![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz boş vaktim için şükrolsun:D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir yüzüm olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel olduğum için şükrediyorum :) Şık ve zarif olduğum için şükrediyorum :) Bu forumda olduğum için şükrediyorum, kendimi iyi çok iyi hissettirdiğiniz için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiklerimden iyi haberler aldıgım için şükrediyorum.sahip olduklarım için şükrediyorum.kendim için güzel karar ve adımlar attıgım için şükrediyorum.kendimi ve başkalarını sevdigim için şükrediyorum şükürler olsunnn... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun zamandır huzurlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz telkinle tanıştığım için :) şükürler olsunnnn Rabbime |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün 29. yaşımı kutladım..birsürü telefon görüşmeleri ve güzel dostlar eşliğinde :)) benim için iş sonrası 3- 4 saatini ayıran,iyiki varsın diyebilen ve varlığımdan mutlu olduğunu hissettiren biriktirdirdiğim dostlarım için şükrediyorum..iyiki seni doğurmuşum diyen annemin varlığı için şükrediyorum..sevebildiğim için,,sevilmeyi hakedebildiğim için şükrediyorum..şu an burada yazılanları okuyabilip,,yaradanımıza şükreden insanların fazlalığını görebildiğim için şükrediyorum..ta içimizde,,parçası olduğum bütünü hissettiğim ve bundan sonsuz mutluluk duyabildiğim için şükrediyorum.. rabbimden gelen herşeye sonsuz şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
güzel insanlar tanıdığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı oldugum, zinde kalabildiğim için, maddi,manevi destek olabilecek gücüm oldugu için, güzellikler, iyilikler ve hayırlı olanlar hep hayatımda oldugu için, çok değerli bir aileye ve Canan'a sahip oldugum için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz o ikisiyle sevgi dolu kucaklaşmalar deneyimlediğim için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dinlenmiş bir şekilde uyandığım için şükrediyorum :) Güne keyifle ve gülümseyerek başladığım için şükrediyorum :) Farkında olduğum için şükrediyorum :) Hayal ettiğim o bir gün aslında bugünmüş, bunu anladığım için! bundan sonra düşüncelerime, davranışlarıma, isteklerime yoğunlaşacağıma niyet ettiğim için şükrediyorum! Çünkü bu günü oluşturan geçmiş düşüncelerim, onun için şimdi ve yarının daha da güzel olacağına azmettiğim için şükrediyorum :) |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu sabah güzel uyandım..yüzümde tebessüm vardı..kahvaltımı zevkle,,iyi hisler içersinde yaptım..içimde şükretmekten kaynaklı huzur var..tüm bunları hissedebildiğim şükürler olsun rabbime..daha çok,,hep şükürler olsun :)) herşey güzel olcak,,hepimiz için,,her daim...varlığımıza şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok acıktığım anda personelim rasgele lokma getirdiği için şükürler olsun cilgin897 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz önümde yeni açılan fırsatları görebildiğim için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutluluk ve neşe kaynagı olan güzelliklerini seçebildiğim, onların farkına varabildiğim için Şükürler Olsun. |
|
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dinlenmiş bir ruh ve bedenle güne merhaba dediğim için şükrediyorum :) Bengusu için şükrediyorum :) DeLiTaY21 ın yardımları için şükrediyorum:) insanların birbirlerini tanımasalarda yardımsever olmalarını hissettiğim için şükrediyorum:) farkında olduğum için şükrediyorum :) çok güzel bir mail aldığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz selamlar herkese :)) bu sabahta gözlerimi sağlıkla açtığım için şükürler olsun..kendime biraz kızgın kalktım yataktan ama olsun :)) 1 haftadır erken kalkıp sabahları yürüyüş yapmak istiyorum..ama gerçekleştiremedim daha:(( neyse olcak işallah..sabahları dünyanın uyanışını görmek istiyorum,,rabbimin yarattığı tüm güzelliklere şükürler olsun..rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın..bugünde onla uyandım..şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir gün yeni başlangıçlar için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim bir işe sahip olduğum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok monoton bir gün. Üstelik sinirimi geren kişiler var. Bazen herşey harika, bazen de yerle bir. Bu diyalektik için teşekkürler Yüce Rabb'im. |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olumsuz birkaç şeye herşeye rağmen kendimi huzurlu ve neşeli hissedebildiğim için Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni bir haftanın çok verimli, mutlu ve neşeli geçmesini hissetmeyi seçtiğim için şükrediyorum :) İyi şeylere odaklandığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz canım kocam ın askerliği bittiği için ve sağsalim yanıma gelebildiği için şükürler olsun. darısı herkesin başına 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklıyım tüm yakınlarım sağlıklı ve pozitif düşünüyorum, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sınavım ne kadar kötü geçsede bir okul zamanın da sorunsuz ve güzel geçtiği için şükür ediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarım kalan işlerimi tammladığım içinşükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi yalnız hissetmediğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İşime odaklandığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyi günde kötü günde beni yalnız bırakmayan Değerlimin Varlıgı için Şükürler Olsun Yüce Rabb im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmem gereken şeylerin farkında olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kuş seslerini duyabildiğim için şükürler olsun:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeniden doğuşum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel güneşin doğuşunu seyredebildiğim için (2 yıldan beri ilk defa) ve o güzel aydınlanışta sevdiğimi düşünüp gülümseyebildiğim için şükürler olsun. İnşallah bir gün yine gün doğuşunu izlerken bu sefer o yanımda olucak ::) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Farkındalıklarım için,dışarda harika bi şekilde parıldayan güneşi içimde de hissedebildiğim için,kendi değerimi bilebildiğim için şükürler olsun..y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm günahlarımın af olunup tertemiz bir ruha kavuştuğum için..Ruhumun müslüman olarak yaratılııp..Dinimi yaşamama imkan verildiği için..Sağlıklı..İmanlı..huzurlu..hayallerini gercekleştirmiş ve gercekleştiren..başarılı..güzel..zeki..temiz kalpli..iyi niyetli..aşk dolu..Olumlu düşünen..Bereket dolu bir ruh olarak yaratılıp böylesine eşsiz bir bedene bahşedildiğim için Allahıma yarattıklarının sayısınca ve aldığım her nefes kadar şükürler olsunnnnnnnnn..................................... .............................. ! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşamımın daha güzel, daha yaşanılır, daha mutlu hale gelmesi için dünyanın değil, benim birşeyler yapmam gerektiği, kendimi değiştirmem gerektiğini hissettiğim için şükrediyorum :) ..ben değişirsem, dünya değişir :)..kendimi seversem, dünya da beni sever..ben kendimi nasıl görürsem , dışarıdan da öyle görünürüm!..kendimi sevmemin, kendimi değerli hissetmemin önemli olduğunun farkına vardığım için şükrediyorum:) KENDİMİ SEVİYORUM..BEN DEĞERLİYİM..ŞÜKREDİYORUM :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |