![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... br toplantı mı war ? |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... y789 evet .. bekleriz efendim.. b456 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... izmire gelin su ana hava harika güzel br tatil olur size de |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ne kadar zamandır tanışıyosunuz . |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... sağolasın.. inşallah izmir e de geliriz.. benim yüreğimin bir parçası oradadır zaten.. hem egeli oluşumdan dolayı.. hemde babamlar orada oturuyorlar.. tender45 ama bu seferlik izmirliler bize katılıyor.. blissy sevgil hayalayaz ve suzzy taa oralardan yanımıza gelecekler.. kiss3 ayrıca başka şehirlerdende gelecek olan dostlarımız var.. mesela nurhanza pisi keops.. tender45 bir çok arkadaşımızla daha önceki toplatılarda tanıştık.. hepsi ile gönül bağımız baki zaten.. yüz yüze görüşmemiş olsakta her birimizin kalpleri sevgi yolunda tanıdık.. ark5 sevgiler... actionsmile |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... canlarım özelliklede shamanım... tender45 ilginize çok teşekkür ederim...bizim için boğazdı vs. hiç önemli değil..bakmayın siz bize.. super bizim amacımız istanbulu görmek değil biliyorsunuz... ark5 sizlerle tanışıp sarışmak istiyoz biz... gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane.. şaka maka bir hafta kaldı heyecanlanıyom yahu...yer sorun olmaz..sizlere en kolay nasıl olucaksa biz uyarız... arkadaşlar..bir sonraki toplantıdada biz sizleri izmirde ağırlarız inşallah... wave |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben ctesi akşam işten çok geç çkıcam ama siz sat kaçta yola çıkıcaksınız. hangi ulaşım yolunu tercih ediceksiniz:)) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... henüz hayal ablayla konuşmadık ama geç bir saati tercih ederiz büyük ihtimalle.. uykulusmile uyuyarak gideriz... bir değişiklik olmazsa otbüsle gidip dönücez... pc05 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ttli3 çok sorum ama pazar akşamı mı dönüceksiniz sung66 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 AM. |