![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çevremdekileri mutlu ve sağlıklı görebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni güne uyanabildiğim için, çocuklar iyi olduğu için, gidecek iyi bir işim olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür doğan yeni güne. Çok şükür nefes alıyorum,sağlıklıyım. Çok şükür dostlarıma, aileme. Çok şükür mesleğimi huzurla ve hergün yeni birşey öğrenerek geçirdiğime. Çok şükür şu an içimdeki sıkıntıya çünkü o olmasaydı mutlu oluşumun da kıymetini anlayamayacaktım.Çok şükür çok şükürmusic45s456smileydancepartysmileyblissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun, şükretme gücüne sahip oldugum için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün dünden daha mutluyum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatıma renk katan her şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde olduğu için, güne güzel başladığım için, güzel bir işim olduğu için, çocuklarım ve eşim sağlıklı olduğu için sonsuz şükürler olsun Yarabbim...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsunO0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum ve günüm çok güzel ve eğlenceli geçtiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni güne uyandığım için, nefes alabildiğim için, en önemliside akıl sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi bugün, dünden daha iyi hissedebildiğim için, içimdeki heyecanın, küçük bir çocuk kadar sevimli oluşu için, geçen her dakikamın benim için büyük önem arz ettiğini, mutluluk ve sevinçle sevdiğim insanlara merhaba diyebildiğim için, Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anneciğimi sağlıklı, mutlu gördüğüm, bugünde sağ salim ve mızmızlanmadan uyandığım için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşıyorum nefes alabiliyorum şükürler olsun |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydddııııııııııııınnnnnnnnnn; çok şükür iletişim kurabildiğim bu sitenin varlığına.İyi ki rastlamışımm. |
hıım bu sabah şarkılarla fırladım yatağımdan,mp3'e candan erçetin in 2009 albümünü eklemiştim, dilime dolandı sarkıları,kıpır kıpır music45 şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz teşekkür ederim umutla uyandığm bi gün daha.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gözLerimi açtığımda nefes alıyordum sağlığım yerinde. şükür olsun bu nimeti verene. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabiliyorsam ve yapabileceklerim için mücadele verip hayatı yaşama hakkına sahibim .bir kum tanesinden ibaret ama derya olabilme gücüne sahip her zerrede şükretmenin mutluluğunu yaşıyorum.iyiki varsınız |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün ben, padişahlar kadar rahat bir hayat yaşadığım için şükür ettim. Herpinize saygılar, selamlar. |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah uyandığımda yağan karın güzelliğiyle karşılaşıp saatlerce onu izleyebildiğim için... Penceremin önünde kahvemi içerken geleceğimle ilgili güzel olumlamalar yapabildiğim için... Günün her saatinde sürekli içimden Seni Seviyorum,Özür Dilerim,Lütfen Beni Affet ve Teşekkür Ederim diyerek geçirip,Hızla kendimi ve etrafımda sorumlu olduğum herşeyi geçmişin toksinlerinden arındırmaya başlayabildiğim için... Harika bir ailem olduğu ve beni her konuda destekledikleri için... Bütün sınavlarımdan geçebildiğim için... Beğendiğim o kitapları alabildiğim için... Kendime hep hayalini kurduğum o çok pahalı ajandayı aaa buda çok pahalıymış alamam şimdi demeden alabilecek bolluğu bana verdiğin için... Binlerce kez Şükürler olsun Allahım sevincli sevincli sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz pencereden yağan yağmuru görebildiğim için çayımı içerken çayımın vücudumda ilerlediğini hissedebildiğim için kitaplarımı alabilecek para kazandığım için :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hâlâ nefes alıp gülebildiğim için, sadece 2 dersten kaldığım için, garip bi aileye sahip olduğum için, ara sıra mutlu bile olabildiğim için, bana ters gelenlere rest çekebildiğim için, bu siteyle tanıştığım için şükürler olsun, Rabb'im sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sanal ortama bu kadar iyi insan SIĞABİLDİĞİ için ; onlarla 'KONUŞABİLDİĞİM' için çok şükür; güzel güne çok şükür; yaşadığım ve yaşayacağım tüm güzellikler için çok şükür gulensmiley:zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için herşey yolunda gittiği için şükürler olsun Rabbim sana |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yağan karı sıcak bir yerden seyredebildiğim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun kardeşimle konuşup iyi oldugunu öğrendiğim için şükürler olsun tüm ailem ve be sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun bugun de aç ve açıkta olmadıgımız için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hava buz gibi yollar karlı dışarıda olmadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun mevlaya ki elimiz ayağımız tutuyor şükürler olsun ki yürüyebilyoruz görebiloyuz sağlığımız yerinde ailemiz yanımızda işimiz var işimizde huzurluyuz daha ne olsun mevlam sana şükürler olsun Tek eksiğim aşkım biricik aşkım eşim onuda mevlam tez zamanda barışıyoruz inanıyorum ben |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir gün kış gününde, sağlık ve sıhhatle dolu oldugum için, mutluluğum ve neşem yerinde oldugu için, Binlerce Kez Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum için , havalar soğuk da olsa güzel şeyler yaşadığım için, bahar geleceği için, bu siteyi en ihtiyacım olduğu anda tanıdığım için şükürler olsun.blissy8977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükür ki sağlıklıyım... ailem hayatta ve sağlıklı..eşim çok iyi... işimi seviyorum..sabah güneş vardı ve karda 20 dakka yürüyüş yaptım..yaşadığımın farkındalığı için sonsuz teşekkürlerrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstediklerimi istediğim gibi yapabildiğim için bu kuvveti veren Rabb'ime şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne sağlıklı uyandığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Fiuuuyytt!! Buzzzz gibbiiiii havada kalacakkk yerim olduğu içinn, parayı hiç sevmediğim için, nefes alabildiğim içinn, değişime yenidenn karar verdiğim içinn, sağlam adımlar atabildiğim içinn, kendi hayatımın benim olduğunun farkına varabildiğim için, mutlu olabildiğim içinn, 'bencill' olmadığım içinn, sınavlarımdan umutlu olduğum için. . Şükürler olsun Rabb'imm sanaa!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz buz tutan gölün üstünde bastan sona yürüdügüm halde hala sag oldugummm içinnn şükürler olsunnnnn ..... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |