![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uykudan kalktıktan sonra ayaklarımın ikisininde yere bastıgını ve nefesi mutlulukla çektiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Internete ulaşabildiğim için, kullanmayı bildiğim için, yurtiçi ve yurtdışındaki bütün sevdiklerimle görüşebilmemi kolaylaştırdığı için, aradığım bütüm bilgilere ulaşabildiğim için, annem ve babam bana okumayı aşıladığı ve sevdirdiği için, işimde çok başarılı olduğum için ŞÜKÜRLER OLSUN.... http://i273.photobucket.com/albums/j...taplar_gif.gif |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eşimin bugün doğumgünü , ne hediye alacağımı düşünürken karşıma çıktığı için , her işimin yolunda gittiği için , çok şükür. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
alk78 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dolu dolu yasadığım için sükürler olsun:)) |
|
Yanılmıyorsun canım. Aynen öyle... Takipçiliğini tebrik ediyorum. Eh seninki de benimle birlikte kutlanacak nasılsa. Ekim ayında forumu kutlamalara açarız. |
:) Benim doğumgünüm 30 eylül ama senin yüksek hatrına Ekim de kabulüm . Gönlünce kocaman sevinçlerle geçsin günün... Sevgimle kucaklıyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Olmaz canımcım, Eylül ayının sonunda buluşuruz. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu anda bencil bir insan olmadığım için şükrediyorum. Çok şükür etrafımdakileri yok sayan, maddiyatçı, düz mantık bir insan değilim. Bir arkadaşımın deyimiyle, iyi ki bütün kafa değilim. Çok şükür, çok şükür.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gittiğim her yerde iyi ve temiz kalpli insanlarla karşılaştığım için, Olumlu ve pozitif düşünüp, konusabildiğim için, Canım Ailemin varlıgı için, Şükür sayfasını acan cok degerli insan "Bengusu" adlı üyemizin varlıgı için, VE |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gittiğim her yerde iyi ve temiz kalpli insanlarla karşılaştığım için, Olumlu ve pozitif düşünüp, konusabildiğim için, Canım Ailemin varlıgı için, Şükür sayfasını acan cok degerli insan "Bengusu" adlı üyemizin varlıgı için, Ve bu sayfaya sükranlarını dile getiren güzel insanlar için, Şükürler Olsun Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kafayı yemek üzereyken burayı bulduğum için şükrediyorum. Tüm katkısı geçenlere teşekkürler. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için, sevdiklerimle beraber olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çakıltaşımın sesini cıvıl cıvıl duyduğum için şükürler olsun... Ve onu tanıdığım için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün ben beni anlayan, dinleyen, ilgilenen, destek olan ve sesiyle, hisleriyle beni kendime getiren arkadaşım olduğu için şükrediyorum. Benim başımı dizine yaslamış gibi, sevecen sesiyle rahatlattığı ve güvende olduğumu hissettirdiği için şükrediyorum. İyi ki onu tanımışım. Çok şükür ki girmiş hayatıma. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün çok yol aldığımı hissettim, eşime çocuğuma yansıttığımı onlarıda mutlu ettiğimi hissettim..Değişimi hissettim. Ve sabahtan beri şükrediyorum.. http://img86.imageshack.us/img86/1402/dance1wb2.gifHerşeye çok şükür...http://img86.imageshack.us/img86/1402/dance1wb2.gif |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için,kendimi tanıyıp hangi konularda ilerlemem gerektiğinin farkındalığına vardığım için şükrediyorum Rabbime.:):) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım hayatın her an için, adlığım her nefes için şükrediyorum. Sonsuz kere sonsuz, şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz patansiyelim fark ediyorum.. eski alışkanlıklarımdan kurtuluyorum ve egomu yenmeyi başarıyorum... şükürler olsun tanrım ki hep benimlesin... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sessiz sakin bir gün olduğu için şükürler olsun........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne enerji dolu başlayabildiğim için sevgi dolu olduğum için hareketli bir yapım olduğu için şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne erken vakitte zinde başlayabildiğim için, İşyerine zamanında varabildiğim ve bugün de işe koyulabildiğim için İdeallerime doğru ilerlerken vermiş oldugun güç ve kudret için, Şükürler olsun Şükürler Olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her ne kadar, yoğun, stresli ve bir o kadar hareketli bir ortam olsa da; işyerim için ve burada çalıştığım için şükürler olsun diyroum. krzm67 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne güzel başlayabildiğim için, sağlıklı ve neşeli olduğum için, kendimle dalga geçebildiğim için, sorunları büyütmediğim için ve dünyada olup bitenleri görecek gözlerim, duyacak kulaklarım olduğu için, bir de söyleyecek sözüm olduğu için şükürler olsun. Bugün de nefes alıyorum, sağlıklıyım, seviyorum, seviliyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz erken uyanip yapmam gerekenlerii ertelemeden yapabildigim icin sukurler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendi kendimi tedavi edebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığımın iyi olmasına ve arkadaşımın tahlil neticelerinin iyi çıkmasından dolayı binleerce şükürler olsun. Tanrım seni çok seviyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oğlumun elini çok daha fazla yakmadığı için , hafif bir yanık olduğu için şükrediyorum. Yavru kuşumun acı çekmesine dayanamıyorum... |
Kaldıramayacağımız acılar yaşamadığımız için çok çok çok şükür...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Canım benim, sana da yavru kuşuna da hiç kıyamam. Arca'ya sonuna kadar katılıyorum. Onlara geleceğine bana gelsin diyor insan. Sizin gibi güzel insanlar tanıdığıma şükrediyorum. hepiniz iyi ki varsınız. Duygulandım wallahi sabah sabah. Ya iyi ki varsınız... ağla2 |
|
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle değerli bir siteyi fark ettiğim için şükrediyorum ..:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ne güzel ne güzel ne güzel herkes ve herşey ne kadarda güzel şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlık dolu olduguma, bol bol güzel haberler aldığım için Şükrediyorum Allah'ım Sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Son zamanlarda yaptığım şeylerden asla pişmanlık duymuyorum. İyi ki yaşadığım tüm şeyleri yaşamışım. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sefer kararlı olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün evrendeki kusursuz ahnek ve denge için şükrediyorum. Atmosfer, soluduğumuz hava tam istediğimiz gibi. Suyun akışkanlığı tam ihtiyacımız olduğu gibi. Yaşadığımız güzel, mavi gezegenin güneşe olan uzaklığı tam istediğimiz gibi. Sayamayacağım daha bir çok şey, tam istediğimiz gibi. Yaratılanların en üstünü olan insanoğlunun, güzel bir hayat yaşamasını sağlamak amacıyla yaratılan ve ayaklarımızın altına bir halı gibi serilen bu gezegen için Yaratıcıma şükrediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |