![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun..y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir sabah için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarımın günden güne artması, ilahi gücün yüreğime kattıgı eşsiz mutluluk için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün sabah yine güneşi görebildiğim için şükrediyorum ....:zpzp: |
iyi niyetli arkadaşlarım olduğu için şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz C-4 gibiyimm sevincli oh bee xD Şükürler ola Rab'ime ki, yaşıyoruz, nefes alıyoruz, Şairler var, yazarlar var, ütopik kitaplar var, realist kitaplar var, pulp fiction var, quentin tarantino var. . ooohhoooooooo??? Kim yokkiii blissyşükürler olsun ki hava gıpp grii khkh56khkh56 böyle olmasa güzelim gökmavisinin kıymetini kim bilirdi kii y789 Allah'a şükürler olsun, çay diye birşey varr ::) böcekler var, çiçekler var y789 Barış savaşçıları varrr, var babamm varr ::) kardeşim varr (olmasa da olurdu ama var iştekhkh56) Herşey iyiki varr ::) hepinizi seviyorumm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bizde seni seviyoruz enes.iyi ki varsın.sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gunde saglikla uyandigimiz ve sicacik bir evimiz yiyecek ekmegimiz oldugu icin sukurler olsun. Allahim herkese herkesle beraber bana ve benim yuvama da huzur mutluluk saglik ve bol bol bereket versin insallah. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anda yaşamayı sonunda öğrenebildiğim için,en önemli şeyin kendinle mutlu olabilmeyi öğrenmek olduğunu kavradığım ve bunu hayatıma uygulayabildiğim için,ayağıma bağ olan insanlardan kurtulabildiğim için,affedebildiğim için,hergün yeni şeyler öğrenip yaşamıma katabildiğim için,değişip dönüştüğümü görebildiğim için,harika dostlarım için,huzuru her an duyumsayabildiğim için çok teşekkür ediyorum... |
|
bizde seni seviyoruz |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah yine mutlu şekilde uyanıp,yepyeni güne şükrederek başlayabildiğim için teşekkür ederim. Farkındalıklarım için,dışarda harika bi şekilde parıldayan güneşi içimde de hissedebildiğim için,kendi değerimi bilebildiğim için şükürler olsun.. Ailemle beraber olduğum,onları hergün sağlıklı,ışıl ışıl, sevgi dolu görebildiğim için teşekkür ederim. Güzel bakmayı bilen güzel gözlerim için,beni taşıyan ayaklarım için,her işime yardımcı olan ellerim için,hergün yeni birşeyler öğrenmeme,arkadaşlarımla sohbet edebilmeme vesile olan emektar bilgisayarım için çok, çok şükürler olsun. Huzuru hayatımda hergün duyumsayabildiğim,her yeni gün bi öncekinden daha harika geçtiği için teşekkür ederim. Teslimiyet duygusuyla dolup taşmayı öğrenebildiğim için şükürler olsun. Her an herşeyin, benim ve bütünüm hayrına gerçekleşebilecek olduğunu bilmemin verdiği mutluluğu ve heyecanı hissedebildiğim için teşekkür ederim. Hayatıma giren herkese ve herşeye teşekkür ederim:) Yazabildiğim yazamadığım herşey için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bütün her kes iyi olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükürler olsun herşey yolunda gidiyor.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür olgunlaştım çok şükür ne olursa olsun benimle ilgili olduğunu biliyorum ve çok şükür herşey çok kolay çözülüyor Çokkkkkk şükürrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü... |
|
nası gidiyim bee y789 daha değişemedim bilee khkh56khkh56 hemm, kalp malp kırılmadıı sevincli sapasağlamm, kendileri krzm67 ŞÜKÜR sizin gibi mekleklerle, pırıll pırıll kalbi olan; gönlünün genişliği sınır tanımayan, herşeyin en iyisine layık olann insanlaarla tanıştırdığı içinn; şükürler olsun, Rabb'imee ::) seviyorum be hepinizii blissy |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herkes yardımcı oluyor artık.Bunun için teşekkür ediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ben de insanların yardımından dolayı şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sizleri çok seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hergün burada ki şükürleri okuduğum için şükür ediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hergun gıdecek bır ışım olduğu ıcın...kımseye muhtac olmadığım ıcın....hala sevgıyle dolacak bı kalbım olduğu ıcın...merhamet duygum oldugu ıcın..sağlıgım yerınde olduğu ıcın..ve annem yanımd aolduğu ıcın şukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne, erken başlayabildiğim için, hayatımda yer alan ailem için, mutluluk ve sevinç şarkıları dinleten herşey için, ŞÜkürler olsun. Sizleri Çok Seviyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnanmak istediğim şeylere tüm kalbimle inanabildiğim için,istediklerime kolayca ulaşabildiğim için,mucizeleri görebildiğim için,hergün kendimle bir parça daha barıştığım için,kendimi sürekli gülerken ve mutlu hissediyorken yakalayabildiğim için şükürler olsun:) İnsanları karşılık beklemeden sevebildiğim,değer verebildiğim için şükürler olsun.Onlar tarafından sevilip değer gördüğümü hissedebildiğim için de şükürler olsun. Sağlıklı iletişim kurabildiğim için şükürler olsun. Telkinlerimiz için teşekkür ediyorum. Ailemin varlığı ve koşulsuz sevgisi için teşekkür ediyorum. Nefes alabildiğim için sonsuz teşekkürler ediyorum. Kendimi onaylayabildiim için teşekkür ediyorum. Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür doğan güzelll güne, Çok şükür sağlığa, Çok şükür varlığa, Çok şükürrr 956k956k956k956k Günayyddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana verilen tüm nimetler için şükürler olsun.Bol miktarda suyumuz olduğu için şükürler olsun.Herkese yetecek kadar gıda olduğu için şükürler olsun.İnsanları gün geçtikçe daha mutlu,bolluk ve huzur içinde gördüğüm için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz burada olduğum için şükürler olsun iyiki varsınız iyiki varız.. |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ohhh şükürler olsun.. hedefime 1 adım daha yaklaştım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun tatilim uzadııııı vee şükürler olsunn herşey çok yolundaa :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki yapmak istediğim birşey yarım kalacağı için o işe hiç başlayamıyorum. Harika birşey. Şükürler olsun Rabb'im...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz O0bugün buraya üye olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hem kar yağıyor hemde güneş parlıyor.yeni günü gördüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn nnnnnnnnnn; Tüm farkındalıklarım için şükürler olsun. Bugün bişeyi daha farkettiğim için(sabah sabahsmil56) çok şükür.f678hf678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat bakmasını bilirsem çok hoş şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu aralar alışveriş krizim tuttu istediğim herşeyi alabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim bana verdiğin tüm nimetler için sonsuz şükürler olsun şükrettikce şükredeceğim şeylerin arrtığını görebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun hala sağlıkla nefes aldığım için |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM. |