![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
aman, pisimbat abla hala gelmediğiniz izlenimindeyim. blook |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... eee şekerim ek dedik şu dişçini naapalım.... dlckrn ekmiyorsun...bizde bi güzel dedikodunu yaparız... sevincli yaa bu arada atakan dusun beycim nerelerdesin yahu...konu açıldığı sıralar bi cee dediniz ama...bi ses verin... utananadam |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... sn pisi. aman, pisimbat abla hala gelmediğiniz izlenimindeyim demişsiniz doğru izlenim blook mumin. Okan kardeşim |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... valla pisicim bu kadar sevenin var gelmemekle hata ediyosun ama neyse.. wave |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ablacım you are legend. biliyoruz. ama biz efsaneyi görmek istiyoruz. muhabbet etmek istiyoruz. super |
ben öncedende gelebilirim kardeşim istanbulda öğrenci ve evde kalıyor.... yani gelişimden mutlaka haberiniz olur buluşma tarihi yaklaştığında haberleşiriz mutlaka... eğlenceli ve faydalı bir toplantı olacağını biliyorum canlı kanlı hayatımdeğişti diyeceğiz ve bu buluşmalar sayesinde ortak bilinçe pozitif enerjilerimizi ve iyi niyetlerimizi göndereceğiz tüm hayatım değişti ekibine en derin saygılarımı sunuyorum büyük buluşmada buluşalım sapkal89 |
Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... acaba oğlum ve eşimi getirmemde bir sakınca varmı oğlum onbeşbuçuk aylık süt çocuğu oldundan bana ihtiyacı oluyor ttli3 birde açık havada olabilirmi malum oğlumun canı sıkılabilir utananadam eğer olmazsa ben daha sonraki buluşmalara katılırım inş. utananadam |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... elbette gelin asaletcim.. hepinizi bekliyoruz.. ark5 mutlaka açık havada olacağız.. bazı kötü alışkanlıklarımız olduğundan, sizlerlere zarar vermemek için açık havada olmasını bu sebeple tercih ediyoruz.. utananadam sevgiler.. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... teşekkür shamanicciğim inş.kötü alışkanlıklarınızdan bir an önce kurtulmanızı diliyorum onayi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |