![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 238. sayfada ne ile alakalı şükür yazılmışsa hepsi bende mevcut olduğu için şükürler olsun. Yazandan da Allah'ım razı olsun. Bu yazıyı iyi niyetle yazabilme duygum olduğu için de şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz unuttuklarımı hatırlayabildiğim ve yeniden şükretmeyi en derinde hissedebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz inandığım herşey gerçekleşiyorrrrrr şükürler olsun yarabbim böyle evren vücut beyin yarattığın için böyle bir düzen için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz buaralar sabretmem gereken çok şey var ve ben bu konuda başarılı olduğum için allahıma sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sonunda duymak istediğim şeyleri duyduğum için şükürler olsun ve şükürler olsun kii bazı gerçekler ortaya çıktıı:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi fark ettiğim için şükürler olsun............... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günlerdir şükretmeyi unutupta bir anda şükretmeyi aklıma getirdiğin için şükürler olsunnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 15000 kredi çekmeye niyet edipte oturup hhesap yaptığım için şükürlşer olsunn . rabbimö eğer bi gün olurda bu krediyi çekersem ne olur bana ödeme gücü verrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey mükemmel olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu yıl çok güzel tatil yaptım, dinlendim, huzur buldum, şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgi dolu bir yüreğe sahip olduğum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığıma,sevgi dolu olduğuma,sağlıklı olduguma,farkındalıklarım arttığına çok seviniyorum.şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Giderek daha fazla "pozitif'e uyumlandığım için ve yaşadığım için ve hayatın getirdiklerini daha çok sevdiğim için, binlerce kez şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi var olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin mümkün olduğu bu dünyada yaşadığım için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz VARLIĞIMIN FARKINDALIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum herşey için şükrettim. Bir de özellikle sağlıklı olduğum için şükrettim. (Soğuk algınlığı geçiriyorum ama yine de sağlıklıyım diye şükredebiliyorum. Bu kesinlikle daha iyi hissettiriyor çünkü çok şükür başka bir sağlık problemin yok ve bu şekilde bu küçük sorunu daha çabuk atlatacağımı biliyorum.) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımda olan her şey , için mutluluk için sevgi için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herkese merhaba hayatımın değiştiğine karar verdikten kısa bir süre sonra bu siteyle tanıştım ve inanın değişen hayatıma ışık hızında katkıda bulundu bu site uzun zamandır siteye üye olmaya çalışıyordum ama nasip bugüneymiş çok sık siteye giriyor saatlerce bilgi alıyorum buradaki herkese hayatıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim iyiki varsınız iyi geceler |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz araba kullababildiğim için şükürler olsun.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzelliklerle dolu bir evrene şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gözümü güzel bir güne açtım allaha şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun ayaklarim olup yuruyebildigim icin sukrettim , otobuste bunun yoksunlugunu ceken bir abi gordum bugun:(((((( |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğrenmem gereken daha cok şey olduğu için şükürler olsun............ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz burada olduğum için ve iyi olmayı seçtiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun, çektiğim sıkıntılar için şükürler olsun,(onlar çok şey öğretir),evrendeki her şeyi sevdiğim için şükürler olsun......ve şükredecek bilinçte olduğum için şükürler olsun... happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu yıl harika bir tatil yaptım. Sevgi dolu yeni dostlar kazandım, her geçen gün sevgi ve merhamet duyma katsayımı artıran evrene şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyde huzur olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her sabah güne başladığım için şükrederim, birde o günü bitirebilmişsem. Ve en önemlisi, sağlıklı ve huzurlu olduğum için şükrederim her sabah ve akşamları. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevincliBugun nefes aldigim ve ailemin yasadigi icin sukrettim......kahvesmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyde umut olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz oh beee................ne gerekiyorsa var hayatımda ve ben kıymetini biliyorumm...şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yepyeni bir güne şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün epeydir görmediğim bir arkadaşımla buluşacağım; beni unutmayan, bana değer veren arkadaşlarım için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz RAbbim; hayatimin her aninda bana sonsuz faydasi dokunan tüm nimetlerin icin sana sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi yeniden keşfettiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızımın sağlığı için şükrettim... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |