![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklıydım uyandığımda ;oğlumu hazırlayıp servise bırakabildim . işe gelebildim ve arkadaşlarımla kafede çay içebildim. ve çok ama çok sevdiğim o çıtır simitten epeyce yiyebildim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayılı bereketli bir iş yapabildiğimiz için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yardıma ihtiyaç duydugum anlarda, tez yetişen,hatırları olan saygın insanlar tanıdığım için Şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevecek, sevilecek, hüzünlenecek, üzülecek bir kalbim olduğu için, Arayabileceğim, kavuşabileceğim sevdiklerim olduğu için, Görebileceğim güzellikler olduğu için, Ve hala varolan güzellikleri koruyan insanlar olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum dostlarım için şükrettim. Farketmemi sağlayan şeylere şükrettim. Varlığıma şükrettim. İyi ki varım. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyi hissettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Canım dans etmek istediği için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yürüdüğüm her adım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gözümün gördüğü herşeye... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir kafede güleryüzlü insanlarla birlikte vakit geçirdiğim için şükürler olsun....(tabi biricik dostumda yanımda olduğu için+1...) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aldığım ve verdiğim her nefes için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Vücudumun, bütün organlarım, hücrelerim, dokularım, her şeyim birbiriyle uyum içinde. Bunu fark ettiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her yeni doğan gün yeni bir haber, yeni bir umut olduğu için, Bana her konuda destek veren insanlar olduğu için, Sevdiğim bir işim ve giderek düzelen hayatım için şükürler olsun!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Vücudumun, bütün organlarım, hücrelerim, dokularım, her şeyim birbiriyle uyum içinde. Bunu fark ettiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Karşıma çıkan yeni durum bir öğreti için mi geldi, yeni bir hayatın sancılarını mı barındırıyor..Bu bakış açısının farkına vardığım için şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her yeni gün her yeni an beraberinde mucizeleri getirdiği için ve ben bunları mükemmel bir şekilde değerlendirebildiğim için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok iyi uyuduğum için şükrediyorum Güne zinde ve dinç uyandığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel birgün ve güzel bi arkadaşım var.Allaha çok şükür. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kahvaltı yaptığım için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hasta olduğum halde güç bulupta işime geldim yine sevdiğim insanlarla yine sevdiğim simitimi yedim. Allaha çok şükür. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun............ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kışın ilk gününde çok güzel bir hava. şükürler olsunn. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İlahi adalete inandığım,güvendiğim için ve eninde sonunda bir şekilde,kötü insanlar cezalarını çektiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüreği iyiliklerle dolu insanlar tanıdığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevinçleri birlikte çoğaltabildiğim dostlara sahip olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dişimin çok ağrımadığı için :( |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşım...inşallah ağrın geçer... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünkü saçma gerginliğimden sonra bugüne harika uyandığım için, Hayatın her gün yeni bir yüzünü görebildiğim için, Aldığım tüm güze haberler için, Sevebildiğim ve hissedebildiğim için şükürler olsun!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne başladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kendimi sevimli hissettiğim için şükürler olsun:) http://www.ismaildeniz.com/wp-conten...urtalar-01.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah şükür ya hastayım ama mutluyum . etrafım güzelliklerle dolu. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evrenin kapıları bana sevgiyle açıldığı için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatı bitmesi gereken bir işmiş gibi hızlı hızlı yaşamak yerine,tadını ala ala sindire sindire yaşamayı keşfediğim şu günlere şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugğn muhteşem bir yaşam enerjisi ve umut ışığı parladı içimde. Çok mutlu oldum. Yeniden kazandığım duygular için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum için ve önüme çıkan fırsatların farkına varıp değerlendirdiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım bu muhteşem gün için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümüzce güzel olduğu için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |