![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi iyi hissedebildiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün gece içimdeki bazı olumsuz düşünceler yiyip bitirdi beni, uykum kaçtı ve yatağımda yine ağladım. Düşündükçe ve düşündükçe doğruyu yalnız kendisi bulabiliyor insan, sonunda bende olumlu düşündüm ve geriye kalmış zorunlu 2 saatlik uykuma daldım. Doğruyu anlamamı sağlayan Yüce Rabb'ime şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimde insan sevgisi günden güne arttığı için hayattan keyif almaya başladığım için ailemin varlığı için ve kimseye aşık olmadığım için allahıma sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve mutlu olduğumuz için ailecek.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yüreğimde sevgi olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir ailem olduğu için, bugüne uyandığım için, hayatın bana iyisiyle kötüsüyle bir sürü deneyim kazandırması için, sevgi için, sağlığım için,ailemden aldığım terbiye için, harika arkadaşlara sahip olduğum için, nefes aldığım için,aydınlandığım için ve sizi bulduğum için binlerce kez şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz zeki olduğum için şükürler olsun:):) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşamımızda su olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz allah bana gerçek dostlar vermiş. içimden sessizce şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'a şükür İstanbul'dayımm ::) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Pazar sabahına sabahın sekizinde gülümseyerek uyandığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sigarasız 2. güzel güne uyandığım için binlerce kez teşekkür ederim cilgin897 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz inancim her gecen gun arttigi icin sukurler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün doğduğum için şükürler olsun iyiki doğmuşum Herkes öyle dedi... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün sevdiklerimle harika bir gün geçirdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevebildiğim,sarabildiğim ve kalbinin atışını kendime ninni yaparak uyuyabildiğim için şükürler olsun....Bana sımsıkı sarılmanın nasıl bir duygu olduğunu bana yaşattığın için şükürler olsun....Seni seviyorum girlhaha emidee çooookkutananadam utananadam |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Korkak ürkek adımlarla,tavşan iki dişi görünerek sırıta sırıta,bana doğru yürümeye çalışıp birden kollarıma atılan bebeğimin varlığına şükrettim.Allahım şükürler olsun hemde binlerce...128956 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne umutlu, coşkuyla uyandığım için şükrediyorum :) kendimi sevdiğim için şükrediyorum, değerli olduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz seviyor seviliyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne çok mutlu uyandım ve gereken hedefimi belirledim, mutlu, huzurlu, rahat ve sakinim. Şükürler olsun Yüce Rabb'ime... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığımı geri kazanabildiğim ve bugün her günden daha huzurlu ve neşeli olabildiğim için, farkındalıklarımla bir çok güzelliği gün yüzüne cıkarabildiğim, görebildiğim için Şükürler Olsun Allah ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım herşeyi acısıyla tatlısıyla kabul ediyorum artık hiçbişeyle savaşmıyorum. hayır da şer de Allahtan herşey için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey yolunda gittiği için şükürler olsun Allahım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu başlığı gördükten sonra aklıma geldi gerçi,bu başlık güzel vazife görmüş oluyo:) hep sağlığım için şükrediyorum,bence çok önemli. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bengusu sana cok teşekkur edeırm.bılıomusun bu başlığı her goruşumde tuylerım dıekn dıken oluo cunku hep bışılerden dolayı mıymıytılanıoruss halbukı şukredecek o kadar cok şeyımız var ki...herşey o kadar guzle ki...cok şuıkur allahım sana herşey ıcın cok şukur... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükredeceğim şeyler hızla arttığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydın mucizenin normal olduğunu farkettiren, aslında her insanın özel olduğunu unutup, kendini kendine hapseden yerden çıkarmaya vesile foruma; Çok şükür çok şükür hayatta, sağlıklıyız. Önümüzde kocaman, sonsuz berekette fırsatlar...... Rabbime şükürler olsun : )))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Kazandıklarım, edindiklerim ve de farkındalıklarım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir güne uyandığım için şükrediyorum :) Yeni gün için çok heyecanlı olduğum için şükrediyorum :) Kendimi çok güzel ifade edebildiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım akşam koştururken hızını alamayıp vitrinin köşesine kafasını çarptı.alnı hemen şişti.o anı unutamıyorum.nasıl ağlıyor anne diye.hemen hastaneye gittik.daha küçük olduğu için çokta korktu.bizde öyle.acil bölümünde hemen röntgen istedi doktor.sonuç çok şükür iyi herhangi birşey yok.şişlik ve morluk dışında herşey şuan normal.Allah'ım sana ne kadar şükretsem az.çocuğuma çok şükür bişey olmadı.sen hepimizi koru.AMİN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için Şükürler Olsun hayır da şer de Rabbimizden,şükrediyorum herşeye |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok mutlu ve neşeliyim. Şükürler olsun Yüce Mevla'm. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün öğleyin yemek saatinde parka gittim boyu metrelerce olan ağaçların altında oturup bulutları, yeşilin tonlarını içime çektim, çok özlemiştim, ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün okulun bilgisayar laboratuvarında bir iki arkadaşla daha evvel izleme fırsatı bulamadığım korku filmini izledim, film harikaydı korkuttu beni, uykusuz ve tırsak geçireceğim bir gece için şükürler olsun sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün içim kıpır kıpr gün bitmeden güzel süprizler olacağını hissettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eşsiz bir mutlulukla gözlerimi açtım yeni güne, Sabahın ilk saatlerinde Neşe kaynagımdan bir de Güzel bir Günaydın mesajı aldım, Allah ım sana Şükürler olsun, tüm güzelliklerin için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için sonsuz şükürler olsun yarabbim.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sinava gircegim icin sukurler olsun! (: |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |