![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi iyi hissetmemi sağlayan yapacak işlerim olduğu için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu özel ve güzel gün için ışık için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğuma şükrediyorum,üstünlüklerim,sahibi olduğum nimetler için Rabb'ime teşekkür ediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz varlığım için şükürler olsun...:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey olması gerektiği gibi. Bunun için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Van depreminde mağdur olmuş bir çalışanın yakınına yardım elini uzatarak başka bir ilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlayacak imkan tanıyan bir şirkette çalıştığım için.. Şükürler olsun sana Allah'ım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun, sahip oldugum hersey icin binlerce sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatta kötü şeyler de oluyor.... ben herşeye rağmen iyi düşünmeye karar verebildiğim için şükrediyorum... O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz himmmmm. sukredebildigim icin sukrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes aldığım için şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anlayabildiğim için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun, muhtesem bir isim, evim ve ailem oldugu icin sukurler olsun....f678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'tan gelen her şey için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatına katkıda bulunabilidiğim ve bana katkısı olan insanlarla karşılaştığım için şükrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir güne uyandığım için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hatalarimi azalttigim icin sukurler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Vermem gereken 5 kiloyu, tam bir haftada verdim. Bir an önce bu çileden kurtulmuş olmak beni mutlu etti. Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbime verdiği herşey için şükürler olsun.bütün nefesimi ölene kadar çok şükür diyerekte geçirsem Ona olan şükrümü ödeyemem. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sABAH Uyandığımda solumda kızım sağımda oğlum, iki yanımda birer melek çok şükür Allahıma 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sıcacık evimde huzurla uyuduğum, güne enerjik başladığım için, annemle kahvaltı yaptığım için, hayatımı kazandığım bir işim olduğu için, sağlıklı olduğum için, sevgiyi her yerde hissetiğim için sonsuz şükürler... smil56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ruyamda annem ile babami gordum. bu beni cok mutlu etti, sukurler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün ben şükrettiğim için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun, ben ben oldugum icin sukrettim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun, guzel oldugum icin sukrettimsevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugüne uyanabildiğim için şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çookkkk uzun süredir burda yoktum tekrar kvuştugum içim şükürler olsunnn saglıklı ve huzurluyummm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bende çok mutlu olduğum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi dolu bir hayatim oldugu icin sukrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimdeki yaşama sevincinin arttığı için,normale dönen her şey için,insanlara,doğaya,hayvanlara sevgi dolu bakabildiğim için şükürler olsun Allah ım)ve bir de cesaretim arttığı için :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugune uyanabilgigim icin Allah`ima sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugunumde sahip oldugum hersey icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz geçmişimden tamamiyle özgürleşebildiğim için,kendimde bu gücü bulduğum için Yüce Yaradan'a şükürler olsun. Önümde çok güzel yeni bir hayat olduğu için şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi olduğum gibi sevdiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Iyi bir isim oldugu icin sukurler olsunpartysmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz annemi mutlu edebildiğim için,olumlu düşünceye yatkın olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kuzucuklarım iyileştiler çok şükür ve uzun zamandan sonra bu gece ilk defa gerçek anlamda uyuyabilirim...956k Anneyim çok şükür,hem de mükemmel bir anne956k Hayat bu kadar harika olmak zorunda mısın, ya ben nasıl oluyor da böyle muhteşem olabiliyorum ?Buna da şükredeyim öyleyse...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyi bir anne olmanız ne güzel,inşallah ben de birgün kendimi böyle iyi hissedebilirim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
bugün yapacağım olumlamaya nihayet karar verebildiğim için,en çok kendimi sevmeye ihtiyacım olduğunu farkettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim hayatimda bahsettigin ve verdigin nimetler icin sana binlerce kez sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum tüm herşey için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |