![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklımdan geçen her şeyin bir olurunu bulup bana gelmesini sağladığı için, Yaşamımı gün be gün güzelleştirdiği için, Bolluğu bereketi bana yolladığı için Hiç ummadığım süprizlerle karşılaştırdığı için Evrene şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz seda diker hanımefendinin varlığından haberdar olmamı sağladığı için, yaralarımı ve kafa karışıklıklarımı dindirmeme böylece yardımcı olduğu için, bir de kendisine yazdığım upuzuuuun maile cevap alırsam evrene benden çikolatalı pastaaa =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey mükemmel ve kusursuz olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni bir haftaya uyandığım, İşimin gücümün başında olduğum, gelen baharı sevinçle karşılayabildiğim için şükürler olsun. Hayat bir saniyeden ibaretmiş... ben an'a tutundum :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz belim ağrıyo şükürler olsunnnnn sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni işyerime taşındığım için şükürler olsun... harıka park manzarası için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sürekli şükrediyorum, İçimden dışımdan sürekli şükrediyorum. Ama bu kez farklı, hem de çoook farklı, küçük bir kız çocuğu gibi dizlerimin üzerine çöktüm ve şükrediyorum. Sahip olduğumuz en büyük zenginlik sağlığımız... Hayattayız, sağlıklıyız... daha ne olsun... Çok şükür, allahım çoook şükür.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduklarım ve hayırlısıyla olacak olan bütün nimetleri bana verdigi için cok şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünya bir cennet olduğu için şükürler olsun............... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sizlerle beraber olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgi dolu yüreğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Arkadaşımızın yoğun bakımda olan kızından iyi haberler aldığımız için, Çocuklarımızla birlikte uyanabildiğimiz için,onları öpebilmenin anlatılamaz hazzını yaşadığımız için, Hala sevebildiğimiz için, Kötü haberler karşısında,karşımızdakini ayakta durmasına yardım edecek güce sahip olduğumuz için, Bu durumda dahi umudumuzu ve olumlu düşünme gücümüzü kullanabildiğimiz için,Allah'a sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yağmur kokan bir bahar sabahına uyandığım için şükrettim ve kendimi daha pozitif hissettiğim için binlerce şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kahvaltı yapabildigim için güneşin içimi ısıttıgı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kardeşime kavuşacağım için şükürler olsunnnn....956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz abim hayat yolunda onu mutlu edecek birini sonunda bulduğu için şükürler olsun. bi de onun 'mürüvvetini' gördüğüm için de şükürler olsun girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bü gün altı yıldır bekledigim bir şey gercekleştigi için şükrettim şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kimseye boyun eğmediğim ve onurumla yaşadığım için,ailem için, eşim için, işim için ve en önemlisi çocuklarım için kısacası bana verilen herşey için şükürler olsun...çoooookkk teşekkürler:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
her ne kadar yüzyüze tanışmasak da bu siteye yazan insanların satırlarını gördüğüm ve okuyabildim için... Binlerce şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıp verdiğim nefes için,sağlığım için,uzama etkilerini hissettiğim için,şükür sahibi insanlarla tanışmak nasip olduğu için SEEMAN'ın süprizini çatlamadan bekleyebildğim için:)sonsuuuuuzzzz şükürler olsunn....::) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrediyorum, sağlıgım yerinde oldugu için, şükrediyorum, su an yazma gücüm oldugu için, şükrediyorum, iyiliği farkedebilmek için kötü durumlarla karşılasabildiğim için, şükrediyorum, nefes aldıgım,yaşayıp görebildiğim her an için, şükrediyorum, geçmişten sevgiler,özlemler, hasretler kaldığı için,onları yad edebildiğim için şükrediyorum, hiç birsey için gec olmadıgını,her anın dönüm noktası olabileceğini farkedebildiğim için, şükrediyorum,duygularımı yalın ve net bir şekilde ifade edebildiğim için, şükrediyorum,yüzümde yer alan tebessüm,yüreğimden gelen taze sevinçler için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün çok sevdiğim bir insanı kıskanmamayı öğrendim şükürler olsun onu çok seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gelişmem için bana verilen, bu hayat için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şuandan itibaren sorumluluklarımı yerine getirmeye başlıyorum ve beni bundan hiç bir güç alıkoyamaz....bunun farkına vardığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gördüğüm, anladığım, izlediğim, yorumladığım ve kendime katabildiğim bütün bilgilere şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah alarmım çaldığında gözlerimi gülerek açtığım için şükrettim :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım hastaydı artık iyileşiyorlar şükürler olsun:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredebildiğim ve şükredebildiğimiz için şükürler olsunn.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Var olan herşey için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatım ve hayatımdakiler için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgiye şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz karşılaştığım güzel fırsatlar ve fırsatları kullanabildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala umutlarım olduğu için..cok sevdıgım ınsanlar olduğu ıcın..kendı paramı akandığım ve kımseye muhtac olmadığım ıcın şukurler olsun dedım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailemi görmeyi nasip ettiğin içinn şükürler olsunnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yağan yağmur bereket için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni şarkılarrr indirip dinleyebildiğim içinn şükürler olsunn.. rabbim iiki kulaklarımm duyuyorrrrr :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat çizgim bellii olduğu içinn şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum duygulara sahip olabildiğim için yaşamda bana verilen seçme hakkı için yaratabilme yeteneğim için bunları kullanmamı sağlayacak iradem için binlerce kez şükürler olsunnnnnnnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum her şey için binlerce kez şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnandığım her güzel şey için şükürler olsun.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM. |