![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güleryüzlü,neşeli, sıcakkanlı insanlarla karşılasıp merhabalastıgım için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz canım sevgilim her konuda her olayda yanımda olduğu için, beni desteklediği için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarım mutluluğum için çabaladığı için ve her şey yoluna girdiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sorumluklarım ve geçmişim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah uyanabildiğim, kahvaltılık alışverişine giderken, ıslanabildiğim, toprağın kokusunu, içime çekebildiğim için, Sabaha, Seni Seviyorum mesejınla başlayabildiğim için, şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya başladığım için, bluğ çağında olan kızımla anlaşabildiğim için. sevip sevildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür uyandım sağlıklıyım yeni ve güzel maceralar beni bekliyor ;)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz pozitif,aktif,hayat dolu insanları hayatıma çekebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydınnnnnnnnn hayat :)) Çok şükür yine beraberiz, enerjiğiz; bakalım bugün hangi güzel,mutlu sürprizleri çekicez ;)) Çok şükür,çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel insanlarla beraber olduğum için istediğim herşeyi yapabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn; Herkese güzelll bir gün diliyorum ;))) Çok şükür her geçen an farkındalığım artıyor; Çok şükür sağlıklıyım; Çok şükür severek yaptığım bir işim var; Çok şükür beni seven dostlarım var :)) |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işime sahip oldugum için ve işimi severek yapabildiğim için şükürler olsun. ailemin ve değer verdiklerimin günbegün desteklerini alabildiğim içn şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun çok istedigim birşey gerçekleşti şükürler olsun. daha yol uzun ama bana ve aileme şans getirmesini diliyorum ve seçiyorum. sevdiklerimin saglıklı olmasını ve sevgiyle verdigim herşeyin katlanarak dönmesine şükürler olsunnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz küçük kızım rahatsızdı iyileştiği için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydın; İçimdeki olumsuz sesin tüm ısrarlarına rağmen GÜLÜMSEyebildiğim için; Tüm negatif düşünce saldırılarını EKARTE edebildiğim için Çok şükür,çok şükür. Not: Bi teker teker gelin yaaaa |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün nefes aldığım için şükrettim |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün her şeye şükrediyoruuuumm sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mübarek Mevlid Kandili vesilesiyle mesaj yollayan,arayıp hatrımı soran, iyi dilekler ileten tüm sevdiklerim için, değerli büyüklerimin, güzel dostlarımın,sevdiklerimin Mübarek Mevlid Kandillerini kutlayabildiğim için Şükürler Olsun. Tüm Müslüman Kardeşlerimin Mevlid Kandili Mübarek olsun. Sizleri Seviyorum. |
Sizin de kandiliniz mübarek olsun, umarım herkes için hayırlara vesile olur sevincli Ben de böylesi özel bir güne erişebildiğim için, Kandilini kutlayabileceğim eşim, dostlarım, tanıdıklarım olduğu için, İki gündür çooook yoğun bir tempo ile çalıştıktan sonra, iyice dinlenebildiğim ve bu güzel güne mutluluk ve sevinçle başlayabildiğim için, Her başlayan yeni günle birlikte, yüreğimize sevgiyi, zihnimize dinginliği, bedenimize enerjiyi koymayı unutmayan, biz kullarını herşeye rağmen bağışlayan Rabbime şükürler olsun....blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim,beni mutlu ve tatmin eden bir işim olduğu için şükürler olsun.. Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun.. Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun... y789 |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün, tam istediğim gibi bir kandil geçirebildiğim için şükürler olsun.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutlu huzurlu bir meditasyon sonunda yürekten bir şükür gönderdim yüce yaratıcıya..VE herşeyin güzelliği içinde şükür ettim , teşekkürler , hepiniz iyi ki varsınız..İyi ki varız,sevgiler blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi tanımaya başladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu anda yaşadığım için şükürler olsun. Bugünlere gelebildiğim için şükürler olsun. Farkındalığı yakaladığım için şükürler olsun. Kendimi |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu anda yaşadığım için şükürler olsun. Bugünlere gelebildiğim için şükürler olsun. Farkındalığı yakaladığım için şükürler olsun. Kendimi sevdiğim, tanıdığım ve değiştirmeye çalıştığim icin şükürler olsun. Eşim, bir tane sağlıklı, bir tanesi de özürlü oğlum olduğu için şükürler olsun. Olumlu düşünme, olumlu yaşama ve içsel huzuru yakalama fırsatı verdiğin için şükürler olsun. Beni; hayvan , bitki, taş olarak dünyaya getirmediği için ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Duru düşünen şükürler eden dostlarla karşılaştığım için ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'ablissy |
|
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kıvırcık saçlarımın bana verdiği karakteristlik özelliğine şükür ettim.. şükürler olsun partysmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Merhabaaaaaa : ))))) Çok şükür sağlıklıyım; çok şükür işim var. Çok şükür her an kendime olan güvenim, saygım ve sevgim büyüyor. Her an öz kendim olmaya koca bir adım daha yaklaşıyorum.89778977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııııııııııınn!! Güneş gibi bir yüreğim olduğu için , olduğum gibi en doğal halimle insanlarla iletişime girdiğim için ve karizmatik burnum için Şükürler olsun sevincli blissy sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun sevdigim biri güzelliklerle dolu yaşama kucak açtıgı için ,şansının ve yolunun açık olması için iyiki hayatımda oldugu için ve arzularımın gerçekleştigi için binlerce şükürler olsunnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatıma hep güzel insanları çektiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işimde gün geçtikçe daha herşeyi güzel bi şekilde öğreniyorum ve bundan kaynaklıda muhatap olduğum insanlara karşı daha kendime güvenir bi şekilde konuşabiliyorum. kendime güvenim, hayata karşı duruşum daha dik ve sağlam oluyor gün geçtikçe.... şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |