![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaratıcı zekam ve estetik ruhum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda ne olursa olsun yılmadan,yere düşmeden herşeyi aşabiliceğime inandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Patronum benden sonra ise geldigi icin sukrediyorum. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim bir alanda, istediğim konu üstüne yararlı bir tez yazdığım için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bildiğim ve yeni öğreneceğim her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne için şükretmem gerekiyorsa hepsi için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun yine yeniden sevebildigim ve beni seven insanlarla birarada oldugum icin sukurler olsun... Iyi ki varim....guitar |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür, sonunda Bahar geldi, Hoşgeldi yurduma, güzel ülkeme, bu yıl kış zorlu geçti, tekrar güneşli günlere kavuşmak ne güzel, kuşların seslerini dinlemek ne güzel, Şükürler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu guzel havalara sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimin bir duzen ve uyum icinde olmasindan dolayi sukrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki büyüdüm.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki seviliyor ve seviyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sol omzum agiriyor, cookk agiriyor. sukurler olsunki sag omuzun hala saglam... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, gelen yemeğin yanındaki o pufidik pideyi ve pilavı yemediğim için şükrettim. Gerçekten öyle yani. :/ Şükürler olsun irademe sahip çıkabildim ve yemedim! :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hersey tam ve uyum icinde , sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni seven bir askim ve ailem oldugu icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün yaşadığım güzellikler için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünya'da bir İstanbul'um olduğu için, sıcacık koynunda masallarını dinlemekten hiç bıkmadığım İstanbul'uma şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ilkbahar geldiği için, kendimi sevdiğim için ve güzel güneş için şükrederim:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni çok seven bir sevgilim olduğu için şükürler olsun.... ve o elektriği bana yeniden hissettirdiği için Allaha bir kez daha şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendi ilerlemelerim kadar, başkalarının ilerlemelerini gördüğümde haset etmediğim için, "haset" duygusunun yerine "ilham" duygusunu koyduğum, her gün kendimi daha nasıl iyiye, güzel'e doğru yöneltebileceğimi sorduğum ve kendime gülebildiğim için Şükürler Olsun!... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana göre dünyanın en güzel şeyini yaptığım ve buna yeteneğim olduğu için şükürler olsunnnnnn. Ohhhhh beeeee :):):):):):):):):) guitarhpm2 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün hala umut edebildiğim ve evrenden dilekte bulunabildiğim için şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta en çok istediğim şeylerden birine yakınım. İçinde olmak istiyorum. Yakınında olduğum için bile binlerce kere şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 2009 yılında bir liste hazırlamışım. Yapacaklarıma dair bir hedef listesi. Bugün tesadüfen o listeyi buldum ve listenin çoğunu yaptığımı fark ettim. Bunun için çok şükrettim bugün. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bebeğimin varlığı içinde annem içinde binlerce şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gitar aldım ve ilk dersimizi yaptık.yeni bir şey öğrenme hevesim ve inancım için şükrettim:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok güzel bir sınıfım ve pırıl pırıl öğrencilerim olduğu için ve onlardan da öğrendiğim yeni şeyler için şükürler olsun:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok zor bir gündü bugün.. ancak gün sonunda kendi başarım için.. kendi yeteneklerim.. enerjim.. ve hala gülümseyebildiğim için.. baharın kıpırtısını içimde hissedebildiğim için.. şükrediyorum.. bu umut etmemi sağlıyor.. ve hala umut edebildiğim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İletişim formu kısmını table lar kaymadan yapabildiğim için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hakkımı arama yolundaki ilk girişimim için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün için.. bugüne varabildiğim.. ve yarın dan önce bugün deneyimlediklerim için şükrediyorum.. evren bana çalışmaya başladığı için :) hayatıma iyi şeyleri çekmeye başladığım için.. ve artarak devam edeceğini bildiğim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum zeka ve akıl için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz görebildiğim, duyabildiğim, dokunabildiğim,koklayabildiğim ve tadabildiğim için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun bugün dünü aştığı için.. ve yarın da bugünü aşacağı için.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olduğum gibi göründüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dualarim gerceklestigi icin ve dua edebilen bir kalbe sahip oldugum icin sukurler olsunO0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki hala umut edebilecek hayallerim ve hedeflerim var:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uyanmaya başladığım için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |