![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir haber aldığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her geçen gün hayatıma yeni güzellikler geldiği için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı,sıhhatli ve zinde olabildiğim için, Dualarını eksik etmeyen Canım Ailem ve Biriciğim için, Sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Umutlu olduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz makyaj yapmadım, ama güzel olduğum için şükrediyorum :) kendimi sevdiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredecek o kadar çok şey var ki :) Önce bu güzel gün için, bu güzel günü tamamlayan dünyalar tatlısı sevdiğim için, benim gibi bir cadolozu, dize getirecek kadar ona güç ve sabır veren Yüce Rabb'ime sonsuz şükürler ediyorum. ttli3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugünün süprizi aslında istediğim şeyle aynı frekansta olmadığımı görmekti... kendimi daha çok geliştirmem gerektiği için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne ailemle dostlarımla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Okuma yazma bildiğim için şükürler olsun y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne güzel başladığım için şükrediyorum:) Ne istediğimi bilerek , güzel şeyler düşünerek yeni güne başladığım için şükrediyorum:) Her yeni bir gün yeni bir başlangıç olduğu için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Birikmiş kullanılmayan ne varsa hepsini attım, düzen ve ferahlık geldikçe rahatladığımı hissettim, sanki eskiye dair ne varsa hepsi uçup gitti, şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun, sağlığım iyi, mutlu bir aileye sahibim, pozitif düşüncelerimin meyvelerini almaya başladım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir hafta sonu geçirdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kuzenim yurt dışına çıkmıştı ve sağ salim dün akşam döndü, onu görmek bana çok iyi geldi özlemiştim, ayak bilekleri davul gibi şişmiş olsa da onun dışında başka bir problemi yoktu :) Onu bana sağ salim bağışlayan Yüce Rabb'ime sonsuz teşekkürler. Bu hafta sonu babacığımla yaptığım Urla gezisi de harikaydı, denize giricektim de yağmur yağınca vazgeçtim :) Bu güzel hafta sonunu bana armağan eden Yüce Rabb'ime yine ve yine sonsuz teşekkürler. Hıı bu akşam dönüşte bayadır görmediğim arkadaşlarımı gördüm, onları da karşıma çıkardığın için teşekkür ediyorum, bir de biricik sevdiğimin pazar günü güzel geçmiş, her zamanki gibi sevgi dolu ve neşeli. Onun öyle olduğunu bilmek benim için büyük bir mutluluk :) Bunun içinde sana şükürler ediyorum Rabb'im. Şükredilecek çok şey var ama ben artık burada şükürlerimi bitiriyorum. Herkese sevgiler...sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün o kadar şükretcek şeyim var ki öncelikle allahım bu bedeni bu zekayı bana verdiği için yani kendim olduğum için herşeye rağmen cesaretli olduğum için şükürler olsun bugün sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söledim onun için şükürler olsun bunu yapıp onun benim için hayırlı olmadığını anladığım için şükürler olsun o sevmesede ben kendimi sevdiğim için şükürler olsun ve her zaman yanımda olan ailemin varlığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu günü doya doya yaşayıp yarına umutla bakabildiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstedim, inandım ve oldu, bugün yeni bir işe başlıyorum, Sağlığım, mutluluğum, yeni işim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Farkedebildiğim herşeyin güzel yanlarını görebildiğim, optimist bir bakış açısı kazanabildiğim için ve hayatıma renk veren güzel insanlar için Sana Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz saglıklı düşünebildigim için ,sevebildigim ve sevildigim için,sahip oldugum tüm herşey için ,umudumun her an var oldugu için saglıklı oldugum için ,güzellikleri mıknatıs gibi çektigim için,şükrediyorum şükürler olsunnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün herşey ama herşey için şükürler olsun. Bir robot olmadığımız ve hislerimiz olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne güzel başladığım için şükrediyorum :) Annemi çok sevdiğim için, değerini bildiğim için ve iyiki benim aNNeM olduğu için şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her sabah gözlerimi açtığımda,her gece uykuya dalarken rabbime şükrediyorum.bana verdiği iyilikler,güzellikler için........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne yaparlarsa yapsınlar , insanları sevdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutluyum içim kıpı kıpır şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel gün için, güzel günümü tamamlayan harika insanların varlığı için, sonsuz şükürler Rabb'ime... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yine yeni bir güne uyandığım için, sağlığım yerinde olduğu için, kendimi ifade edebildiğim için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne uyandıgım ve güzel dostlarım arkadaşlarım ailem olduğu için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gün aydın olduğu için şükürler olsun. Bol aydınlık günler hepinize |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Olumlu düşündüğüm için şükrediyorum Günüm güzel geçtiği için şükrediyorum Kendimi sevdiğim için şükrediyorum Şükrettiğim için, şükredecek çok değerli şeylere sahip olduğum için ..ve şükrettikçe daha çok mutluluk çektiğim için şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kuru incir yediğim için şükrediyorum , çok canım çekmişti :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel konuştuğum için, güzelllll düşündüğüm için , kendimi güzel ifade ettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiği için, sağlıklı olduğum için güzel ve sevgi dolu bir ailem olduğu için daha şükredecek o kadar çok şeyim olduğu için şükürler olsun rabbime |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükreden güzel insanlar tanıdıgım için, Bereketli nimetlere sahip oldugum için, Hayırlı insanlarla karşılaşabildiğim için, Herşeye rağmen gülümseyebildiğim için, Sağlık ve sıhhat dolu oldugum için, Bende çok değerli yere sahip güzel insanlar için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşıyorum,nefes alıyorum,seviyor seviliyorum. şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne keyifle uyandığım için şükrediyorum :) Kendimi sevdiğim için şükrediyorum:) yapmam gereken işi keyifle ve kolaylıkla çözümlediğim için şükrediyorum :) GüLüMSeDiĞiM için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün etmedim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harcadıgımdan çok param oldugu için şükürler olsun.ben para mıknatısıyımsevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |