![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey sevgi dolu olduğu için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaratanın herşeyi gördüğü bildiği halde hatalarımızı örtüp bizlerin ders almasını istemesi af dilememize izin vermesi ve bağışlanmak istediğimizde kapısından geri çevirmediği için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz merhabaaaaaaaa çocuklarım sağlıklı olduğu için şükrediyorum. O0O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatıma sonsuz sevginin girmesine izin verdiğin için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün canımı sıkacak hiçbirşeye aldırmıyorum mutlu bir güne uyandım dışarıda güneşli mis gibi bir hava var şükürler olsun....kendimi ailemi ve sizleri çoooooooook seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatının tadına varabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evde yanlız kalabildiğim için şükürler olsun....y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni gelişmelere açık olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olup sağlıkla nefes aldığım için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünyaya geldiğim için şükürler olsun.......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün yeni şeyler öğrendiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya sağlıkla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebildiğim kadar insan olduğuma şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta geçmeyecek hiçbir şeyin olmadığını, her şer'de bir hayır olduğunu bildiğim için, sıkıntılarımı yağmurun alıp götürmesine izin verebildiğim için, nefes alıyor olduğum için şükürler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İçimdeki sezgi gücünün sesini sürekli, hep daha iyi algıladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yürüdüğüm her adım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün yeni bir şeyler öğrendiğim öğrenmeye açık olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İç huzurumu arttıran insanlarla tanıştığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşamamız için bize sunulan herşeye hamd olsun O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yağan berekete şükürler olsun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geceyi,aydınlatan ay ve yıldızların içime işleyen huzuruna,gündüz uyanıp yağmurun yada güneşin beslendiği gökyüzünün altında yaşayacak günüm olduğuna,gözlerime sevgiyle bakan insanların varlığına,gözlerine sevgiyle baktıklarımın varlığına, Yaradan'a hamd olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yürüdüğüm her adım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim beni insan suretinde, müslüman bir ülkede, müslüman bir ailede müslüman olarak yarattığı için sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimi dolduran sevinç dalgası için, etrafımda olup biten her şeyin farkında olduğum için, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kalbim huzurla dolduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ev kiramı yatırabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım her gün için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olumlu düşünmeyi öğrenebileceğim bunun için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarım artmaya devam ettiği için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ark5oğlum ufak bir kaza geçirdi onun iyi olmasına defelarca şükrettim şükürler olsun onu bana beni ona bağışlayana |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dünyamda herşeyin iyi güzel ve tam olmasına şükrettim.. bunu dilime tespih ettim günde bunun için onlarca kez şükrederim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her an'a... hissedebildiğim her duyguya şükürler olsun. İyisiyle kötüsüyle hissedebildiğim müddetçe varım, hissedebildiğim kadarım. Yüreğimi sıkıştıran bir duygu da olsa bu, yine de şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ve her gün güzel şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herzaman gülümsemem icin bir nedenim olduguna sükürler olsun... Günden güne farkindaliklarimin arttigina sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hava kapaliyken, birden bire günesin acip isinlarini odama vurmasina sükürler olsun... Bununla birlikte icime güzel bir enerji dogmasina sükürler olsun =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey ve herkes için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz girlhahaşükredebilmenin farkına vardığım için sükür etmeyi bildiğim için şükrediyorum şükürler olsun aldığım her nefesegirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz oturduğumuz ev tadilata girince bir süre evi kullanamadık..sitedeki birçok arkadaşımız misafirhaneye gitti..bizimse yolumuzu bekleyen ailemiz vardı..birsüre onlarlayız..şükürler olsun..iyiki varlar:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tatıl gunum evdeym bir işim var yınede ne tatılın farkındayım cok sukur.)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM. |