Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9316)

hayatimdegisti 18-06-2008 03:23 PM

Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Saat 13.00 için rezervasyonu bahçe bölümüne yaptırdım.
Saniyorum ortalama 20-25 kişi olacağız.Rezervasyon konusu sorun değil büyük bir alan olduğu için 3-4 kişi fazla yada eksik farketmiyor...Net bir rakam vermemiz gerekmiyor.

Fiyatlar orta düzeydedir.Çay 3,5 ytl.Dileyenler güzel manzara eşliğinde sadece içeceklerini alabilirler.İsteyenler yemek yada aparatif bir şeyler alabilir.

defduru 18-06-2008 03:41 PM

Ben kızlarla ilgilenirken sohbetlere pek katılamıyorum ama sadanim
çocuk gürültüsü bizi rahatsız etmez diyorsanız biz maaile gelmeyi düşünüyoruz. blissy

Eğer bir aksilik olmazsa... smiliyface smiliyface

Belgin ∞ 18-06-2008 03:51 PM

Defduru'cum geçen sefer çıtları mı çıktı ki.Uslu uslu oturdular.Getir tabii ki temiz hava alsınlar mis gibi boğaz havası.

defduru 18-06-2008 04:01 PM

Hemşerim valla geçen sefer kapalı ortamdaydık. Açık havada ne yaparım bilmem. Büyüyor cadılar artık deli gibi koşturuyorlar....

Ama sizleri de görmeyi çok istiyorum kiss3

birmutluluk 18-06-2008 04:25 PM

ya benim oğlum daha küçük y789 16 aylık babasını boşunamı getiriyorum bana yardımcı olsun diye y789 şehir dışından annemlerde geldi pazar günü olduğu ve arabada bizde olacağı için onları da evde yalnız bırakmaya gönlüm razı olmuyor gelmelerinde bir sakınca olurmu acaba utananadam ayy çokmu fazla oldu belkide gelmezler b456

sanemce 18-06-2008 04:32 PM

defduru bence sen çocukları düşünme . hem açık hava da olacağız sıkılmazlar . hem benim kızım çocukları çok seviyor.. e bizde varız.. kucaktan kucağa gezer onlar ttli3

Alıntı:

defduru Nickli Üyeden Alıntı
Hemşerim valla geçen sefer kapalı ortamdaydık. Açık havada ne yaparım bilmem. Büyüyor cadılar artık deli gibi koşturuyorlar....

Ama sizleri de görmeyi çok istiyorum kiss3

birmutluluk 18-06-2008 06:11 PM

malesef biz gelemiyoruz eşimin önemli bir toplantıya gitmesi gerekiyormuş kısmet olmadı

cicek1973 18-06-2008 06:22 PM

Selam

Arkadaşlar eğer bir aksilik olmazsa bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Sizlerle olmak beni çok mutlu edecektir.Ben Mecidiyeköyden geleceğim.Sanırım Beykoz-Ortaçeşme otobüsleri ordan geçiyor.Hepinize sevgiler pazar günü buluşmak üzere kiss3

keops 18-06-2008 08:59 PM

Alıntı:

çiçek1973 Nickli Üyeden Alıntı
Selam

Arkadaşlar eğer bir aksilik olmazsa bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Sizlerle olmak beni çok mutlu edecektir.Ben Mecidiyeköyden geleceğim.Sanırım Beykoz-Ortaçeşme otobüsleri ordan geçiyor.Hepinize sevgiler pazar günü buluşmak üzere kiss3

bende cumartesi mecidiyeköy taraflarında cevahir alışveriş merkezinin oralarda kardeşimin kaldığı evde kalacağım..tabi kendisi yok oda ankaraya bir toplantıya gidiyormuş
orada oturanlar için cevahirin orada pazar sabahı buluşup beraberce gidebiliriz
yoksa ben oraya gelesiye saat 3ü bulur aa34
malum istanbul karışık

serpil22 18-06-2008 10:18 PM

yaaa keşke avrupa yakasında olsaydı bize çok uzak ve ben anadolu yakasını hiç bilmem sad456 sad456 sad456 sad456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.