![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevinçleri birlikte çoğaltabildiğim dostlara sahip olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz p.tesi, hala bir isim var, sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her türlü zorluktan sıyrılıp çıkabilmeyi bana nasip eden allahıma şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Duyabildiğim ve görebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her gün yeniden doğan güneşe ve insanlara verdiği umuda şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hertürlü mutlu olduğum için şükürler olsun derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimde tanımlayamadığım hisler için şükürler olsun Rabbime... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım yerinde, şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ailem yaşadığı için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu yalan dünyada dimdik ve inatla ayakta kaldığım için Rabbime şükürler olsun........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ŞÜKÜRLERRRR OLSUNNN HERŞEYE.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Zihinsel,fiziksel ve ruhsal olarak sağlıgım yerinde oldugu için, Manevi desteğini hiç esirgemeyen Canım Ailem için, Cana yakın, temiz kalpli güzel insanları hayatıma çekebildiğim için, Maddi imkanları yanında manevi olarakta faydasını gördüğüm bir işyerinde çalısabildiğim için Sana Şükrediyorum Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir gün geçirdiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu kadar düşünmenin sonucunda hala akıl sağlığım yerinde (!) olduğu için şükrediyorum. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kendimi çok mutlu hissettiğim ve bugünün bana mutluluk getireceğine inandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın devamı için bana cesaret veren her şeye şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hareket edebildiğim, yürüyebildiğim, sağlıklı olduğum ve sahip olduğum hayatım için şükrediyorum. Bugünü iliklerime kadar duyumsuyor ve her aldığım nefese şükrediyorum. Bugünüm bana verilmiş bir hediyedir. Her haliyle kabul ediyor ve sahip olduğum günümü güzelleştirebilme gücüme şükrediyorum. http://iacmusic.com/uploads2/Imagina...nation_new.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz "Şükredebildiğim için" |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şeker, çok samimi dostlarım olduğu için şükürler olsun. Çok sevdiğim bir eşim ve dünyalar tatlısı bir oğlum olduğu için de :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu yukarıdaki Ankara'lı güzeli tanıdığım için şükürler olsun. Hayatıma şenlik getirdin şeker... İyi ki doğmuşsn. Şükürler olsun. Oğluşunu da seni de çok öpüyorum. http://images.clipartof.com/small/22...For-A-Kiss.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Can'ımı tanıdığım için ,annenin senin gibi hayırlı bir evladı olduğu için şükürler olsun , ruhuna Fatiha okuttuğun için , kendini sürekli geliştirdiğin ve mükemmellik yolunda adım adım ilerlediğin için , hayatımda olduğun için , var olduğun ve bu varlığı benim hayatıma kattığın için şükürler olsun. İyi ki varsın can , iyi ki dostumsun .... Çok şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutlu olmaya çalışabildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sütüm giderek arttığı için ve canım kızımı emzirdiğim için, kızımla geçirdiğim her anım için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu anda öyle bir hata yapıyordum ki hayatım kararıcaktı ...inşallah halledebilmişimdir....şimdiden şükürler olsun Allahıma. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünü kazasız belasız atlatabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutluluk dünyasına düştüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Var olduğum için Hayata pozitif baktığım için Sağlığım, Akıl sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun tüm organlarımı seviyorum ve onlara teşekkür ediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için şükürler olsun ve herşey içinnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnsanı insan yapan her değer için, sonsuz defalar şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün insanlarla daha rahat konuştuğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın bana sunduğu fırsatları görebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni yarattığın için Rabbim sana defalarca şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı oldugum için, ruhumu ve bedenimi besleyen nimetlerin için Şükürler olsun Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum ve sevdiklerimde sağlıklı olduğu için , oğlumun büyüyüşünü görebildiğim ve bir oğlum olduğu için Rabbim sana binlerce defa şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ne güzel.. ne güze..l ne güzel.. ne huzurlu.. bir gün şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz eşimle aramız düzeldiği için ve sabahları işe giderken otobüse binene kadar eşim bana eşlik ettiği için şükürler olsun..derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünyada olup biten her şeyi, iyisiyle kötüsüyle görebildiğim, duyabildiğim ve hissedebildiğim için şükürler olsun. Sağlıklıyız, seviyorum seviliyorum. Çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dinlemeyi öğreten ,hislerimi hissettiren Rabbim sana şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için herşey için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM. |