Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9316)

capella 14-06-2008 05:14 PM

Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

ben de gelirim bi aksilik çıkmazsa smiliyface
tanımak istediğim bir sürü kişi var tender45
hayal ablalı suzzy li shamanic li bi toplantı kaçmaz hem y789

kiss3

hayatimdegisti 14-06-2008 05:29 PM

Bu sefer ki toplantımız en geniş katılımlı ve keyifli olanlardan birisi olacak.
Başta sadece toplantıya katılmak için o kadar yolu gelerek fedakarlık yapan Hayalayaz Suzzy ve Keops olmak üzere tüm katılacak üyelerimize teşekkür ediyorum.
Bir kaç güne Zeynepay ile iletişime geçip yeride kesinleştiririz diye düşünüyorum.
Pisimbat'da bizlerle olsa çok daha iyi olurdu.Özellikle daha önce ki toplantılarımıza büyük renk katmıştı.Belki bir sürpriz yapar bizlere..

hayalayaz 14-06-2008 05:35 PM

yeri bellimi dermişim..artık belli olsada bende öğrensem..istanbullular beni istanbulun cennetine koysanız hiç gözüm sizden başkasını görmez, duyduğum kadarıylaistanbulun her köşesi ayrı güzelmiş..bence hepiniz herşeyden daha güzelsiniz..nerede toplanacağımıza karar verelim..yani siz verin bu kararı..benim için sizin olduğunuz her yer muhteşem..aramıza katılabilecek ve katılamıyacak herkese saygılı sevgiler..

pisimbat 14-06-2008 06:11 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bu sefer ki toplantımız en geniş katılımlı ve keyifli olanlardan birisi olacak.
Başta sadece toplantıya katılmak için o kadar yolu gelerek fedakarlık yapan Hayalayaz Suzzy ve Keops olmak üzere tüm katılacak üyelerimize teşekkür ediyorum.
Bir kaç güne Zeynepay ile iletişime geçip yeride kesinleştiririz diye düşünüyorum.
Pisimbat'da bizlerle olsa çok daha iyi olurdu.Özellikle daha önce ki toplantılarımıza büyük renk katmıştı.Belki bir sürpriz yapar bizlere..

ya atakancım inan gelmek isterdim hayal ve suzzy ve hepinizle olmak isterdim benim işim belli olmaz belkide süpriz yaparım :))şamana inat gelicem yahu yeri kararlaştırın siz gelirim ben belkide kim bilir (nazlanmıyorum vallahiii ayarlarsam gelirim )

suzzy 14-06-2008 06:47 PM

ben biliyom pisi bize günün sürprizini yapıcak... thumbsanim pisi sen bi gel...bak bu toplantı muhteşem olucak...hem ben pisilere bayılırım...sana da sormak istediğim bir sürü şey var pisilerle ilgili....sunaya pisi alıcam ya...onun bakımıyla ilgili falan...

ay ne taklalar attırıyon bize...kerata pisi.... cat56 cat56 cat56

siz yeri kararlaştırmadınız ama bizde nasıl geliceğimizi konuşmadık daha... girlhaha

kargalarla birlikte inmemek için muhtemelen gece yola çıkarız...biz hayal ablayla birimiz kırmızı kafa birimiz sarı kafa istanbulun tozunu attırıcaz sabah sabah.... khkh56

nurhanza 14-06-2008 07:56 PM

kendimi kocaman bir ailenin içinde hissettiren canım dostlarım, ne mutlu bir gün olacak o, dört gözle bekliyorum, kızım ogün yds sınavına giriyor ve otobüse atlayıp yanıma gelecekler, 23 haziranda yanımda olacaklar yani, 22 haziranda sizleyim, 23 haziranda çocuklarım yanımda, 25 haziranda kadınlar elele derneğinin etkinliği var, keşke hepiniz bu etkinliğe gelebilseydiniz, buluşmayı 25inde çerkezköyde yapabilseydik, kısmet, gelmek isteyen olursa beklerim tabi, aslında organizasyona biraz atraksiyon katsak diyorum, mesela;
atakaaaan büyük medya devlerini çağırsan toplantıya, türkiyenin en güçlü forumu diye gümbür gümbür bir tanıtım yapsak ve basına açık bir organizasyon yapsak nasıl olurduuu? hatta canlı olarak bide tvye çıksak diyorum, hayatım değişti türkiyenin en çok ihtiyaç duyduğu özellikleri barındırıyor, ve artık kendimizi aşmalıyız ,
heyy millet size diyorum varmısınız şu cennet ülkemizi bir sarsmaya, gücümüzü göstermeye, silkelemeye, hayatımızı değiştirmek için insanlarımızı ayağa kaldırmak için varmısınız

pisimbat 14-06-2008 08:06 PM

y789
Alıntı:

nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
kendimi kocaman bir ailenin içinde hissettiren canım dostlarım, ne mutlu bir gün olacak o, dört gözle bekliyorum, kızım ogün yds sınavına giriyor ve otobüse atlayıp yanıma gelecekler, 23 haziranda yanımda olacaklar yani, 22 haziranda sizleyim, 23 haziranda çocuklarım yanımda, 25 haziranda kadınlar elele derneğinin etkinliği var, keşke hepiniz bu etkinliğe gelebilseydiniz, buluşmayı 25inde çerkezköyde yapabilseydik, kısmet, gelmek isteyen olursa beklerim tabi, aslında organizasyona biraz atraksiyon katsak diyorum, mesela;
atakaaaan büyük medya devlerini çağırsan toplantıya, türkiyenin en güçlü forumu diye gümbür gümbür bir tanıtım yapsak ve basına açık bir organizasyon yapsak nasıl olurduuu? hatta canlı olarak bide tvye çıksak diyorum, hayatım değişti türkiyenin en çok ihtiyaç duyduğu özellikleri barındırıyor, ve artık kendimizi aşmalıyız ,
heyy millet size diyorum varmısınız şu cennet ülkemizi bir sarsmaya, gücümüzü göstermeye, silkelemeye, hayatımızı değiştirmek için insanlarımızı ayağa kaldırmak için varmısınız

nurhanca biraz ütopik düşünce ama bilemem ben atakan bilir smil56

shamanic 14-06-2008 08:10 PM

niye ütopik olsun şeker.. y789

hazır olduğumuzda oda olacak elbet.. ttli3

yalnız önden atakan bey in hepimize kamerada güzel çık telkini yapması lazım.. b456

yoksa şişkolar olarak gözüktüğümüz yetmiyormuş gibi birde güzel poz veremeyen grup oluruz.. dlckrn aa34

kamera bu pireyi deve yapıyo valla.. sevincli

pisimbat 14-06-2008 08:26 PM

dlckrn peki siz çıkın tvlere ben gelmicem şaşkın 44 sevincli blook(şaka)

hayalayaz 14-06-2008 09:31 PM

aa neden şişko çıkacakmışız, hahahahayt..hiçte bilem değil...merak etmeyin, bizi bir araya getirmek için bu kadar torpil yapan hayat..bizi en güzellerden bile güzel gösterecek..kameraların gelmesinide sağlar..bir kere cat56 yle benim saçlarımız yeter...demi ama cat56 cim..doğru söylüyosun valla seni bir görsem canıma sokarım canımla beslerim...kıyamam tabiii ben sana iyi ol emi...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 PM.