![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Selam arkadaşlar forumun hayırsızları arasındayım bu aralar. utananadam Yeni bir iş buldum İstanbul Gaziosmanpaşada Avrupa Konutları şantiyesinde çalışıyorum. Keops heber verdi buluşmayı. Ben de geliyorum. Aslında pazar günü nöbetim var ama bir arkadaşa satacam inşallah. t678 Görüşmek üzere. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... yeni işin hayırlı olsun. şantiyecilik zordur. allah kolaylık versin. bende arabistana gidecektim haziran başı, vazgeçtim... Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Benim bir arkadaşımda gelicek eğer eşinden pazar günü izin koparabilirse..:) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... k8908 ben annem ve babam 3 kişi geliyoruz blissy listeye onları da eklerseniz sevinirim atakan bey smiliyface |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Son Liste şu şekilde oluşmuştur.Listeyi sadece bilgi amaçlı veriyorum.Buluşma seminer gibi olmadığı için fazla gelen olursa sorun olmaz.Bir masa bir kaç sandalye daha birleştirilebilir.Yine de gelmeyi düşünen üyelerimiz burada yazarlarsa bilgi sahibi olmuş oluruz. Hayalayaz, Suzzy, Shamanic ,Redflowers, Pamuk ,Sanem, ve Kızı, Keops , Prof19,Mümin ,Metin ,Atakan ,Zeynep Ay ve Arkadaşı ,Pisimbat ,Ezgia ve Annesi Babası, Nurhanza ,Çiçek1973,Defduru, Merto ve İkizleri Defne ve Duru,Serpil ve kızı Ecem ,Tgb (İsvecden) ,Kyiğit ,Blue Jalloon,Kabiliyet , Eksen ,Ozgurc,Duru79 ve Dayisi .... Gelebilirim diyip durumu net olmayan 9 kişi var... Net olmayanlar.. ,Tgb (İsvecden) ,Kyiğit ,Blue Jalloon,Kabiliyet , Eksen ,Ozgurc,Duru79 ve Dayisi |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... helalsin pisimbat valla çok sevindim gelmene..hadi hayırlısı ossun bakalım hadeee toplanın bakiim :)) yaa nerden buldunuz mihrabat korusunu avrupa yakası olaraktan yani..biraz daha gitsek ..shamanlara gidelim valla hem bol bol kave içeriz y789 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... shaman semaverle kave getiriyolarmış orda :)) ehe ehe |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... khkh56 beklerim efendim nedemek.. denizde kum bitse bende türk kahvesi bitmez.. şükür.. kahvesmiley mehmet efendinin istanbul şubesiyim.. sevincli redflowers gördü fincanları.. girlhaha mini tencere ebatında.. cezvelerde de utanmasan iki kişilik çorba pişer.. girlhaha |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
sen geliyorsun değilmi cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 AM. |