklarından mutluluk süzebildiğim için, Sevebildiğim, sevildiğim ve paylaşabildiğim için şükürler olsun. Evrene bana verdiği tüm destek ve tüm güç için saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni şeyler hayatıma girdiği için şükürler olsun........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey için.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika başlayan bu yeni güne, Bana hayat enerjisi veren her şeye ve herkese şükürler olsun:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun muhteşemm moralimee 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin mükemmel olmasına şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun hala güleryüzlü insanlar ,içten insanlar olduğu için f678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sonunda evrenin dileğime cevap göndermesine, sonunda bana istediğimi koparıp alacak gücü vermesine çooook sevindim. Şükürler olsun, bin kere, milyonlarca kere şükürler olsun. Bugünü gördüm ya, şükürler olsun yarabbim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredecek o kadar çok şeyim var ki şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünü görebildiğim için, evrenin ve dostlarım desteğini yanımda hissettiğim için, Yepyeni bir yaşama gözlerimi açabildiğim için şükürler olsun. Bugün itibariyle her şey bambaşka olacak!!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bütün rehberlerim ve enerjilerim için şükürler olsun.......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bukadar güzellikleri hayatıma çektiğim için şükürler olsun 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün kendim olabildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz art56art56yeni bir güne gözleirmi açabildiğim için uyanır uyanmaz neşe kaynağımdan msj aldığım için ve böyle güzel bir kandil gününe sağlıklı huzurlu ulaşabildiğim için sonzuuuuuuuuuuuzzz şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün de neşeli bir gün her zamanki gibi şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükür Rabbim bizi bu güzel günlere yine yetiştirdi.şükürler olsun ALLAH'ım sana... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni bu kadar güçlü, korkusuz, hiçbir şeye müdanası olmayan ve kendine yeten bir birey olarak yetiştirdiği için aileme şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni güne yeni umutlara şükürler olsun.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |