![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey ama herşey için şükürler olsun...O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hergün yepyeni ve dolu dolu olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğrendiğim her yeni bilgi sonrasında şükrediyorum ve her ne kadar tam anlayamamış olsam da burdan edindiğim-edineceğim bilgiler için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şimdi şuanda burda pc min karsısında olduğum için.... tamamen olduğum gibi olmayı başarabildiğim için teşekkür ederim ALLAHIM....^-^ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Seçeneklere sahip olduğum için/ sevdiğim için sevilmediğim zamanlarda da/ Merhametli olduğum için/Bana merhamet duymayanlarında inadına Şükürler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istediğim olmasdaa isyan etmedimmm rabbim şükürler olsunn sanaa |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah işe geldim temizlikçi hanfendi haşlanmayı haketmişti ama onu haşlamadığım için şükürler olsun Allah herkese akıl fikir versin içinde de bize |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda da af ettigim görüşmeyi tercih etmedigim kişinin annesiyle barıştıgı ve annemi mutlu gördüğum için şükrettim şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün sağlıklı olduğum için, hergün (ne olduğu fark) etmez karnımızı (ailemle olsun veya arkadaşlarımla olsun) doyurabilecek kadar yemek bulabildiğimiz için ve yine uzun bir gün sonunda eve sağ sağlim ve neşeli dönmeyi başarabildiğim için şükrettim :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bütün herşey için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Leylaklar açtı artık, bu günlerde onları görebildiğim ve kokularıyla mest olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün farkındalığımın arttığını görebildiğim için, bu günün yüksek enerjisini hissedebildiğim için, sevdiğim bir abimden 'sen gittikçe değişiyorsun ne yapıyorsan bana da söyle' cümlesini duyduğum için, veeeeeeee bahçemden malta eriği toplayıp yiyebildiğim için taze taze şükürler olsunnnnnnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmenin idrakına varabildiğim ve şükredebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uzun bir süreden sonra buraya tekrar mesaj yazabildiğim için şükürler olsun... :))))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum imkanlar için hamd olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz karşıma çıkan zorluklara göğüs gerebildiğim için şükürler olsun Rabbimmm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz arabamızı sonunda temizleyebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün bir can dostumla ağır ağır, mükellef bir öğle yameği yedim, hiç acele etmeden, her lokmanın hakkını verdim, üzerine de bir kahve... Pazartesi Sendromu falan kalmadı! Sevildiğim için, sevdiğim için, dostlarım için, güzel sohbetler için, Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah işe gitmek için evden çıkabilmek,akşam döndüğünüzde ailenizi mutlu görmek,yanağınıza kondurulan kocaman öpücüklerin hep en değerli olduğunu hatırlamak,sonra peşpeşe bütün gününü anlatmaya çalışan 2 veletin heyecanına ortak olmak,yemeğimizin kıymetini bilmek,şükredebilmek gücüne sahip olmak,çamaşırları ve bulaşıkları yıkayabileceğimiz makinamızın olması bile sonsuz şükrü ve hamdı gerektiriyor.Alabildiğimiz, tek bir gofreti bile yiyemeyen insanları,eşyası olmadığı için temizlenemeyenleri,bir kere bile sevgiyle sarılıp öpülmeyen çocukları insanları düşündükçe onlar içinde dua etme güdüsüne sahip olduğumuz için sonsuz şükürler olsun.Allah nefsimizi esir,basiretimizi özgür kılsın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anladığım ve gülümseyebildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün olumlamalar ile ilgili bir çok şey öğrendim bunun için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu yıl biraz fazla yağdı ama yağmurdan sonraki toprak kokusu, beraberinde leylakların kokusu, bahçedeki erguvanların rengini görmek çok güzel... Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgilim doğum günümü hatırladığı için şükürler olsun ve bugün yanımda saatlerce mağaza gezmemde bana eşlik ettiği için :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yarın tatil olduğu için şükürler olsun, Güzel, uzun bir kahvaltıyla yarım kalan kitaplarımı da bitirebileceğim zaman için şükürler olsun.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün mutlu olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimin değerini bildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün herşey için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün huzurlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyde bir umut olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz RABBİM (C.C) BENİ EŞREF-İ MAHLUKAT OLARAK YARATTIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN...! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu haftasonu bana gösterdiklerin, sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun. Her ne olursa olsun sıcak tuttuğun yüreğin, bana gösterdiğin sevgi için, varolduğun ve bana öğrettiklerin için şükürler olsun. Hep değişmeyecek bir parçam olarak kalacaksın... Beni hep seveceğin ve seni her daim seveceğim için şükürler olsun!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun rabbim sana .aylardır istediğim olmadığı halde sana şükredebildiğim içinn,hala içimdeki umudu almadığın için sonsuzz şükürler olsunnn allahım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gülen bir yürekle bugüne ve geleceğe umutla bakabildiğim için,seni anmayı nasip ettiğin için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni seven dostlarım olduğu için, her sabah gidecek bir işim olduğu için, sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi her halimle sevebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yenibir hayat negüzel yazmışsın teşkkürler |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu güzel günü görebildiğim için şükürler olsun.. sağlıklı olduğum için şükürler olsun... harika bir aileye sahip olduğum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben işteyken kızıma anneannesi baktığı için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Birilerinin yaşadığım için daha rahat nefes aldığını bildiğim için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |