![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu güzel yağan kar için Rabbim sana şükrediyorummmmmm......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahımaaa dualarımı kabul ettiğii için şükür ediyorummm........:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her taraf bembeyaz olduğu için şükürler olsun......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah çok kısa süre bile olsa kartopu oynayabildiğim (son birkaç yıldır kara hiç dokunmamıştım) ve çok güzel bir gün geçirdiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu soğuk havada evimde sıcacık sağlıklı oturabildiğim için şükürler olsun.karnımı doyurabildiğim için şükürler olsun.dileklerim gerçekleştiği şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum,çok iyi ve anlayışlı bir ailem olduğu için ve sahip olduğum herşey için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailem için şükrettim, bunaldığımda beni hep teselli eden canım ablam için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her yer beyaz bu güne başlayabildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için bir şansım daha oldugu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
o uyanışı bende özledim ya.ne güzel olurdu bembeyaz birgüne uyanmak..... -bugün soğuktan sığınacak kapılarımın olduğu için (Allah kimseyi bu kadar soğukta dışarda koymasın..) -sevdiğim insanları sabah sabah karşımda bulduğum için. Hayat Güzel be Akarkadaşlar Herşey için Şükürler Olsun.YARADANA. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu soğukta bu karda kar yağıyor diye sevinebildiğim çünkü başımı sokucak bir iş ve evim olduğu için sevindim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugüne uyandığım, her yeni günün getirdiği güzellikler olduğunu düşünebildiğim, huzurlu olduğum ve sevebildiğim için şükürler olsun.:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kocaman yepyeni bir gün armağan edildiği için şükürler olsun......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün sebebsiz bir mide bulantım olduğu için ama bunun keyfimi kaçırmamasına izin vermediğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sorumluluk sahibi, vicdanlı ve utanma duygusuna sahip bir insan olduğum için şükürler olsun. Ben kendimi böyle seviyorum, allah ters karakterli insanların yanına yamacına düşürmesin. Öylelerini de ya hayat ya da allah ıslah etsin. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mübarek birgüne sağsalim çıktığımız için herşeyin yolunda olduğu için yanımda olanlar ve olmayanlar için bildiklerim ve bilmediklerim için Şükürler olsun Allah ım sana.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimle barışık huzurlu ve mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyi kolayca halledebildiğim için şükürler olsun............ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kahve ve çikolatanın varlığına şükürleeer olsuun tannrııımm... sevinclisevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün bol yağmurlu özel ve güzel bir gündü. Gökten tüm Ankara ya bereket ve şifa yağdığına inanmak inanılmaz mutluluk vericiydi... İçimde ki bu inanç duygusu, huzur ve sahip olduğum herşey için şükürler olsun Allahım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok değerli bir arkadaşımın öfkesini yatıştırdığım ve olayın sonunda güzelim gamzelerini ortaya çıkarabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok güzel bir cuma olduğu için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün yaptığım girişimim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne girişimi çok merak ettim aşk kırıntısı :=) Bugün cuma gibi mubarek ve duaalarımızın daha da kabul olacağı bir güne sahip olduğumuz için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükür defterim için şükürler olsun. Mavi renkte olduğu için de şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Etrafımda bana destek olan dostlarım olduğu için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beden ve akıl sağlığım iyi olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sıcak bir yuvam olduğu için ve çok mutlu olduğum için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalığım arttığı için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçen haftayı kazasız belasız atlatıp, bana verilen büyük sorumluluğun altından güzelce kalkabildiğim için, Muhteşem insanlar tanıdığım için, Evren beni her daim desteklediği için, Ve bu site sayesinde yeniden kendime olan güvenimi kazandığım için Şükürler olsuuuuunnnn!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz amacımın ne olduğunu yeniden hissettiğim için ... huzurumu yeniden bulabileceğime inandığım o yere gidebilme durumum ortaya çıktığı için ağlamalarımın bana BEN i kazandırdığı için yeniden ,herşeye rağmen hissedebildiğim için RABBİM şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tanrım... annemin varlığı babamın varlığı kardeşimin varlığı için teşekkür ediyorum.. her geçen gün gelişimime katkıda bulunan bir aileye sahip olduğum için teşekkür ederim.. bu zor anlarımda yanımda olmaya çalışan mesafelere rağmeen canımın için canım arkadaşlarımın varlığı için teşekkür ederim.. allahım arkadaşlarım iyiki hayatımdalar ve onların hayatıma girmesini sağladığın için çok ama çok teşekkür ederim.. ve tabiki çikolatanın varlığı için : ) çok ama çok teşekkür ederim.. hayatımda olan yaşamamı sağlayan ihtiyaçların varlığı kıyafetlerin varlığı için teşekkür ederim.. vee isteklerimi gerçekleştirdiğin ve gerçekleştirmeye devam ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim.. ve tabiki meleklerine sonsuz teşekkürlerimle.. her şey için ama her şey için yaşadığım her an için beni üzen ve mutlu eden ama hayrıma geliştiğine inandığım her an için çok ama çok ama çok teşekkür ederim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her anı seviyorum, Yaşadığım her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum, Doğanın bize sunduklarını sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum, Yaşadığım, çalıştığım, sosyalleştiğim çevredeki herkesi anlamaya ve olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum. Bunları öğrenebildiğim ve tatbik edebildiğim için şükürler olsun. Bu dünyada pek çok renk olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçmişin ağırlığından günden güne kurtulduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçmişin ağırlığından günden güne kurtulduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kafamı gereksiz,saçma sapan düşüncelerden arındabiliyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyi hissettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün yaptığımız trafik kazası sadece maddi hasarlı olduğu için şükürler olsun.Allah beterinden korusun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |