![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu soğukta ısınabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel insanlarla karşılaştığım için ve istediğim gibi bir mont bulup da alabildiğim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok sevdiğim,bendeki yeri apayrı olan bir büyüğümün, beni arayıp hal ve hatrımı sormasına çok mutlu oldum. şükürler olsun ki böylesine güzel bir insan hayatımda. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ısınabildiğim için binlerce kez şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim, ihtiyaçlarımı kendim karşılayabildiğim, yürüyebildiğim, konuşabildiğim, duyabildiğim vb tüm faaliyetler için Yaradan'a şükürler olsunO0 Ailem, evim, arkadaşlarım, sevenlerim, sevdiklerim olduğu için şükürler olsun. Şükredebilecek bilinçte olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dışarda üşüdüken sonra ısınmak için girebildiğim bi evim oldugu için Allahıma bin şükürler olsunnn..Allah bu soğukta dışarda kalanların yarıdmıcısı olsunn.. aminnn.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım yerinde olduğu için sonsuz şükürler olsun YARABBİM... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızlarımla beraber güzel bir güne başladığımız için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz maça'yı çok özlemişim onu tekrar görebilidiğim için şükürler olsun... :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz VE 200ÜNCÜ MESAJIMI YAZABİLDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN HEHEHE... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Buradakilerle tanıştığım içinn şükürler olsun, Rabb'ime ::) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz keyfim yerinde olduğu için şükürler olsun =))) saat 14:14 :D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimle yeniden dost olduğum için kendimi sevdiğim için bu güzel hayata gelip hayatın tadını çıkarabilme şansına sahip olduğum için hayatın aslında ne kadar kolay,güzel ve yaşanmaya değer bir şey olduğunu öğrendiğim için çekim yasasını anladığım için mükemmel bir yaşamı seçtiğim için çok akıllı olduğum ve daima doğru yolda ilerlediğim için mükemmel aileye sahip olduğum için sağlıklı bedene organlara zihne sahip olduğum bir çok yeteneklerim olduğu için şükürler olsun Kendimle gurur duyuyorum ve kendimi seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür Üsteğmen oldumdl67dl67 Yaşıyorum nefes alıyorum çok şükür. Ne de güzel yağdı kar çok şanslıyım gördüm çok şükür Yaşasın ŞİMDİKİ AN çok şükürdertyderty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beş günlük bir tatil için, bir ailem olduğu için , sevip sevildiğim için, bu sitedeki sevdiğim dostlar için, şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana verdiğin bütün güzel şeyler için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu kadar igrenç insanlarınn arasında var olan iyi insanlar için cokkkk şükürrrrr :) bıdee benımmmm en sevdıgımm mor renkk için okadarr mukemmel birsey ki daha otesııı yokkk bunun yaaa harika harikaa mor renkk harikaaaaaaaa |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün pazar . evde güzel , dolu dolu ailemle vakit geçirdiğim için şükürler olsunç. sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün yanıma 20 yıllık arkadaşım uğradığı için, beni hep hatırladığı ve sık olmasada benimle ilgilendiği için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok keyifli ve neşeli bir pazar günü geçirdiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sukurler olsun kendimi iyi hissettigime her sorunla basedebildigime sukurler olsun dolu dolu gecen gunlerime |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her yeni gün güzel süprizlerle kapımı çaldığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz heyyy bugün çok sevdiğim Ali abim geldi çok şükür ,Allahım sana... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım hayırlısı ile yerlerine ulaştılar sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür doğan güne çok şükür sağlığa çok şükür yaşama gücüne çok şükür yaşama SEVİNCİne 956kguitarpartysmileyblissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarın güzel bir gün olucak şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni seven, merak eden ailemmm olduğu için çokkk şükürrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailem olduğu için çocuklarım iyi olduğu için yaşadığım için nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Canım dostumla her zaman gitar çalıp şarkı söyleyebildiğimiz için şükürler olsun. Allah her zaman nasip etsin...Amin... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnsanları bilinçlendirme adımı atıyorum ve bunun için o kadar şükrediyorum ki bilemezsiniz : ) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika dostlar için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz affedebildiğim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tüm işler tam zamanında bittiği için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün güneşi gördüğüm için,herşey yolunda gittiği için şükürler olsun Allah'ım sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstediğim gibi bir gün yaşadığım için şükürler olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yine yeniden yeni bişeyler öğrendiğim için hayattan şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah,sadece kendim için değil, sevdiğim tüm insanlar ve yeryüzünde bu günü yaşama şansı verilen tanıdığım veya tanımadığım herkes için şükrediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |