![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... oleyy sanırım bende gelebileceğimmm..yarın dönmem gerekiyordu bursa ya ancak işler değişti.dönmeme durumum çıktı ortaya....dolayısıyla katılma durumum ufukta görünüyor...ama yine de gün oal geri bele...sanırım aksilik olmazsa bende varım... wave blissy blissy blissy s456 peki hiç bursa da yaptınız mı bu toplantılardan yada düşünmöezmisiniz..... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... çook sevindim canım.. sevincli dilerim katılırsın.. süpriz oldu.. bende senden haber çıkmadı diye düşünüyordum.. 12389 bursada da olur elbet niye olmasın.. bir bursa başlığı açıldığında epeyce arkadaşımız vardı orda.. tel45x ama önce ankara toplantısını halledelim.. utananadam çok erteledik oradaki canları.. tuh788 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Son olarak buluşma hakkında durumu netleştirelim... Buluşma Yeri :Mihrabat Korusu İnternet Sitesi: http://www.mihrabatkorusu.com Buluşma Saati: 13.00 biraz geç gelecekler sonrada aramıza katilabilirler. Mihribat Korusu Tel: 0216 425 86 16 Benim telefonum: 05395596422 iletişim için not alınız Fiyatlar:Yiyecek içecek fiyatları orta düzeydedir çay 3,5 ytl.Yediğimiz içtiğimiz dışında kuver yada başka bir ücret adı altında sabit ücret ödemeyeceğiz. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... teşekkür ederim suzzy beni düşündüğün için duygulandım sen üzülünce ben daha çok üzüldüm allah tan ümit kesilmez bakarsın sürpriz yaparız sizlerle tanışmayı bende çok isterim kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
teşekkür ederim canımcıımm...pek bi heyecanlıyım..eğer isterse arkadaşımla gelebilirim...bi aksilik olmaz umarım |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... yerin semt olarak kavacıkta olduğunu anladım.sanırım yanılmıyorum...aradım sayfaları ama sanırım gözümden kaçtı .. terli345...hani diyorum,,rica etsem de şööle açık bi posta adresi babında bişeyler belki bi daha yazsanız ..üff kızmayın bana nolurr etiler den nasıl gelcem mesela ben,,ya da kağıthaneden,,ya da gebzeden..... terli345 hih33 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... dediğin yerlerin hangisinden geleceksin? etiler mi? gebze mi? kağıthane mi? etiler için mecidiye köy e git. ordan 522st yada 122b yada 122m e bin. gebze için harem dolmuşlarına bin kavacıkta in. kağıthane için. sanoırım 522st ler oradan da geçiyor bin onlara kavacık köprüde in. köprünün üst geçitinden kavacık içerisine doğru git. karşına çıkan üst yaya geçidinin altında mavi minibüsler var. bin gel. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... [url=http://www.hayatimdegisti.com/forum/22_haziran_pazar_hayalayazli_suzzyli_istanbul_topl antisi-t10304.180.html] eklediğim harita burada. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Oooooooo, çok güzel olacak bu toplantı, özlemiştik zaten herkezi.... Biz öğlen orda oluruz sanırım. Çok güzel olacak herkezi görmek ve sohbetler. Özellikle şehir dışından katılımların olması ve gerçekten karşılaşmayı istediğimiz insanlarla da birlikte olabilmenin fikri bile heyecan verici. Hava da güzel olacak o gün. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... toplantı istanbulda kaçta ve nerde olcak öğrenebilirmiyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 PM. |