![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz görebildiğim için şükürler olsun bütün duyularımın sağlam olduğu için kulağımda bu güzel müzik olduğu için anlayabildiğim ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah 8bçkta başlayan dersimn taaa akşam 5bçkta bitebilmesine şükür dedm ya bitti sonnda :D:D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım her gün için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz alabildigim her nefes için , alabildiğim her nefes kadar; geri verebildiğim her nefes için, verdiğim her nefes kadar Rabbime şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uyandığım güne, günün bana getirdiklerine ve getireceklerine ve her şeye rağmen açan güneşe şükürler olsun!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için ve sahip oldugum her şeye cokkkkkkkkk şükür |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tekrar kendim için birşeyler yaptığım için, bu siteden bir üye olduğum için, birbirinden değerli yaşam koçları eğitmenler profesyoneller vb.... bir çok insan tanıyıp ufkumu geniş tuttuğum için, kendimi geliştirme ve dönüştürme farkındalığına sahip olduğum için ne kadar şükretsem az. Binlerce yüzbinlerce kez şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika dostlara sahip olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Saçımın kesimi istediğim gibi olduğu için, bilgisayar ve ingilizce kurslarına kayıtlarımı sorunsuz bir şekilde yaptırdığım için şükürler olsun. :zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu an çay içebildiğim,çayın tadını alabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Begümle telefonda konuşabildiğim için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabaha da uyanabildiğim, sağlıklı olduğum, güçlü olduğum ve hedefimi bildiğim için şükürler olsun:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana verilen herşey için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz t678Kime nasıl şükredileceğini bilen dostlarla birlikte olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi farkedebildiğim ve tanımaya başladığım için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah uyanabildiğim, kendime yetebildiğim, muhteşem haberler alabildiğim için şükürler olsun. Dualarım kabul oldu. Çok mutluyum:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çevremde yüzü gülen, dileklerine kavuşan sevdiklerimi gördükçe, mutluluğum katlanarak büyüyor, Çok şükür çok güzel insanlarla paylaşıyorum yaşamımı. Onların mutluluğu benim mutluluğum olabiliyor:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz abim için.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bir şeye sadece madde gözü ile değil farklı açılardan bakabildiğim için,bir maddeyi dokunduğum zaman onun sertliğini olsun diğer özelikleri olsun aynı anda anlayabilip yorum yapabildiğim için Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün öğrendiğim her yeni şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz baharın gelişini gördüğüm için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hiçbir zaman yalnız olmadığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle bir hayatım olduğu için, sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun:)) Her sabah bambaşka süprizlerle dolu, Her günün getirdiğini saygıyla kabul ediyorum Ve uyandığım her güne şükrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için şükürler olsun. bana verilen, sahip olduğum,her molekülüme şükürler olsun. harika bir gün için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugünde yaşıyorum şükürler olsun:) bu arada temizlik bitti onun içinde şükür etmeden edemiycem:) ŞÜKÜRLER OLSUNNN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatın bana düşündüğümden de fazlasını verdiği için ŞÜKREDİYORUMMMM:d happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi dinleyebildiğim için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün yeni yeni özelliklerimi keşfettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yüce varlığın beni bütün ''olmaz''lara rağmen yaşatmasına milyonlarca kez şükür ediyorum :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hala görebildiğim için şükürler olsun .. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklım fikrim olduğu için, Söyleyecek sözüm olduğu için, Hissedece yüreğim, sızlayacak vicdanım olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin farkında olduğum için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya başlayabildiğim için, çocuklarımın büyümesini farkedebildiğim için, farkındalıklarım arttığı için, şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güvenebileceğim bir aklım olduğu için, hala sağlıklı kararlar verebildiğim için, kendime yetebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Değerimi bilen ve takdir eden insanlar arasında olduğum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İçimdeki heyecanı fark ettiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni her halimle seven insanlar olduğu için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükür edecek o kadar çok şey var ki önce bunun için şükürler olsun....her yeni güne uyandığım için şükürler olsun, sevdiklerim hayatta olduğu için şükürler olsun, elim kolum ayağım tutuyo şükürler olsun, sağlıklıyım şükürler olsun aç değilim şükütrler olsun kafam yerinde aklım çalışyıro şükürler olsun en önemliside kendimi değiştirme gücüne sahibim ŞÜKÜRLER OLSUN.... :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |