![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey hepimizin gönlünce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz zor bir gecenin sabahına sağsalim ulaştığım için ve sabah yine simitimi yiyebildiğim için düşüncelerimi artık dahada netleştirebildiğim için Allahım tüm bahşettiklerin için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve huzurlu olabildiğim için ,hala umutlarım ve ümitlerim olduğum için ŞÜKÜRLER OLSUN :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni başlangıçlar yapabildiğim için şükürler olsun......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel güneşli günde, keyifle uyanıp, işime keyifle geldiğim için, Harika insanlar tanıdığım için, Gülebildiğim ve güldürebildiğim için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her yeni gün hayata dair farkındalığım biraz daha arttığı için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her halim için Allaha şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımı her gün mutlulukla dolduran bir kedim olduğu için, Dostlarım çevremi sardığı için, Güzel insanlarla birlikte olduğum için şükürler olsun yarabbim. İçimi sevgiyle dolduran herkese şükürler olsun. İyi ki varsınız, İyi ki varlar... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun doğan ve ışıltı saçan güneş i görebildiğim için :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tarkanın işim olmaz şarkısını bağıra bağıra söleyebıldıgıum içinn şükürler olsunn :zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Olsun be güzelim olsun aşkın sağı solu belli olmaz ben aklımı senle bozdum hiç kimseyle işim olmaz 956k |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Zor geçen iki günümde, gidip gelen aklımı sabit tutmama yardımcı olan dostlarım, forumdaşlarım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatıma yenilikler girdiği için şükürler olsun............... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rahat ve huzurlu bir ortamda çalıştığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hissedebildiğim için, dokunabildiğim için, nefes alabildiğim için, yürüyebildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dinlenebildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işimi severek yaptığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Temizleyebildiğim bir evim olduğu için şükürler olsun........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hüzne teslim oldugum anlarda teselli bulabileceğim, sevinçlerimde sımsıkı sarılabileceğim bedenler oldugu için Şükrediyorum Sana Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı,huzurlu olduğum için ve başkalarına yardım edebildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu kadar tatlı ve güzel bir melekle aynı ortamda olduğum için şükürler olsun (yeğenim). |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için ve sabah uyanabildiğim için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşamam için bugünde armağan verildiği için şükürler olsun................... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Klavyem düzeldiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür sıcacık bir yuvam ve ailem olduğu için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şeye rağmen sakinliğimi koruyabildiğim, İlahi adalete inandığım, Başımı yastığa koyduğumda vicdan muhakemesi yapacak bir durumum olmadığı ve melekler tarafından korunduğum için şükürler olsun. Şükürler olsuuuunnnnnnn!!!!!!!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm güzellikler için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz pazartesi sendromu yaşayabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gönlümce güzel geçecek olan yeni yılı huzurla beklediğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok özlediğim bu foruma kısa süreliğine de olsa girme fırsatı bulduğum için şükürler olsunkahvesmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz miinicikk bir kuşta olsa bana bakarken sevgisini hissettiğim için ona şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evimde sürekli peşimde gezen, yatağımın başucunda uyanmamı bekleyen, minik patili, dünya tatlısı bir kedim olduğu için, Ruhumdan anlayan, içimi ısıtan dostlarım olduğu için, İnanılmaz tatlı, sevgi dolu ve insanları güldürmeyi seven bir babam olduğu için Bu kadar güzel bir hayatım olduğu için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Derin derin nefes alabildiğim için şükürler olsun.......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her zaman hayatımda bana yardımcı olan dostlarım olduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi bulduğum için şükürler olsun........ |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |