![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu kadar sabirli ve efendi bir esim oldugu icin sukurler olsun... Onu her gecen daha da cok gun sevmeye niyet ediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün daha da bir güzel olduğum için şükürler olsun bugün hayatı daha iyi anlamaya başladığım için şükürler olsun.. zeki olduğum için şükürler olsun.. becerikli olduğum için şükürler olsun... zeki yakışıklı ve espriili olduğum için şükürler olsun.... içimden sürekli gülmek geldiği için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım beni kafamı kurcalayan kuruntu ve vesveselerden arındırdığın ve dargınları barıştırdığın için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Etrafımda böylesine iyi yürekli insanlar olduğu için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun secme sansim oldugu icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her gün umutlarımızı yeniden yeşerttiğin için şükürler olsun Allahım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı sıhatli ailemle birlikte yeni bir güne başladığım için şükürler olsun allahım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana moral veren arkadaşlarım olduğu için şükürler olsun. :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gözlerimin tedavisi konusunda yıllarca direndikten sonra,bu yıl tekrar süceci başlattım. ve sanırım istediğim gözlüğü aldım. beni yüreklendiren insanların varlığına şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yıllar süren bir bunalım sürecinden sonra eski neşeli ve heyecanlı halime tekrar kavuştuğum ve adeta yeniden dirildiğim ve birçok sorunuma noktayı koyabildiğim için şükürler olsun 956k sonunda rotamı oturtabildiğim için ve yolumda devam ettiğim için şükürler olsun blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun de esimle uyanabildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün gözlüklerimi aldım. artık hayata aha parlak bakıyorum şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimin en guzel zamanlarini yasadigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün de günüme farklılık katabildiğim için şükürler olsun blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun affetmeyi ogrenebildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oncelikle Kendimi affetmem gerektigini farkettigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben olduğum ben yaratıldığım ben düşündüğüm için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istemediğim şeyler nasıl oluyorsa oluyor gerçekleşmiyor. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendi hayatimi ve mutlulugumu BEN yonetebildigim icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HAYATI ANLAYA BILDIYIM ICIN WUKR EDIYORUM BENI ANLAYAN BIR ALEM OLDUGU ICIN SUKR EDIYORUM GORE BILDIGIM DUYA BILDIGIM YURE BILDIGIM VE DIYER BUTUN HISSLERIM ICIN WUKR EDIYORUM NEFES ALA BILDIGIM ICIN WIUKR EDIYORUM KONUSA BILDIGIM ICIN WUKUR EDIYORUM YASAYA BILDIGIM VE YASAMANIN TADINA VARA BILDIGIM ICIN WUKUR EDIYORUM SAHIP OLDUGUM HER WEY ICIN WUKR EDIYORUM...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başka bi forum sitesinde hiç tanımadığım birinin mesajıyla düşüncelerimin ve yapmam gerekenlerin farkına vardım. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hayatım için ve şuanki sakin vücudum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes aldigimin farkinda oldugum icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bir şeyleri yapmaya başladığım için ortamı çevremi değiştirdiğim için bir şeylere giriştiğim için... şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım ve arkadaşının geceyarısı hazırladığı sürpriz partiyle uyanmak güzeldi elbet ama ben sevgiyle ve sevgiye gözümü açabildiğim için şükrettim bugün.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başarıyı, refahı bana sınduğu için yaratıcıya şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için güzel yaratıcıya şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz zekam için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sadece kendim için yepyeni kararlar alarak arkasında durma cesaretini gösteriyorm artık. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşamımı güzelleştime fırsatım olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta oldugum icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir beyne sahip olduğum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Telkin cdlerim geldi ve ben dinlemeye başladım. Şükürler olsun956k:zpzp:k8908 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aldığım her nefes için beni insan olarak yarattigi icin... beni müslüman olarak yarattigi icin... Rabbime sonsuz şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah güzel bir güne kalktığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Umudum olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefesimi hissedebildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Resim yapabiliyor olmama ve resim yapmayı gerçekten çok seviyor olmama teşekkürler. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatima sahip oldugum icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendime bakmaktan keyif aldigim icin sukurler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |