![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün değişmenin bilincinde olduğum için Allha'a şükrettim:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz "Ben bu yüzden aşka şükrederim o beni onarır hep, bir tek o ayırmıyor insanı insandan ölene dek" :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sıcacık bir evim ve sıcacık bir ailem olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mucizeler hayatıma aktığı için ve şükredebildiğim için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Manevi farkındalığımın yüksekliği için şükrettim az önce.Çoğu kimsede göremiyorum çünkü bunu,herkes 'Ben' derdinde,'O'nu tanımak isteyen çok az... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi geliştirebilmek için elimde fırsatlarım olduğu için şükürler olsun. Yaşam enerjimi her gün yeniden kazandığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğretmen olduğum, bu kutsal ve güzel mesleği yapabildiğim için; en büyük ve en güzel olan, o bilge sahibime övgüler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana ben verildiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım herşey için şükürler olsun:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimda olan hersey icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildigimi farkettigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Icime kocamanca sevgiyi yerlestirdigin icin sana sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarimin varligi icin sükrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aklıma gelen gelmeyen her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun herşeye şükrettim ağzımın olduğuna kulaklarımın ,gözlerimin,burnumun,kollarımın ,bacaklarımın ve bir çok organımın sapasağlam olduğuna bugun karnımın tok olmasına şükrettim annemin olmasına babamın olmasına çok mutlu olmamıza şükrettim ve devamda ediyorum ( : |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sükretmesini bildigim icin sükürler olsun.. binlece kez sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşamı güzel güzel yavaş yavaş yaşadığım ve hep genç ve çocuk kalabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ''Ne eksik ne fazla; Sadece yeteri kadar'' sözünü prensiplerimden biri edinebildiğim ve her zaman uygulayabildiğim için.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah´im bugünde annemi bana bagisladigin icin sana sükürler olsun.. Sükürler olsun verdigin nimetlere.. Sükürler olsun verdigin sagliga... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi sevebildiğim için şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum aklım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her olayın farklı çözümleri olduğu gördüğüm için şükürler olsun..:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Boyle bir aileye sahip oldugum icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz affedebildiğim için şükürler olsun..:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bütün organlarım,sağlıklı olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi olduğum gibi kabul ettiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaratıcının beni sevdiğini anlayabildiğim için şükürler olsun.. her şeyin sahibi çok güzelsin.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güneşin hafif hafif ısıtmaya başladığını hissedebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne başladığım ve dişil enerjimi kabul ettiğim için, güçlü olduğum için, bolluk bereket olduğum için, büssürü şey var şükür için hayatımda şükür olsun:zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Annem sağlıklı olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hersey icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiklerimin,ailemin sağlığı için ve sahip olduğum tüm güzel şeyler için şükürler olsun. Aldığım her nefes için,uyandığım her yeni gün için şükürler olsun. Şu anda kendime zaman ayırdığım için şükran duyuyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdigim ve sevildigim icin sukurler olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sigarayı bırakalı 3.günüm olduğu için şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yine sağlığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gunes'i tekrar gordugum icin sukurler olsun! Yasasin sicak!!! :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip oldugum hersey icin sukurler olsun...25889 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |