![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Başımmm ağrıyor çok bana pozitif enerji gönderir misiniz??şaşkınşaşkın |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne yaparsam yapayım bana gazabını göstermeyen günahlarıma rağmen rahmetini yağmur gibi üzerime yağdıran beni kaderin eliyle sizlerin arasına katan bir RABB im olduğu için şkrediyorum... ya rabii... vefasızlık edip senden uzak kalsam da,halim sensiz edemiyeceğimi haykırmaktadır...vefasızlığım itibariyle değil,ihtiyacıma göre lütfuna talibim... sevgiyle kalın |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklım başımda, akıl sağlığım yerinde, iradem güçlü olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne güzel başladığım için, nefes aldığım için, farkındalıklarımın inanılmaz arttığı için, sahip olduğum dostlar için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için binlerce kez şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah çok şiddetli yağan yağmurdan sonra, ayakkabılarımı ıslatmadan gideceğim yere gidebildiğim için şükürler olsun.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz biraz daha iyi hissettiğim için şükürler olsunO0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben çok önemliyim.. ben çok değerliyim.. ve çok özelim.. artık bunu farkedebildiğim için şükürler olsun... ayrıca herşeyi geride bırakıp belki aynı ama hissetrdikleri farklı olan bi dünya kurduğum için de şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün de sağlıkla, zinde ve tabi ki kendinden emin, bir kadın olarak güne başladığım ve devam ettiğim için şükürler olsun!!. Sonra kazandığım her kuruş için, şükürler olsun!!.. Sabahları uyurken yanağından öpüp, evden ayrılabileceğim bir evlat sahibi olduğum için şükürler olsun!! Büyük bir aşkla sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkinin içinde olduğum için şükürler olsun!!.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Değerli insanların,kadim dostların bulundugu, enerji halkası hayatımdeğişti.com a girebilme fırsatı bulabildiğim için Şükürler olsun. sizleri seviyorum, iyi ki varsınız.blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz doya doya nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabb imiz bizden günahsızlık beklemiyor,ancak içten sonsuz özürler bekliyor..bizi ondan uzaklaştıran günahımızın çokluğu değil,özrümüzün yokluğudur... bu gece de sonsuz özürlerle kapının tokmağına birkez daha el sürebildiğim,af dileyebildiğim için şükürler olsun... İyi ki varsın Rabb im ve iyi ki benim Rabb imsin... iyi ki varsınız... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günayyyyyyddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnn 8977smileydance Çokk şükür yaşarken tam olarak olduğum yerdeyim Çok şükür sağlıklıyım nefes alıyorum harika dostlarım var Çok şükür bu siteyi tanıyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne zinde uyandığım için sonsuz şükürler olsun yarabbim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne daha merhaba diyebildiğim için, evimde, huzurlu bir gece daha geçirip dinç uyanabildiğim için, yağmurların, susuz kalan bağlara ve bahçelere getirdiği bolluk ve bereket için, şükredebilme gücüne sahip oldugum için, Şükürler Olsun Yüce Rabbim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için, ayaklarımın üzerinde durduğum için, gidecek bir işim olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kalp ameliyatı geçiren kayınvalidem bugün hastaneden çıktığı için, Benimle oyun oynamaya bayılan, akıllı ve beni çoook seven bir oğlum olduğu için, Yavaş yavaş yüreğimdeki kirlerin yok olduğunu hissedebildiğim için, İçimdeki tedirginlik sona ermeye başladığı için, Aslında endişe edecek çok fazla şey olmadığını anlayabildiğim için, İnsanları suçlamak yerine, sorumluluk almaya başlayabildiğim için Ve tabi bu sürece girmeme vesile olan hayatimdegisti ailesi için Ve kusurlarımızı her daim gece gibi örten RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne güzel şeyler yazmışız hep. bende sizler olduğunuz için şükrediyorum. bengusu senin farkındalıklarına imreniyorum O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ödemeler zamanında yapıldığı için, yeni günü gördüğüm için, dostlara sahip olduğum için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııın güzel güne;956k Bazı şeyler sabah sabah aksine gitse de bunun farkına varıp sukunetimi koruduğum için, Sağlıklı olduğum ve bunun farkında olduğum için, Bu siteyle duygularımı paylaşabildiğim için Şükürler olsunnn.89778977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun herşey yolunda...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Farkındalığım için şükürler olsun. Nefes alabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün hastaneye gittim ve sağlıklı olduğum için çok şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaa ben bir yıldız aldım.. iyiki varsınız onun için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne güzel başladığıma şükrettim..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala umudumu kaybetmediğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür çok sevdiğim bir işim var Çok şükür mesleğimi icra ediyorum Çok şükür çok huzurlu,neşeli bir iş ortamım ve sevdiğim iş arkadaşlarım var Çok şükür beni seven ailem var ve hayattalar Çok şükür sağlıklıyım Çok şükür istediğim her şeyi yapacak kapasitem var Çok şükür en güzel yaşımdayım Çok şükür istediğim hayatı kendime çekiyorumpartysmileyactionsmile8977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun, beni gülümseten, mutluluk yoluna yönelten farkındalıklarım için, |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evren benim ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışıyor.benimle uyum içinde ve hergün birşey öğreniyorum şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün harika birgün geçirdiğim için,kendime gerçekten değer verdiğimi kendime kanıtladığım için,güçlü bir hafızaya sahip olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarım inanılmaz derecede atmaya başladığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Merhaba.aldığım her nefes için şükürler olsun...bende günlük açmak istiyorum ama yapamadım.bana yardımcı olurmusunuz..sevgiler.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayattayım,sağlıklıyım, şu havayı soluyorum.Çok şükür. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nick m değişti şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu güzel güne sağlıklı uyandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yada şöyle yazıyım.. dmlglr olan nickm doris oldu.. yuppi!!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne güzel başladığım için.kızımın devamlı herkese seni seviyorum.cümlesini herkese kulladığı için.kalbinde nefret olmağı için.ailem olduğu için.cevremdekilere yardım edebildiğim için.şükrede bildiğim için 25889 ŞÜKREDİYORUM. KALBİNİZ SEVGİYLE DOLSUNO0 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |