![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu uçuşan hayatın bir ucunu yakalayabildiğim için şükürler olsun Rabbim sana... http://3.bp.blogspot.com/_FcQ9L02q0O...1257886644.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok güzel bir gün olduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımda şükredilecek her şey için, şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz galatasaraylı olduğum için şükürler olsun.. yoksa çok sevgili arkadaşlarımla tanışamayacıktım.. iyiki varlar..iyi ki varız.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok güzel bir gün geçirdiğim için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklıma gelen, gelebilecek herşey için şükrediyorum Rabb'imm sana :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzell mi güzell gün için,, havadaki oksijen için,, gülen gözler için, doğduğunda ağlayan bebekler için, birbirini kovalayan kediler için, tatlı tatlı uçuşan kelebekler için ve bize verdiğin daha birçok şey için şükürler olsun Allah'ımm sana :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzellikleri görebildiğim için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kalbimin bana fısıldadığı ve de fısıldayacağı herşey için şükürler olsun Rabbim sana... http://img162.imageshack.us/img162/9639/kalpkb8.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evet hersey icin sükürler rabbim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzellikleri görebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olabildiğim için şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz umudum olduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum ve anne olabildiğim için şükürler olsun... Oğluma baktığımda şükürlerim bile yetersizmiş gibi geliyor . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Katettiğim muhteşem yollar için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünya tatlısı bir kızım olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dostlarımın mutlu olduğunu gördüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Karanlığa alışıyorum ve bunun için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailemle ,sevdiklerimle güzel bir güne başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Pes etmiyorum. Kendimi geliştirmek yolunda engellerle karşılaşıyorum. Tökezliyorum. Ara veriyorum. Ve bugün herşeye sil baştan başlıyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ne güzel ne güzel herkes herşey ne kadar güzel şükürler olsun.......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için gördüğüm her güzellik için sahip olduklarım iççin binlerce kez şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başarma isteğini içime doğurduğun için Rabbim sana şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebileceğim ne cok sey var tanrım.. teşekkür ederim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Fark ettiğim her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz BUGÜN FARKETTİM Kİ yaşadığım olumsuzluklar bende geçici bir etki yapıyo.bünyem olumsuzlukları kabul etmiyo artık....olumsuzluklara karşı kendimi çok çabuk toparlayıp onlara karşı bir duvar örüyorum.....bunun için allahıma sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çoook çok uzaklardan arkadaşım geliyor şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarım çok arttığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iki kızım olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki sağlıklıyım. Huzurluyum. bisiklet |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben hergün Allahıma annemi bababamı kardeşimi bizi birbirimize bağışladığı için şükürler olsun. Sağlığım için elim ayağım gözüm kulağımın sağlamlığı vücudumu bir bütün halinde kullanabildiğimin için Rabbime şükürler olsun. beni herşeye rağmen beni yine de sevdiklerini bildiğim ailem için O'na şükürler olsun. şu anda sahip olduğum tüm şeyler için rabbime şükürler olsun. herşeye rağmen içimdeki insan sevgisi saygısı devam ettiği için doğanın güzelliği ve mükemmelliğine şükürler olsun daha da var ama hepsini yazmadım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hiç beklemediğim bir anda gerçekleşen süpriz için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hergün yüreğimde hissettiğim, hiçbir zaman sona ermeyeceğini bildiğim, nerede olurlarsa olsunlar her zaman seveceğim dostlarım olduğu için, canımdan can oldukları için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabaha hayırlı bir şekilde ulaşabildiğim için ve canım yuvam ve canım annem ve canım babam için ve burada kazandığım güzel dostluklar için ve beni olumlu yöne döndüren içimdeki aşka ve aklıma gelmeyen herşeye şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun bu siteyi buldugum için ve ziyaret etme fırsatı bulabildiğim için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kıkırdaya kıkırdaya gulumsuyorum bugun..nesem hıç bozulmasın ..bunun ıçın sukurler olsunn :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hava çok güzel olduğu için ve bilgisayarımdan bu forumu açabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz temiz güzel evim mutlu sevgi dolu ailem için şükürler olsunn. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz o kadar şey varki hangi birini yazacagımı bilemiyorum. sahip oldugum tüm güzellikler için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir bedene ve akla,çok iyi ve anlayışlı bir aileye,beni dinleyen,seven dostlara-arkadaşlara, sahip olduğum için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |