![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarınım için şükürler olsunn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrediyorum. beni seven dostlar için şükrediyorum. bir ailem olduğu için şükrediyorum. her sabah gidecek bir işim olduğu için şükrediyorum. şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımdaki şükredilecek her şey için defalarca şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz internetten siparş die bişeyin varlığına oh şükürler olsun =)=)=) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne umutla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu site ve telkinler vesilesiyle kendimi geliştirdiğim ve hayatım giderek değiştiği için şükürler olsungirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah gözlerimi açtıgımda hissettiğim derin mutlululuk için, Sağlıgım ve sıhhatim yerinde oldugu için, Bizlere sunmus oldugun lütufların için, Sana Şükürler Olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir eşe sahip olduğum için... Sağlıklı ve genelde mutlu olduğum için... ve en önemlisi...Allah'ım hep bizimle olduğun için...şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyiki yaşıyorum ve çevremdeki her şeyi fark edebiliyorum.. iyi ki her şeyin altında bir iyilik yatar diyebiliyorum iyi ki kendime hükmedebiliyorum... şükürler olsun...actionsmile |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugn yaşadığım farkındalık için sonsuz sükrler olsun..bugn ne kadar dolu dolu ve raht bir gündü Allahım :D hamdolsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olumlu düşünebildiğim ve de olumlu düşündükçe, tüm olumluları kendime çetiğim için şükürler olsun skan67 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım; Benim gibi bir kediye bugün üstelik en sevdiği balığı doya doya yeme fırsatı verdiğin, O sofrada tüm ailemle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde hep birlikte oturabildiğimiz için sana sonsuz şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bengü kreşine gittiğini için, begüm bu gün okuluna başladığı için bu haftaya güzel başladığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz skan67 mutlu oldukça, mutluluğu kendime çektiğim için sonzuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeniden sizlere kavuşabildiğim için şükürler olsun. :)))) Ayrıca, her şart altında güçlü olduğum ve saçma düşünceler altında ezilmeyecek kadar dayanıklı olduğum için şükürler olsun. http://afrogtokiss.net/public_html/w...xinestress.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu anda mutlu olmam için 24 senedir öğrenmiş olduğum mutluluk sebeplerinin hiç birisi yokken ortada içim kıpır kıpır olmasından ötürü çok şükür diyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok güzel bir ailem olduğu için şükürler olsun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gören gözlerim, duyan kulaklarım, kokuları alan burnum, yemek, içmek,konuşmamı sağlayan dilim, inci gibi dişlerim, dolgun dudaklarım, ipek gibi prüzsüz cildim, dalgalı saclarım, fidan gibi fiziğim,yürüyen ayaklarım, yazıp tutan ellerim, parmaklarım, aklım, yüreğim ,alıp verdiğim her nefes için , sayısız sonsuz, limitsiz aklımın erdiği yüreğimin yettiğince şükürler olsun... ((:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her anı acısıyla tatlısıyla hissederek yaşayabildiğim. Gözyaşı dökebilen, içini karartmayan biri olduğum için şükürler olsun. İyi ki çevrem güzel insanlarla dolu, her biri ışık saçıyor ve hayatıma renk katıyor. Her konuda kapıma gelip, zilimi bozacak kadar bana güvendikleri için şükürler olsun. Güzellik kurtaracak bu dünyayı Sevmekle başlayacak her şey bir insanı... (anmadan geçemeyeceğim bir noktadayım) Hepinize sevgiler |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Zımba gibi yatagımdan fırlayıp, vaktinde hazırlanabildiğime, büyük bir neşeyle evimden cıkıp zamanında otobüse yetişebildiğime,iyi bir yolculuk vakti geçirip, işimin basına gecebildiğime, ve verdiğin akıl,sağlık ve sıhhatle çalısmalarımı haz duyarak sürdürebildiğim için Şükrediyorum Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun zamandır yapmayı planladığım, ama bir türlü fırsat bulup da başlayamadığım bir iş vardı elimde. Çok şükür başladım bu gün. Başlamak, bitirmenin yarısıdır. Selamlar... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm şüphelerimden kurtulduğum için şükrediyorum. Allah'ım kimsenin akıl sağlığını bozma ve kimseye kuruntu illetini musallat etme. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni bu yaşıma kadar devamlı üzüp ,kıran ,yıkan,içime kini ve nefreti yerleştiren kişileri ara sıra affedebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün siteye girebildiğim için ...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugüne sağlıkla uyandığım için çok şükürler olsun Yarabbimmmmm.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutlu bir güne merhaba dediğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm duyguları barındıran bir yüreğim olduğu için, aldığım her nefesi acısıyla tatlısıyla yaşayabildiğim için, bana manevi değerleri ve erdemleri öğretmiş bir ailem olduğu için şükrediyorum. Bugün de güneş doğdu, yarın da doğacak şükürler olsun!!!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her sabah severek gittiğim bir işe sahip olduğum için, Ailem eski sağlığına, evimiz eski huzuruna tekrar kavuştuğu için, şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım ve verdiğim her nefes için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mükemmel değişimler gerçekleştiği için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun bir aradan sonra tekrardan bu siteye kavuştuğum için şükrediyorum. Telkinleri dinlemeye başladığım için şükrediyorum. Kişisel gelişime tekrardan ve sil baştan başladığım için şükrediyorum. Güzel bir güne başlayıp güzel şekilde devam ettirebildiğim için şükrediyorum. Yaşadığım için,kendi değerlerimin farkında olduğum için şükrediyorum. Kötü yönlerimi farkedip de değiştirmeye, güzelleştirmeye çalıştığuım için binlerce kez şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun...olan olaylar karşısında yorumsuz kalabildiğim için ve şükürler olsun ....geçen güzel huzurlu eğlenceli haftam için ... güzl arkadşlarım yurdum okulum uzaktada olsalar yakınımdaki ailem ve sizlerin varlığı için şükürler olsun ..=) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım için, nefes aldığım için hamdolsun. Bu kelimeyi keşfettiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün makroyu bitireceğim için şükrediyorum :zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünyanın en tatlı yeğenine sahip olduğum için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiğimle evlendiğim için, Rabbimin bize hediyesi olan dünya tatlısı kızımızın varlığı için, sevdiğim bi işim olduğu için, sevdiğim ve beni seven ailem ve dostlarımın varlığı için, telkin dinlediğim için ve de bugün kendimi mutlu hissettiğim için, kendimi hatalarımla sevdiğim için, geliştiğim için şükürler olsun ttli3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kendimi harika hissettiğim için şükürler olsun8977 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |