![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bütün her şeye şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne zinde başlayıp, sağlık ve sıhhatimin bana kattıklarını farkedebildiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyi dostlara sahip oldugum için şükürler olsun Yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dışarıdaki yağmura;bulutlu havaya rağmen( ki BEN,havanın insan psıkolıjısını kesınlıkle olumlu/olumsuz etkıledıgıne inanan biri olarak ! ) kendimi HARiKa hissedebilmeme izin verdiği için O'na sonsuz kere Şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçen gün Trenle İstanbula gitmiştim. Bugün haberlerde istanbuldan benim bulunduğum yere gelen trenin kaza yaptığını öğrendim. Bana denk gelmediği için ŞÜKRETTİM. Allah kazada yaralananlara şifa versin... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükredeceğim şeyler inanılmaz arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün daha iyi, daha mutlu ve daha huzurlu olabildiğim için Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarımla harika bir anneler günü geçirdiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükretmeyi hatırlatan bu güzel başlıkla karşılaştığım için ve şüretmeyi bilen ve şükredebiklen bir çok değerli arkadaşım olduğu için şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne sağlıklı, neşeli, keyifli ve huzur dolu başlayabildiğim için, hayatımda yer alan güzelliklerin farkındalıgını yaşayabildiğim ve onlara teşekkür edebildiğim için, Şükürler olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her günüm bir öncekinden daha güzel geçtiği için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün tüm sevdikelrim hayatta ve sağlklı olduğu için şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel gün için ve bu güzel günü tamamlayan özel insanların varlığı için Rabb'ime sonsuz şükürler ve teşekkürler... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öyle güzel bir güne sağlıklı başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne mutlu bir başlangıç yapmama vesile olan tüm güzelliklerin için sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu güzel güneşli güne merhaba diyebildiğim için şükürler olsun yarabbim.. sevgi ve ışıkla.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz baharın bu güzel günleri nasıl da mutluluk veriyo,sabahın o mis gibi temiz serin havası şükürler olsun bu güzelliklere |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz pozitif düşünceyle güne başladığım için ve sevdiklerimle birlikte olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz laptopm servisten geldi şükürler olsun ki sizlere kavuştum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurlu hissederek uyandığım için, günün içinde olacak güzellikleri beklediğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevip sevildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rüyalar gerçek olmadığı için şükürler olsun.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gücüne eşit hayaller için dua etme, hayallerine eşit güç için dua et "Micheal Nolan" bu özlü söz ile karşılasabildiğime ve benim için çok şeyi ifade ediyor olmasndan ötürü Şükürler olsun Yüce Rabb'ime. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey güzel başladığı için bu gün şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne başladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz konuşacak fikir alacak arkadaşlarım ve dostlarım olduğu için şükürler olsum Rabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Farkındalığımı artıran bu bölümün açılmasını sağlayan düşünceye şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne, çevremdeki harika insanlarla birlikte başladığım için, sevdiklerimin beni çok sevdiklerini hatta benim onları sevdiğimden daha çok sevdiklerini görebildiğim için şükürler olsun sana Yüce Mevla'm... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz benim şükredeceğim şeyleri hepsini yazmışsınız arkadaşlar.sizinle beraber ben de şükrettim okurken.hislerime tercuman olduğunuz için teşekkür ederim.sağlıkla gözlerimi açtım ayağım yere basıyor istediğim gibi gezebiliyorum.her istediğmi çekebiliyorum.bunlar için şükrediyorum.ayrıca şükredebildiğim için şükür ediyorum.sevgi ve ışıkla kalın... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün güzel şeylere odaklandığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Masamdaki güzellll kokulu güzellll mor çiçeğime şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HERŞEYE rağmen;olsun bu da geçecek; diyebildğim için Şükürler OLsun.hpm2 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz arzu ettiğim herşeyi hayatıma çekebilme kabiliyetine ve gücüne sahip oldugum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir gün daha. Bu güzel gün için Yüce Rabb'ime şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok pozitif dünya tatlısı bir dostum olduğu için ve onun sesini duyduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey yolunda ve güzel olduğu için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve sıhhatli olabildiğim için ve benim için güzel dileklerde bulunan güzel insanlar için Şükürler olsun Yüce Rabb'im |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |