![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz SEVDİKLERİM YANIMDA OLDUĞU İÇİN SÜKÜRLER OLSUNgirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çabaladığım için şükrediyorum Rabb'ime smileydance |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her zaman arayıp soracak dostlar olduğu için, kendimi iyi hissettiğim için, çocuklarla iyi vakit geçirdiğimiz için çok şükürler olsunnnnnnnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ARTIK, DAHA RAHAT MADDİ İMKANLARIM OLDUĞU İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN 128956gulensmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hersabah kalktığımda Rabbime defalarca şükrediyorum..Bana dünyalar tatlısı yavrumu bağışladığı için.....:zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz music45 music45 music45
Binlerce kez ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA music45 music45 music45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızımın notları artmaya başladığı için, kendine güvenmeye başladığı için, çocuklarım sağlıklı olduğu için, öğrenmeye açık olduğum için şükürler olsunnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ders çalışacak gücü sonuna kendimde bulduğum için, ailemle güzel keyifli bir pazar günü yaşadığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne başladığım için,sevincli Ödemelerimi yapacak paraya sahip olduğum için, Çocuklar sağlıklı olduğu için, Farkındalıklarım için, Şükrettikçe şükredeceğim seyler arttığı için Binlerce kez şükürler olsunnnnnnnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı,mutlu,huzurlu olabilme gücüne sahip olduğum için, güzelliklerle dolu evrene mesajlarımı yollayıp karşılık bulabildiğim için, dünyalar tatlısı bir ailenin bireyi olduğum için, Yüce Yaradanımı, an be an hissedebilme gücüne sahip olduğum için, ŞÜKÜRLER OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir işim olduğu için, sağlıklı mutlu çocuklarım olduğu için huzurlu bir evim olduğu için, güvenilir dostlarım olduğu için şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz artık her zaman iyi insanlarla karşılaştığım için, işlerim hep yolunda gittiği için, sağlık benim ailem ve sevdiklerimin sağlıkları yerinde oldukları için çok ama çok şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükrediyorum http://enferparadis.free.fr/mamangif.gif |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayirli olsun cok guzel bir baslik olmus.epeydir giremiyorum siteye.bilgisayarim arizalandi.neye sukrediyorum bugun.aslinda her zaman ettigim sukurler o kadar cok ki.kendimi cok sansli goruyorum.basta ailem annem oglum kardeslerim icin sukur halindeyim.bugune ozel oglumu cok ozlemistim.dungece yanina gelebildigim icin onu gordugum icin sukurler olsun.bu siteye uye oldugum icin de sukrediyorum.o kadar cok sukretmem gereken olay var ki...t678 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedefimi gerçekleştirmek üzere adım attığım için, Yeni dostlar edinip hayatıma renk kattığı için, Sağlığım yerinde olduğu için, Çok şükür…………….y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz annem babam hayatta olduğu için şükürler olsun Allah'ım sana.akşam eve gidince anneeee yaaaa diye kapris yapan 22 aylık bir kızım olduğu için şükürler olsun...Allah 'ım sana ne kadar şükretsem azdır. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedefime ulaşmak için bu yolu seçtiğim için Gözümün önünde hedefime ulaşmış olduğumu gördüğüm için Çekim yasasını uygulamaya başladığım için Eşimin ve diğer sevdiklerimin kendimin sağlıklı olduğumuz için Şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HALİMİ,HATRIMI SORAN DOSTLARA SAHİP OLDUĞUM İÇİN, DAHA SAĞLIKLI,DAHA HUZURLU VE DAHA MUTLU OLDUĞUMU HİSSEDEBİLDİĞİM İÇİN, OLUMLU VE POZİTİF OLAN HERŞEYİ HAYATIMA ÇEKEBİLDİĞİM İÇİN BİNLERCE KEZ ŞÜKREDİYORUM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hersey yavas yavas yoluna giriyor.. sükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutlu olmayı seçtiğim için oda arkadaşımla iyi anlaşabildiğimiz için çocuklarımın sağlığı yerinde olduğu için şükürler olsun yarabbim şükürler olsun şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne iyi başladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne zinde bir şekilde uyanabildiğim için, Çok Şükür, Çok Şükür |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevincliyazılanları okuyup vay be ne güzel insanlar varmış diyebildiğim için şükürler olsun. ya burası Cennet olmalı25889 kainatın tüm atomları sayısınca Yaradan 'a şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedefim için çıktığım yolda ışık olanlarla karşılaştığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sizin gibi iyi, güzel, melek gibi insanlarla tanışdığım için şükürler olsun Rabb'ime. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım için,sevincli Farkındalıklarım arttığı için, Affedemediğim kimse kalmadığı için, Huzurlu ve mutlu olduğum için Şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz deneyimli üye moduna geçtiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım için,Süper olan sağlığım için geleceğimi pasparlak görebildiğim için :)Hızla sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladığım için...Aklım fikrim düşüncelerim için,Kendime geldiğim için...Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Pozitif yönde değişmek için adım attığım için Hedefimde kesin olduğum ve inandığım için Hayata daha sakin bakmaya başladığım için Şükürler olsun...y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikce şükredeceğim şeylerin attığına şükrediyorum....y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için, güne iyi başlayabildiğim için, güzel dostlarım olduğu için, nefes albildiğim için, şükrettikçe şükredecek şeyler arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda yeni güzelliklerin olacagını hissettigim için, sevdiklerim ve kendimin saglıklı oldugum için,fiziksel ve ruhsal kendimi iyi hissttigim için şükürler olsunnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dışarda müthiş bir yağmur yağıyor. bir evim olduğu için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz paketler gümrüğe takılmadan geçtiği için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabahh kötü başlayan günümü iyi ye çevirebildiğim içinn, şu ann bağlantı kopmayıp internete bağlanabildiğimm için, kalbimmde açann mutluluk çiçekleri içinn, sevgi buketleriyye yaşayabildiğim ve onnları başkalarıyla paylaşabildiğim içinn, hoşgörülü olduğum içinn, şükredebildiğim içinn şükürler olsun Rabb'ime. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alıp verdiğim için bu kadar güzel insanlarla aynı sitede olduğum için mutluluğun bana aslında çok yakın olduğunu bildiğim için şükrettim:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün elektrikler gitti..ben oturdum saz çaldım annem türkü söyledi..Sonra babam aldı sazı bak sen bilmiyorsun ben daha iyi çalıyorum falan diye..böyle şımarıklıklar yaparken annem aaa kızım daha güzel çalıyor dedi..babası çoçuğun elinden sazı alma dedi:)) kazık kadar kıza "çocuk" dediler ayol:)) O an Allahıma teşekkür ettim böyle kominik bir ailem olduğu için:)) İşsizim bu aralar her üniversite mezunu gibi..ayy üzmüyolar ya beni,hala babam sabah sütümü alıp geliyor ve iki günde bir ülker çikolatalı gofretimi getiriyor..bu da mutlu ediyor beni..Teşekkür ettim işte bunlar için:)) Bir de sütümü bardağa doldurunca zeytin de yanıma gelip ayağını kaldırıp banada ver diyor..Offfff daha ne ister insan hayattan..sana öylece datlı datlı bakan minik kara iki göz:)) huzurum için teşekkür ettim yani özün sözü:)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |