![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarım olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi sevdiğim için ve kendimi geliştirmeye adadığım için şükrediyorum,telkinleri hergün düzenli bir şekilde dinlediğim şükrediyorum,çok iyi yüzebildiğim için şükrediyorum, teknolojiden çok iyi anladığım için şükrediyorum, enstürimanlar çalabildiğim için şükrediyorum, müzik kulağım iyi olduğu için şükrediyorum, kısacası herşey tam istediğim gibi olmaya sürekli devam ettiği için ve tüm hedeflerime ulaşmaya başladığım için Ş Ü K R E D İ Y O R U M |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım iyileşip okula gittiği için, toplantılarda yer sorunu hallolduğu için, öğrendiklerimi anlatabilme yeteneğim olduğu için, akıl sağlığım için binlerce kez şükürler olsunnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir güne merhaba dediğim için satışlarımız arttığı için sağlıklı olduğumuz için değişimi görebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün, geçmiş günlerimden güzel bir gün. çok şükür YÜCE RABBİM. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde şükürler olsun :))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu anki halime şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun annemi kaybedeli 18 ay oldu ona 2 sayfa hüzün dolu sevgimi anlatan mektup yazdım öyle bir annenin cocugu oldugum için şükrediyorum annelerinizi çok sevin ve öpün uçup gidiyorlar işte |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim dualarımı kabul ettiği için,ona heran şükretmemi sağladığı için,kendisini tanımama izin verdiği için,şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne güzel duygularla başladığım için şükrediyorum. annem babam eşim çocuklarım sevdiklerim için şükrediyorum. olayların farkında olduğum için şükrediyorum. farkındalıklarım arttığı için şükrediyorum. bir şükür günlüğü olduğu için şükrediyorum.y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım kendimi çok iyi hissediyorum dedim. ailem,işim sevdiğim insanlar bugün de varlar çoook şükür. Yaşamak Ne Güzel..derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rüzgâra, yağmura, güneşe, bana yaşadığımı hatırlatan her şeye,sevincli Özel olduğumu hissettiren dostlarımın varlığı için ,girlhaha Başkalarına verecek şeylerim olduğu için, Yeni bir güne ailemle başladığım için, İç huzurumu arttıran insanlarla tanıştığım için şükürler olsun. y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika siparişler aldığım için , harika dostlara sahip olduğum için ödemelerimi yapabildiğim için şükürler olsunnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aileme,işime ve saygıdeğer dostlara sahip olduğum için Sağlığım ve sıhhatim yerinde ve zindeyim, güzel günüme güzelliğiyle güzellik katan eski dostuma ve huzur veren sohbetine bugün de mutluyum,huzurluyum,kıpır kıpırım yerimde duramadım.. OHHH BEEE ŞÜKÜRLER OLSUN, ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana verilmiş olan sayılamayacak kadar çok nimet için, en başta da mutlu ve huzurlu olduğum için şükürler olsun Allah'a. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günümü ne yaparak geçireceğime karar verme lüksüm olduğu için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz annem yaşadığı için şükürler olsun. bolluk ve bereket içinde yaşadığımız için şükürler olsun. süper fırsatları yakaladığım için şükürler olsun sağlığımı geri kazandığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok iyi bir dosta sahip olduğum için. Dostluk kelimesinin anlamını çok daha iyi kavradığım için. Muhteşem geçen haftasonum için :))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun Yüce Rabbimi bu gün de hissedebilme gücüne sahip olduğum için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz en çok kimi seviyosun dediğim zaman kısık sesle anneyi diyen bir kızım olduğu için şükürler olsun.bana anne olmayı nasip ettiği için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bütün ödemeler yapıldığı için, güzel haberler aldığım için, güzel bir hafta sonu geçirdiğim için , şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için, şükürler olsun.................y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir haftasonu geçirdiğim için, Annem ve kardeşimin sağlığı yerinde olduğu için, çalıştığım bölümde bu hafta yükseldiğim için, istediğim arabayı almaya bu cumartesi gideceğim için, çevremdeki tüm canlıları mutlu etmeyi başarabildiğim için, sevgiyi hissedebildiğim için, sevdiğim ve sevildiğim için, sağlıklı, şanslı, bolluk bereket dolu bir yaşam sürdürdüğüm için, Ve Rabbim bana bu imkanları verdiğin için şükürler olsun ..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hatırlandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günlerim bir kutlama havasında geçtiği için, bütün dileklerim bonusuyla beraber gerçekleştiği için, anne olduğum için, özel olduğumu hissettiren tüm arkadaş ve dostlarım olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz merhabalar bu siteyi bulduğum için sağlıklı olduğum için her zaman öğrenme isteğim olduğu için, sevdiklerim yanımda olduğu için şükürler olsun herşey için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun kendimi keşfedebildiğim için, sağlığım için, Yüce Rabbimi hissedebilme gücünü sahip olduğum için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım ,ben ,eşim sağlıklı olduğumuz için binlerce kez şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim,dokunabildiğim,tada bildiğim,hissedebildiğim için yaşadığım için gönül zengini olduğum için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HUZURLA ERKENDEN KALKIP KEYİFLE İŞİME YOL ALABİLDİĞİM İÇİN, İŞİMİN BAŞINDA OLDUĞUM İÇİN, AİLEM VE ÇEVREMDEKİ TÜM GÜZEL İNSANLAR İÇİN, ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günlük rutin olarak yaptığımız şeyleri yapamadığımızı bir düşünün .. günlük rutin olarak yapabildiğim her şey için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sınavlarım bittiği için!956k Alarmla değil kendim uyanma özgürlüğüm olduğu için!s456 Benimle ilgilenen biri olduğu için!girlhaha Hasta olmama rağmen mutlu uyandığımı hissettiğim için!y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstediğim mutlu hayatı oluşturma yeteneğini verdiği, bu yeteneğe sahip olduğumu farketmeme ve kullanmama izin verdiği için şükürler olsun yüce Rabb' ime! :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akşam sınavlarına çalışırken kaplumbağlarından birinin öldüğünü farkedip çok üzülen kızımın sabah güne iyi başladığı için,yeni ve harika bir güne merhaba dediğim için, farklı yeni dostlar edindiğim için, işler yolunda gittiği için, farkındalıklarım artttığı, şükrettikte şükredeceğim olaylar arttığı için,şükürler olsun...y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalığım arttığı ve bende bunu farkettiğim için şükürler olsuns456 çözüm yollarını görebildiğim için, siparişler arttığı için, harcamalarımdan daha çok kazanmaya başladığım için şükürler olsunsmileydance |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz üzerime düşen sorumluluklarımı yerine getirebilme gücüne sahip olduğum için, son zamanlarda etrafımda pozitif insanlar bulabildiğim için, çekingenlik ve utanma duygularından kurtulmaya başladığımı hissebildiğim için, Binlerce kez ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün iki güzel insandan güzel hediyeler aldığım için şükürler olsun.kızımla birlikte uyuyup,sabah sesini duyduğum için Rabbim'e şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz http://img27.imageshack.us/img27/693...resimleris.gif bu gün çok güzel mucizeler gerçekleştiği için, dostlarıma ziyaret edecek vakit bukduğum için, çölde kalsan su ikram eden dostlar olduğu için , iyi günde davete icap eden kötü günde davetsiz gelecek dostlara sahip olduğum için, şükürler olsun.yazın şükredin istekleriniz tek tek adresinize postalansın sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Karnım tok olduğu için! Bardağımda içimi serinleten suyum olduğu için! Sıcak bir evim olduğu için! Odamda beni sevenlerden gelen çiçekler olduğu için! Telefonumun şarjı uzun süre dayandığı için! Pijamamı çok beğenerek giydiğim için! Kendimi sevdiğim için! Şükürler olsun!girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sıkıntılarımın sebebini görebildiğim için, yeniden küllerimden doğmaya karar verdiğim için, beni destekleyecek dostlarım olduğu için şükürler olsunnnnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istanbuldaki sise rağmen babam geldiği için, duygularımı ifade edebildiğim için, bütün kırgınlıklarımı affedebildiğim için, anda kalabildiğim için kendimi olduğum gibi kabul ettiğim için şükürler olsunnnnnny789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM. |