![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz önüme çıkan güzel çözümler için şükrediyorum:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün babamın bir konuda nihayet bana hak verdiğini görüp şükrediyorum..Şükürler olsun Allah'ımmm.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dingin herhalde şekercim. :)) Ben de bugünkü yağmurun muhteşemliğine şükrettim. Çok ilginç bir yerde yağmur vardı bir yerde gözyüzünde kuş sürüsü vardı onlar yağmura yakalanmamak için bir yerde uçuşup duruyorlardı. Bunu görebildiğim için de şükrettim. Ha bir de şükürler olsun her şeye rağmen atama takvimi belli oldu. :D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbimin güzel nimetlerini tadabildiğim için dilime dişlerime şükürler olsun : ) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes aldığım her gün için şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz rabbime yakın olabildiğim için şükürler olsun:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz varlığım için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gerektiğinde duygu ve düşüncelerimi kontrol edip yönetebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Doğru anlaşılmayı bugün de başardığım için şükürler olsun. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebildiğim için şükrediyorum:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hergün değişik bi eksiğimi bulup tamamlama fırsatı buluyorum.şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hergün şükretmek için kendimce nedenler bulabiliyorum. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ve hergün, zorladığım sınırlarımın ötesine taşıdığım ufuk çizgimin ötesini düşleyebildiğim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben hep suçluluk duygumdan şikayet ederim ya,evet galiba duvarları bir bir yıkmaya başladım. Affetme çalışmasına başlayalı bir hafta bile olmamasına rağmen bir rahatlama,bir cıvıldama var bende,mutluyum :D artık daha çok konuşuyorum mesela, yorum yapamasam bile hemen bir soru sorup karşımdakinin engin bilgilerinden faydalanmaya çalışıyorum :p mutluluğu hakettiğime artık daha çok inanıyorum,şükürler olsun =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bir kapı kapanmakta iken, hemen açılan başka kapılar için , ama daha çok , tam da kapı kapandığında, umutsuzluk yerine içimde hissettiğim özgürleşme ve umut için şükrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz baskalarinin sirtindan gecinmedigim icin, kimsenin hakkini yemedigim icin, kimseyi kullanmadigim icin binlerce kez sükürler olsun.. INSAN OLDUGUM ICIN; INSANCA DAVRANDIGIM ICIN SÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şuu iki günü problemsiz atlatabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ergenliğimdeki kadar saf ve temiz ,yaşımın gerektirdiği kadar olgun ve güçlüyüm artık. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun caanım dostlarım için şükrettim. Şükürler olsun blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yılmadan pes etmeden sosyal bi insan olmaya çalıştım. bana bu isteği veren Rabbime şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz artık ailemi daha kolay ikna ediyorum,şükürler olsun :D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün akşam ailmle durumumla ilgili herşeyi açık açık paylaştım. gerçekten normalde yapamayacağım bişeydi. cesaretim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kendimi zayıf gördüğüm bi konuda irademi kullanıp kararlılığımı sürdürdüğüm için şükürler =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım ve sabrım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bi konuda suçluluk duyduğumda eskisi gibi kendimi düşünce girdabına sokmuyorum artık ve hala beni samimiyetle seven arkadaşlarım var. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz takıntılarımın çoğundan kurtulduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz var edebildiklerim ve var olabildiklerim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hava çok güzel, insanlar güzel, hayvanlar güzel, çiçekler, böcekler güzel. Allah'ım her şey için şükürler olsun sana :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun isime gelebildigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yükümün biraz daha hafiflediğini farkettim bugün şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Boyle bir aileye sahip oldugum icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün örenme imkanı buldugum bazı durmlar için şükür ettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi affedip yeni bir sayfa açtığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yasadigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun duyuyorum görüyorum konuşuyorum yürüyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gozlerim gordugu icin sukurler olsunnn... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimda olan herseye sukurler olsunnn.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |